korku filmi karakterleri??

En Sevdiginz Ve En çok Korktugunuz Karakterler

• elm sokağının bıçaklı katili freddy

Kullanılan: 115 31.0%
  • holloween serisinin michael myersı

Kullanılan: 20 5.4%
  • kont dracula

Kullanılan: 13 3.5%
  • katil bebek chucky

Kullanılan: 59 15.9%
  • Testere

Kullanılan: 103 27.8%
  • Garez Japon Flimi

Kullanılan: 61 16.4%

• Kullanılan toplam oy
    371

aRıZaLı

New member
Reaction score
0
çoğumuz korku filmlerine bayılırız ve bu filmler içinde adrenalimizi en fazla yükselten ve en fazla heyecanlandıran karakterler vardır bu kişiden kişiye görede değişir bir anket yapayım dedim bu ankette en popüler karakterler yer almaktadır!!!

hehe dostum benim favori karakterim yokki sapık serisinin efsanevi karakteri norman

walla en çok fredyy jason dan korkarım bide elm sokağıııııııııı bööööööööö

AKIN17' Alıntı:
walla en çok fredyy jason dan korkarım bide elm sokağıııııııııı bööööööööö

üstadım sen karıştırıyon. adı freddy jason değil. freddy kruger. jason 13. cuma dan. ama ikisinin birlikte filmi var. Freddy VS Jason diye. Hem Freddy zati elm Sokağı katili yaf.

ya freddy de jason da komedi gibi geliyo artık . testereden de korkulmaz gerçi ama sevdiğim olarak testere :D

michael myersı,

ilk serisini izlediğimde acaip ürpermiştim..

freddy tabiiki......şu zamana kadar izlediğim en eğlenceli film serisi....:)

korku filmi yok kömedi var sadece....sadece ismi korku katilyor ve böylelikle zebun insan kendi kendini psikanaliz kanalindan korkutuyor....slmetle kuruntu... :)

abi o bebek chucky var ya adam öldürür ya! fredy bana komik geliyor.. kırmızı picamalı falan. gerçi dikkat edin seride değil de insanlar sadece ilk filmden daha çok etkilenir....

freddy en sewdıgım ama en cok korktugum garez

ürpermedim korkmadım ama zekaya hayrandım bu kim Testereeeee

ben şahsen garzi sinemada izlerken hoplayıp zıpladıım anlar olduu için gareze verdim:(

1 2 3 Fredy geri geldi .....

walla freedy çocukluk zamanlarımın filmi şimdi korkmasamda ozamanlar 3,5 atıyordum ..! :D

ya ben fredyi izleyince uyuyamazdım he :)çocukluk işte :)

ben chucky'e hayranım kardesim adam bilio işi
heryeri kesilse bile yuzundeki ifade aynı kalıo:D

:p walla cocukken fredy nin filimlerini seyrettigimiz zaman korkudan yatmaya bile gidemezdik o yüzden tabiki elm sokağının bıçaklı katili freddy baba

Geri