Korku bölümü toptan kaldırılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beepha

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bilmiyorum kaç kişi girip bakıyor paylaşımda bulunuyor ama Korku bölümü gerçekten iğrenç şeylerle dolu.

Kedi yakan insanlar, her yerlerini jiletle kesen satanistler, sadistler, acıdan zevk alan mazoşiştler, kopuk kafalar, ölü insan bedenleri, yanmış insanlar vs vs

bunlara izin vermeyin lütfen

bu nasıl bir şeydir anlamadım buraya girip yazan insanların hiç midesi de mi bulanmıyor

gerçekten iğrenç ve inanılmaz şeyler

ve ben Hackhell gibi bir sitede böyle bir şeyin varlığından rahatsızlık duyuyorum

tepkiler gelecektir eminim ancak nasıl ki orada yazıp çizenler bu sitenin üyesiyse ben de bu sitenin üyesiyim ve onlar kadar isteklerimi şikayetlerimi kurallar çerçevesinde uygun bir dille dile getirme hakkına sahibim

saygılar

umarım dikkate alınır bu önerim

Kimseyi o bölüme zorla sokan yok, hey Allah'ım ya.

Forum direkt kapansın, kısayoldan hepsini halletmiş oluruz !

Beğenmiyorsan exit butonunu kullan.

varlığından rahatsızlık duyuyorsan bakma arkadaşım... o bölüm yokmuş gibi davran

Dozunda Korku İyidir İyi =)

Valla 5-6 aydır hackhella takılıyorum o bölüme 1 yada 2 kere gitmişimdir... Bence abartılmamalı . Miğdeniz kaldırmıyorsa kapatın o bölümü

beğenmiyorsan bakmazsın bu kadar basit.Benimde birkaç paylaşımım var o bölümde ve bölümden gayet memnunum şahsen.Bunlarda hayatta olan biten şeyler.Ben hergün ogrish forumlarında video seyrediyorum mesela.Fakat iyi bişey olduğunu söyleyemem çünkü insanı değiştiriyor.Örneğin ilk kafa kesme videosu seyrettiğim 2-3 gün aklımdan çıkmadı görüntüler.Ama artık seyrettiğim hiç bir videodan etkilenmiyorum.Biraz beni hissizleştirdi.Tabi özgür iradesiyle isteyen istediğni yapabilir:victory

destek veriyorum..midem kaldırmıyor doğrusu

Arkadaşlar gerçekten sizi anlamakta güçlük çekiyorum.
Eğer o bölümden rahatsız oluyorsan o bölüme bir daha girmezsin olur biter.
Hiç yoktan o bölüm ile ilgilenen arkadaşların özgürlüklerini kısıtlamamıs oluruz...
Bende o bölümü sevmiyorum,midem bazı konuları kaldırmıyor.Ama o bölmün olmasından rhatsız değilim.Rahatsızlığımı bölüme girmemekle çok rahat gideriyorum...
Sizlerdende bu hoşgörüyü bekliyorum.
Saygılarımla,,

arkadaşım girmediğiniz bölümün kapanmasını niye istiyorsunuz. Herkes girmediği bölümün kapanmasını isteseydi forumda ne bölüm ne de konu kalırıdı.bırakın kalsın orada siz girmiyorsunuz ya da istemiyorsunuz diye orada vakit geçirenlerin hakkını gasp edemezsiniz.

Beyler , küçük düşünüyorsunuz.
Şöyle düşünün hackhell de bir çok kategori birçok forum var.
Hepsine fiilen giriyor konuları inceliyor musunuz?

Korku olur veya bir başka forum olur..
Sizi zorla o bölüme girdiren yok..
Korku alanındaki paylaşımlarımızı begenerek takip eden arkadaşlarımız var?

Görecelilik durumunu göz önünde bulundurmalısınız.
HackHell Öznel değil Nesnel Bir yapıya sahiptir, tıpkı sosyoloji gibi.

Yani kişiye özgü değil, genele özgüdür.

igrencse girip bakma

zevkler ve renkler tartisilmaz kardesim bakmassin igrenmezsin olur biter bu kadar basit ne yani koca bölümmü kapatilacak simdi

benim sahsen hosuma gidiyor napcaz simdi :D

Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama ben korku bölümüne sık girenlerdenim ve kapatılsın kapatılmasın tartışması yapılıyor burda adultta var ama oraya girmiyorum,korku bölümünün kapatılmasını isteyen arkadaşta oraya girmez olur biter.

мυѕтαƒαƒв;4332986' Alıntı:
Geyik & Mizah ßöLümü KapatıLsın. . .
GüLünce Karnım Ağrıyor. . .

:durdurun :durdurun :durdurun
Kanka bu konudaki en güzel cevabı sen vermişsin helal olsun çok güldüm:clap :clap

ulen ne çok korku meraklısı varmış be forumda

bi arkadaş demiş ogrish forumlarda hergün video izliyorum diye
çok mu iyi birşey yaptığını sanıyorsun

burdan o bölüme giren herkese sesleniyorum etkilenmiyorum hissizleştim demeyin kendinize ediyorsunuz psikolojiniz bozuluyor ister istemez normal bir insan o görüntülerden etkilenir içi acır. kafa kesme videoları ilk günlerde gözümün önünden gitmedi diyorsun gitmez tabi herkes kaldıramıyor işte - insanın ne midesi ne de psikolojisi kaldırır o görüntüleri

insanın içi acır bi kere ya bi insan ölüyor orda elleri kolları bağlanmış insanları diri diri kesiyorlar insanlar savunmasız her yerlerinden kanlar fışkırıyor sesleri acı çığlıkları yeri göğü inletirken nasıl rahatsız olmuyorsunuz anlamıyorum - nerden mi biliyorum, izledim sadece 1 kez hayatımda birkez! ve o son oldu. genç kızları bir odaya kapatmışlar kimisinin kaşındaki piercing'i acımadan çekip yırtıyorlar kimisinin kulağındaki küpeyi kimisinin göğüslerini kesiyorlar kimisinin ellerini bileklerinden kimisinin bacaklarını dizlerinden ağaç testeresiyle kesiyorlar kimisini kalbinden bıçaklayıp bıçağı içeride sağa sola çeviriyorlar ya da yavaş yavaş kademe kademe sokuyorlar acı çektirerek kimisinin gözünü oyuyorlar kimisine tecavüz ediyorlar kimisini yere yatırmışlar boğazını yarısına kadar kesip oluk oluk kan akarken kan fışkırmasını izliyorlar gülüyorlar bunları yapanlar
ağlama sesleri çığlıklar bağrışmalar yapmayın nolur yapmayın diye yalvarışlar haykırışlar yeri göğü inletiyor ve ben tam olarak izleyemedim videoyu uzundu ve kapatıp orda öldürülen katledilen insanlara ağladım hüngür hüngür - can alınıyordu göz göre göre ve insanların acı çekmesinden zevk alan insanlar vardı yüzleri maskeli -cinayet işlerken gözlerini bile kırpmıyolardı - buna insanlık ayıbı demek yetmez, bu hem yasal bir suç hem de insanlık suçudur ve yapanlar bunun cezasını çekmeliler ama muhtemelen bu caniler o ölüleri de parçalara bölüp köpeklerine yediriyorlardır insanı diri diri kesen birisi bunu da kolaylıkla yapar ve belki de hiçbir şey olmamış gibi ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşıyorlar şu an
ve her yeni gün yeni bir can almaya devam ediyorlar
allah yerde gökte barındırmasın inşallah bu canileri, allahın yarattığı canı inanılmaz acılar vererek alıyorlar

geçenlerde haberlere yansıyan başı kesilerek öldürülen gencecik kızın haberinden görüntülerini görmediğiniz halde hiç mi etkilenmediniz?

insani duygularını kaybetmemiş olan herkesin benim gösterdiğim tepkiyi göstermesi gerekir bunlara. bence bu tür yayın yapan siteler ((ogrish forumlar vs)) dünya çapında yasaklanmalı

birileri de bunu "zevk,beğeni" olarak algılıyor, adlandırıyor ve burda dillendirip savunuyor bir marifet işlermişcesine. birilerinin hunharca katledilmesi hoşunuza gidiyorsa yukarda yazdığım gibi hayvanlara acı çektirilmesi, hayvanların acı çektirilerek öldürülmesi, insanların öldürülmeleri bunlar insanlığa sığmaz bunları hayatın gerçekleri diye girip çıktığınız sitelerden öğrendiğiniz çalıntı sözcüklerle savunmayın hiç!

adult forumunu ben göremiyorum, gören varmı?!

мυѕтαƒαƒв;4332986' Alıntı:
Geyik & Mizah ßöLümü KapatıLsın. . .
GüLünce Karnım Ağrıyor. . .

espri mi bu?

gülmek kadar güzel bir şey var mı?
insanları güldürecek şeyler yazmakla insanların hayvanların ölümlerini burda reklam etmek arasında fark var!

gzl şeyler yazın gözlerimizden yaş gelene kadar gülelim ama korku bölümündeki birçok görüntü insanlık ayıbıdır.

dediğim gibi yapmayın güzel kardeşlerim etmeyin kendinize yapıyorsunuz psikolojiniz altı boşalan toprak gibi oluyor erozyona uğratmayın değerlerinizi

off off yok böyle bişey ya hani özgür irade diye bişey varya insanlar bunu kullanmalı adult bölüne sarmışlardı arkadaslar bi ara kapatılsın diye simdide korku bölümüne ne bu ya sanki insanlar bilmiyo korku bölümünde nelerin paylasıldığını midesi kaldırmıyosa insanın özgür iradesini kullanıp girmez bile bu bu kadar basit bisey...

valla ben tarafsızım bakmayın rumuzuma :D

gerçekten çok mide bulandırıcı şeylerde var .tabi ki isteyen girer isteyen girmez ama yaşları küçük olan kişilerde giriyor o bölümlere .bu çocuklar onlardan etkilenebilir bence .kafayı adultla bozmuş bir adamla sürekli kan revan şeylerle uğraşan insanların durumları çok farklıdır .

ben arkadaşın önerisini olumlu buluyorum ama dediğim gibi yaşları küçük üyelerin girip etkilenme ihtimalinden dolayı .he burda girmez başka bir sürü gircek sitede var burayada mecbur değil o adam sonuçta .buda var

birde dikkatimi çeken şu ;

arkadaşımız önerisini çok güzel bir üslupla kibarca yazmış olmasına rağmen aynı hassasiyeti taşımayan yorumlar yapılmış .adamı bi boğmadığınız kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri