ulen ne çok korku meraklısı varmış be forumda
bi arkadaş demiş ogrish forumlarda hergün video izliyorum diye
çok mu iyi birşey yaptığını sanıyorsun
burdan o bölüme giren herkese sesleniyorum etkilenmiyorum hissizleştim demeyin kendinize ediyorsunuz psikolojiniz bozuluyor ister istemez normal bir insan o görüntülerden etkilenir içi acır. kafa kesme videoları ilk günlerde gözümün önünden gitmedi diyorsun gitmez tabi herkes kaldıramıyor işte - insanın ne midesi ne de psikolojisi kaldırır o görüntüleri
insanın içi acır bi kere ya bi insan ölüyor orda elleri kolları bağlanmış insanları diri diri kesiyorlar insanlar savunmasız her yerlerinden kanlar fışkırıyor sesleri acı çığlıkları yeri göğü inletirken nasıl rahatsız olmuyorsunuz anlamıyorum - nerden mi biliyorum, izledim sadece 1 kez hayatımda birkez! ve o son oldu. genç kızları bir odaya kapatmışlar kimisinin kaşındaki piercing'i acımadan çekip yırtıyorlar kimisinin kulağındaki küpeyi kimisinin göğüslerini kesiyorlar kimisinin ellerini bileklerinden kimisinin bacaklarını dizlerinden ağaç testeresiyle kesiyorlar kimisini kalbinden bıçaklayıp bıçağı içeride sağa sola çeviriyorlar ya da yavaş yavaş kademe kademe sokuyorlar acı çektirerek kimisinin gözünü oyuyorlar kimisine tecavüz ediyorlar kimisini yere yatırmışlar boğazını yarısına kadar kesip oluk oluk kan akarken kan fışkırmasını izliyorlar gülüyorlar bunları yapanlar
ağlama sesleri çığlıklar bağrışmalar yapmayın nolur yapmayın diye yalvarışlar haykırışlar yeri göğü inletiyor ve ben tam olarak izleyemedim videoyu uzundu ve kapatıp orda öldürülen katledilen insanlara ağladım hüngür hüngür - can alınıyordu göz göre göre ve insanların acı çekmesinden zevk alan insanlar vardı yüzleri maskeli -cinayet işlerken gözlerini bile kırpmıyolardı - buna insanlık ayıbı demek yetmez, bu hem yasal bir suç hem de insanlık suçudur ve yapanlar bunun cezasını çekmeliler ama muhtemelen bu caniler o ölüleri de parçalara bölüp köpeklerine yediriyorlardır insanı diri diri kesen birisi bunu da kolaylıkla yapar ve belki de hiçbir şey olmamış gibi ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşıyorlar şu an
ve her yeni gün yeni bir can almaya devam ediyorlar
allah yerde gökte barındırmasın inşallah bu canileri, allahın yarattığı canı inanılmaz acılar vererek alıyorlar
geçenlerde haberlere yansıyan başı kesilerek öldürülen gencecik kızın haberinden görüntülerini görmediğiniz halde hiç mi etkilenmediniz?
insani duygularını kaybetmemiş olan herkesin benim gösterdiğim tepkiyi göstermesi gerekir bunlara. bence bu tür yayın yapan siteler ((ogrish forumlar vs)) dünya çapında yasaklanmalı
birileri de bunu "zevk,beğeni" olarak algılıyor, adlandırıyor ve burda dillendirip savunuyor bir marifet işlermişcesine. birilerinin hunharca katledilmesi hoşunuza gidiyorsa yukarda yazdığım gibi hayvanlara acı çektirilmesi, hayvanların acı çektirilerek öldürülmesi, insanların öldürülmeleri bunlar insanlığa sığmaz bunları hayatın gerçekleri diye girip çıktığınız sitelerden öğrendiğiniz çalıntı sözcüklerle savunmayın hiç!
adult forumunu ben göremiyorum, gören varmı?!
мυѕтαƒαƒв;4332986' Alıntı:
Geyik & Mizah ßöLümü KapatıLsın. . .
GüLünce Karnım Ağrıyor. . .
espri mi bu?
gülmek kadar güzel bir şey var mı?
insanları güldürecek şeyler yazmakla insanların hayvanların ölümlerini burda reklam etmek arasında fark var!
gzl şeyler yazın gözlerimizden yaş gelene kadar gülelim ama korku bölümündeki birçok görüntü insanlık ayıbıdır.
dediğim gibi yapmayın güzel kardeşlerim etmeyin kendinize yapıyorsunuz psikolojiniz altı boşalan toprak gibi oluyor erozyona uğratmayın değerlerinizi