Korkmaz gidiyor

Titanik19

Banned
Reaction score
0
Korkmaz gidiyor

282mdn6.jpg

Hacettepe maçı sonrası Başkan Adnan Polat'a istifasını sunan G.Saray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ile yollar bugün ayrılıyor. Takım, Cevat Güler ya da Bülent Ünder'e emanet edilecek..

Galatasaray yönetimi büyük umutlarla göreve getirdiği Bülent Korkmaz ile yolların kesin olarak ayırıyor. Hacettepe maçı sonrası sessizliğini koruyan Başkan Adnan Polat'ın bu konuda kesin kararını verdiği ve bugün Florya'da genç teknik adamla yapılacak görüşmede durumun tebliğ edileceği öğrenildi. Bugün Ankaragücü maçının hazırlıklarına başlayacak olan Cimbom'da, Bülent Korkmaz'ın idman öncesinde medya mensuplarına istifa kararını açıklaması bekleniyor.

BIRAKMAYA HAZIR
Hacettepe maçının ardından İstanbul'a dönerken uçakta Başkan Polat'a "Görevi bırakmaya hazırım" diyen Korkmaz'ın ertesi gün bu kararından döndüğü ve yönetimin hamle yapmasını beklemeyi tercih ettiği kaydedildi. Yönetimin takımı Cevat Güler ya da Bülent Ünder'e teslim etmesi bekleniyor.

Sabah

hem kendine hem galatasaraya zarar verirdi daha kalsaydı.

+

bülenti getirenler neden hala duruyo asıl tartışılması gereken o...

Daha fazla kalpler kırılmadan yolları ayırmak en hayırlısı yolun açık olsun Büyük Kaptan.

Keşke hep büyük kaptan olarak kalsaydı kalbimizdeve umarım yönetim bir daha camiayla bütünleşmiş isimleri teknik direktörlüğe getirmez

Bülent Kaptan'ı çok severim iyi bir CimBom'lu. ama Galatasaray için henüz erken. Gerekli tecrübeyi sağladıktan sonu onu Galatasaray'ın başında görmek isterim.

Takıma Bu Seneyi En Az HasarLa Kapatması İçin GetiriLmişti Zaten Seneye Devam Edeceğini Düşünmüyordum, Daha Tecrübe Kazanması Lazım...

Haber yalanmış arkadaşlar:

Galatasaray'dan Bülent Korkmaz açıklaması

Galatasaray Kulübü, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın görevine son verildiği haberlerine tepki göstererek, bu konuda bir açıklama yaptı.

Sarı kırmızılı kulübün açıklaması şöyle:

"Kamuoyuna Duyuru

Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz ile ilgili bugün bazı yayın organlarında çıkan "Görevine son verildiği" ile ilgili haberler tamamen hayal ürünüdür. Kamuoyunun bu tür asılsız haberlere itibar etmemesini rica ederiz.

Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz görevinin başındadır...

Saygılarımızla.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu"

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11576149.asp?gid=229

Haber yalanmış arkadaşlar:

Galatasaray'dan Bülent Korkmaz açıklaması

Galatasaray Kulübü, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın görevine son verildiği haberlerine tepki göstererek, bu konuda bir açıklama yaptı.

Sarı kırmızılı kulübün açıklaması şöyle:

"Kamuoyuna Duyuru

Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz ile ilgili bugün bazı yayın organlarında çıkan "Görevine son verildiği" ile ilgili haberler tamamen hayal ürünüdür. Kamuoyunun bu tür asılsız haberlere itibar etmemesini rica ederiz.

Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz görevinin başındadır...

Saygılarımızla.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu"

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11576149.asp?gid=229

resmi siteden böyle bir yalanlama bekliyordum en azından bu sezon sonuna kadar bülenti bırakmamaları gerekir çünkü.....seneyesini bilemem.....

G.Saray'dan Bülent Korkmaz açıklaması

Görevi bırakacak mı, yoksa kulüp görevden mi alacak, ya da görevine devam edecek mi? Gün boyu tartışılan konu karara bağlandı.

Galatasaray Kulübü, teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollarına devam ettiğini açıkladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, bugün bazı yayın organlarında, Bülent Korkmaz'ın görevine son verildiğine dair yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, ''Kamuoyunun bu tür asılsız haberlere itibar etmemesini rica ederiz. Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz görevinin başındadır'' denildi.

AA

Etiketler: Bülent Kormaz Galatasaray

Geri