Korkmaz: ''Arda idol olacak!''

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, tek düşüncelerinin Bursaspor maçı olduğunu söyledi! Meira ve Lincoln hakkında da konuşan genç teknik adam, kendisinden övgüyle bahseden genç yıldız Arda Turan'a teşekkür ederken, Uğur Uçar'ın geri dönmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi!

bulentKorkmaz_basin05.jpg

"Şimdi bildiğiniz gibi her Avrupa Kupası'ndan sonra takım mağlup oluyordu. Bunu Konyaspor maçında kırdık. Sahanın durumuna bakarsınız istediğimiz oyunu sergileyemedik ama oyuncularım iyi mücadele etti ve maçı kazanmayı başardık. Biz her maçı tek tek düşünmeliyiz. Tek düşüncemiz Bursa maçı. Bursa maçı zor bir maç olacak. Ertuğrul Sağlam Bursa'yı iyi bir yere getirdi. Cuma günü taraftarımıza büyük iş düşüyor. Bordeaux maçındaki arzuyu, isteği ve coşkuyu Bursa maçında da görmek istiyorum. Kazanmak için her şeyi yapacağız"

"Galatasaray'da her oyuncu değerli ve önemlidir. Dünyanın her yerinden Galatasaray oyuncusuna teklif gelebilir. Bu sadece profesyonel oyunculara değil altyapıya da olabilir. Meira hala bizim oyuncumuz. Meira da her oyuncu gibi değerli bir oyuncumuzdur"

"Her oyuncuyla birebir konuşuyorum. Her oyuncuma özel bir oyuncu olduğunu söylüyorum. Lincoln de önemli ve özel bir oyuncu. Lincoln'ün bu takıma ne kadar katkı yaptığı ortada. Konya maçında 90 dakika oynama isteği beni mutlu etti. Lincoln de bizim oyuncumuz"

"Arda'nın hakkımdaki sözlerine teşekkür ediyorum. Arda'nın benim gibi idol olacağına inanıyorum. Altyapıdan yetişti. Galatasaray'da idol olarak bırakacağını söyleyebilirim. Ben de hakemlere çok ititraz ettim ama saygısızlık etmedim. Ben oyuncularıma şunu söylüyorum. Biz sadece futbola odaklanacağız. Benim Alparslan'ı uyarmam çok normaldi.

"Bizler hemen hemen milli takımlardaki tüm oyuncuları takip ediyoruz. Bu oyuncular iyi işlenirse Galatasaray'a katkı yapacağına inanıyorum"

"Uğur'un idmanlara başlamasından dolayı çok mutluyum. Uğur uzun süredir sakat. Bunun verdiği mutsuzluk vardı üzerinde ama iyileşti ve mutlu. Perfomansı yüksekken sakatlandı. O'nu mutlu görmek beni de mutlu etti. Emre Aşık idmana çıktı, ufak bir sakatlık vardı. Bursaspor maçında oynayacak. Maç gününe kadar iyi olacağına inanıyorum"

"Geçmişle ilgili konuşmak istemiyorum. Her maçın ayrı bir planı vardır. Her maçta oyun planımızda değişiklikler olacak. Bazı maçlar vardır farklı oynamak gerekiyor. Biz oynadıktan sonra, mücadele ettikten sonra bireyesel ve takımsal olarak yeteneklerimiz ortaya çıkar"

Ajansspor

Geri