korkmakmı istiyorsun gel böyle..

abi bırak bunları yaa artık komik olmaya başladı.. hep aynı şey daha baştan belli ne olacağı:

delibayram' Alıntı:
abi bırak bunları yaa artık komik olmaya başladı.. hep aynı şey daha baştan belli ne olacağı:

[size=+4] o zaman sen bişiler paylaşta biz bakalım [/size]
[size=+4] daha yeni üye olmuşsun ne zaman bıktın?,neresi komik? komikse o senin algılamanla ilgili..bizim yapçaamız bişi yok.[/size]

estikaan' Alıntı:
[size=+4] o zaman sen bişiler paylaşta biz bakalım [/size]
[size=+4] daha yeni üye olmuşsun ne zaman bıktın?,neresi komik? komikse o senin algılamanla ilgili..bizim yapçaamız bişi yok.[/size]

kaan sakin ol yaa..tartışmaya girme bence çok iyi di..şimdi bişi demek istemiyorum ama bölelerıne burda sömürücü diyolar boswer sen işine bak saol paylasım için walla ben yedım site açılırken nie resim koydun dicektım ama diyemedim......:D

Çok Da Yenİ Üye OlmuŞ Sayilmam Senİn KoyduĞun Gİbİ En Az 4-5 Tane Sİne Rastladim Ben Bu Sİtede..ve Defalarca Yeter Artik Yaaa Yazan ArkadaŞlari Da Hatirliyorum.. Bayat Bunlar Bayat Anladin Mi.. Ben Sana YazmiŞtim Ama Bakiyorum Da Bazi ArkadaŞlar AtlamiŞlar Hemen.kesİn Atlarlar Hemen Buna Da Hadİ Bakalim..

önceden verilmişti doru ama tartışmaya gerek yok paylaşım yapmak istemiş olay bence kapansın paylaşım için saol

delibayram' Alıntı:
Çok Da Yenİ Üye OlmuŞ Sayilmam Senİn KoyduĞun Gİbİ En Az 4-5 Tane Sİne Rastladim Ben Bu Sİtede..ve Defalarca Yeter Artik Yaaa Yazan ArkadaŞlari Da Hatirliyorum.. Bayat Bunlar Bayat Anladin Mi.. Ben Sana YazmiŞtim Ama Bakiyorum Da Bazi ArkadaŞlar AtlamiŞlar Hemen.kesİn Atlarlar Hemen Buna Da Hadİ Bakalim..
yaw sana cevap vermemek için kendimi tutmayı denedim ama başaramadım..sana özel msj da gönderdim ama anlamamışsın....gönderdiğin msj sayısı 3 tane
2 sini bana eleştri manasında yazmışsın ..bu siteye hiçbir paylaşımın yok. senin paylaşımdan anladığın paylaşım yapanları eleştirmekmi? beyenmemiş olabilirsin ama yorum yazarken dalga geçer tarzında yazmak sence doğrumu? bunlar bayat demişsin ..sen tazesini yayınlada seyredelim..benimle tartışmak istersen bana özel msj yolla anlaşırız seninle..sen rahat ol..

ne gerek var arkadaşlar lüzumsuz tartışmalara.. sonuçta herkesin emeği var emeğe saygı öncelikle.. ve beğenmediysen delibayram yorum yazmaz çıkarsın ben bir çok beğenmediğim görüntüde bunu yapıyorum...

harbiden çığlık attım yanii...harika olmuş yaaa...beni korkuttuğun için teşekkür ederim :)

Geri