Koridor Türk Savaş Oyunu [HH]&[Rs]

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Reaction score
0
16j0ayh.jpg

Üreticinin Açıklaması :
Bir Türk oyun projesi olan Koridor nihayet internet üzerinden paylaşıma açıldı. Bu tam versiyonda "Duman" kod adlı özel tim mensubu bir askeri oyun çeşitli görevlere katılacaksınız. Rehineleri kurtaracak, önemli belgeleri ele geçirip bilgiler elde etmeye çalışacaksınız. Son dönem Irak olaylarını da konu alan oyunda toplam 11 görev bulunuyor. Ayrıca canınızın istediği gibi atış talimi yaparak terörist avlayabileceğiniz 2 adet eğitim haritası mevcuttur. Hakan Nehir tarafından geliştirilen bu oyun tam sürüm ve ücretsizdir.

Rar Pass : hackhell.com

2usfkes.gif

jhzxxk.jpg

fxb32g.jpg

ivwr5k.jpg

4qqt89.jpg

11kv1pw.jpg

Süpermiş indiriyorum :hhmanD

Nekdr oyuna baktıysm hepsi öLü ya :S Lütfen düzeLtin şunLarı.

evet güzel bir oyun ben oynadım keşke online oynayabilsek :) ama olmuyor malesef :)

link sorunlu düzeltilmesi lazım

Sorun Nedir Arkadaşlar ? Link Gayet Normal Çalışıyo Download Tıklayın.. Gelen Ekrandan Free Tıklayın.. 30 Saniye filan Gelecek O Bitince Download Butonu Çıkacak Ona ßasarak İndirebilirsiniz ..

ellerine sağlık, vallahi böle oyunlara baya açım bu sıralar.
ama büyük bi sıkıntım var, hevesimde kursağımda kaldı.
oyunu indirdim rapidden sorunsuz, sonra rar ı da açtım. onda da problem yok. sonra yükleme falan yok heralde diye koridor'a tıkladım. açılmak için beklerken şunla karşılaştım :
"koridor.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor" diye bi yazı çıktı.
hatayla ilgili bilgi vermiş, aynen şöyle :

Hata imzası :
AppName: koridor.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: unknown
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00000000

bu raporla ilgili teknik bilgi veriyo bi de ( ki ben anlamadım bi türlü ) :
module1den devam etmiş. hepsinde dll dosylarıyla ilgili bişeler sölemiş anlamadım. mesela rpcrt4.dll,advapi32.dll ... böle şeyler var.

kullandığım makina p3 733 mhz, 196 ram, 32 mb ekran kartı vs

rica etsem yardımcı olur musunuz, neden oyunu çalıştıramadım?

çünkü eğer gözeden kaçırmadıysam oyun için belirli bi konfigürsayon verilmemiş.

lütfen yardımmm...

teşekkür ederimm

ellerine sağlık, vallahi böle oyunlara baya açım bu sıralar.
ama büyük bi sıkıntım var, hevesimde kursağımda kaldı.
oyunu indirdim rapidden sorunsuz, sonra rar ı da açtım. onda da problem yok. sonra yükleme falan yok heralde diye koridor'a tıkladım. açılmak için beklerken şunla karşılaştım :
"koridor.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor" diye bi yazı çıktı.
hatayla ilgili bilgi vermiş, aynen şöyle :

Hata imzası :
AppName: koridor.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: unknown
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00000000

bu raporla ilgili teknik bilgi veriyo bi de ( ki ben anlamadım bi türlü ) :
module1den devam etmiş. hepsinde dll dosylarıyla ilgili bişeler sölemiş anlamadım. mesela rpcrt4.dll,advapi32.dll ... böle şeyler var.

kullandığım makina p3 733 mhz, 196 ram, 32 mb ekran kartı vs

rica etsem yardımcı olur musunuz, neden oyunu çalıştıramadım?

çünkü eğer gözeden kaçırmadıysam oyun için belirli bi konfigürsayon verilmemiş.

lütfen yardımmm...

teşekkür ederimm

Hergün Oynadığım Oyun İndirdim Tekrardan Yine Oynayabiliyorum .. Ama Yinede Linki Yeniledim Şimdide Dene ßuseferde oLmazsa Sorun Sende:goz:

mükemmel bi oyuna benziyo indiriim hemen tşkler

ya arkadaşım sorunsuz indirdimde nasıl yüklücez açıyorum hata veriyo bi zahmet çabuk cevap verirsen

ya arkadaşım sorunsuz indirdimde nasıl yüklücez açıyorum hata veriyo bi zahmet çabuk cevap verirsen

Ne Hatası Kardeşim Söylede Ona Göre.. ßende Sorunsuzca Giriyo İnen Dosyaya Sağ Tıkla Şifre İsticek Onları Filan Yapıyosun Dimi Klasöre Çıkartmayı Filan Biliyosundur .. Çıkardıktan Sonra İçine Gir Koridor Yazıyo Ona Tıkla Kurmadan Giriliyo Zaten Oyuna ..

tekrar çok teşekkür ederim KiLLinq-LoNeLiNeSs...

sorun bende... artık yeni bilgisayar gelince onda hevesimi körelteceğim.

ilginize teşekkür ederim. yeni oyunları dört gözle bekliyorum. kolay gelsin

vista da çalıştıramadım nedendir acep, yönetici olarak çalıştır dedim gene olmadı?????

oyunu indirdim oyun hata raporu veriyor

Geri