Kopyala Yapıştır Sorunu Win7 64bit işletim sistemi

dibba58

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar tuhaf bi durum.. ister yazılarda ister internetde ister dosya vb kopyalamada. klavyeden veya mouse den farketmiyor. çalışmıyor. ama tuhaf olan. bu işlemi hızlı yapınca çalışıyor.. yani çok hızlı en fazla 2 sn ye gibi bi surede çalışıyor.. ama normal sakince yapınca olmuyor.. anlamadım. print screen içinde bu geçerli. çok acele davranınca gerçekleşiyor. benim gibi ihtiyar biri için zor bir durum.

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

advanced system care programını kaldırın sorun düzelecektir.Aynı sorun bendede vardı.

Çok sağolasınız, bu proğramın yerine ne önerirsiniz?

Bir de zamana bağlı olarak ramda kullanım artıyor şişiyor. bununla ilgili olarak "Memory Booster Gold" - "Super Ram" gibi proğramlar denedim tatmimkar bir sonuç alamadım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Çok sağolasınız, bu proğramın yerine ne önerirsiniz?

Bir de zamana bağlı olarak ramda kullanım artıyor şişiyor. bununla ilgili olarak "Memory Booster Gold" - "Super Ram" gibi proğramlar denedim tatmimkar bir sonuç alamadım. Yardımlarınız için teşekkürler.

valla ben tune up utilities kullanıyorum memnunum diyebilirim.

ram konusuna gelirsek hiç bir ram(bellek) temizleme programları önermiyorum, kasmalar, ram önbelleğini boş bırakmamasından dolayı yapılan işlemlerde geçikme donma vs mavi ekrana kadar gider bu iş. artık cogu yazılımın yanına sistem güçlendirici eklendi o tarz şeyler kullanabilirsin.

ram konusuna gelirsek hiç bir ram(bellek) temizleme programları önermiyorum, kasmalar, ram önbelleğini boş bırakmamasından dolayı yapılan işlemlerde geçikme donma vs mavi ekrana kadar gider bu iş. artık cogu yazılımın yanına sistem güçlendirici eklendi o tarz şeyler kullanabilirsin.

Sqook kardeş önerdiğiniz bir proğram var mı acaba ?

ben bu tarz programlar kullanmıyorum.Yılların xp kullanıcısıydım,10 kadar önce win7 ye geçtim ve şimdiye kadar gçmediğime pişman oldum.CCleaner ile çöp kutusunu temizler,kayıt defterini yine aynı programla tarattıktan sonra haftada 1 gün disk birleştiricisini çalıştırırım.Bence yeterli.

ben bu tarz programlar kullanmıyorum.Yılların xp kullanıcısıydım,10 kadar önce win7 ye geçtim ve şimdiye kadar gçmediğime pişman oldum.CCleaner ile çöp kutusunu temizler,kayıt defterini yine aynı programla tarattıktan sonra haftada 1 gün disk birleştiricisini çalıştırırım.Bence yeterli.

win7 ye geçmek bende pek istememiştim. xp den gayet memnundum. bilgisayarın ram 'ı yetersiz diye bir iki değişiklik yaptım (yapmaz olaydım) win7 64bit kurmak zorunda kaldım. win7 başarılı ama kullandığı enerji fazla (3 bin motor 4 çeker araç gibi benzin tüketimi)

xp kullanırken 2 gb ram mis gibi idi ramde sıkışma felan da olmuyordu şimdi 8 gb sıkıntı çıkıyor arkadaş demiş mavi ekran o da olmadı değil. şu an en azından mavi ekran gelmiyor. 3-4 günde bir restardlıyorum pc yi. win8 biraz yaygınlaşsın, sorun belki kalmaz.

Belkide yeni eskiyi aratır. :). Hep öyle olmamış mıdır ?

Geri