Kopya Xp Yİ Lİsansli Yapan Kodlar

vengeance

New member
Reaction score
0
1-Başlat/Çalıştır'a "regedit" yazın,onaylayıp Windows Kayıt
Defteri Düzenleyicisine'ne girin ve
HKey_Local_Machine\Software\Microsoft\WindowsNT\Cu rrent Version\WPAEvents
kısmına gidin.

2-Sağ taraftaki "oobetimer" anahtarını bulun,çift tıklayıp açın,
açılan pencerede görünen anahtar değerinin son iki rakamını
istediginiz sekilde değiştirin,onaylayarak pencereyi kapatın.

3-Kayıt Defteri Düzenleyicisi penceresini kapatın.

4-Başlat/Çalıştır'ı açın ve şu komutu yazıp,onaylayın:
%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a

5-Karşınıza "Windows Etkinleştirelim" Penceresi gelecek.
Bu pencereden ikinci şeçeneği, yani "Evet,Windows'u etkinleştirmek için
bir müşteri
hizmeti temsilcisine telefon etmek istiyorum" seçeneğini seçip,
ileri'yi tıklayın.

6-Karşınıza "Telefonla Windows etkinleştir" penceresi gelecek.
Bu ekranda "Ürün anahtarını değiştir'i tıklayın;bir sonraki ekranda,
gerekli yere aşağıda görülen seri kodlarından birini girin,
"Güncelleştir"i tıklayın ve karşınıza tekrar gelecek "Telefonla Windows
etkinleştir"
penceresini başka bir işlem yapmadan kapatın.

7-Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

8-Tekrar, Başlat/Çalıştır'a gelin,4'ncü adımda uyguladığınız prosedürü
bir defa daha uygulayın.Eğer herşey yolunda gittiyse "Windows Zaten
etkinleştirildi,yazar
Çıkmak için Tamam'ı tıklayın" yazan pencere gelecektir.Tamam'ı tıklayıp
buradan çıkın ...pc nizi yeniden başlatın bu kadar

ALINTIDIR

Saol kardeş gerçekten güzel bi konu eline sağlık

bunun için yazılmış program benzeri exe dosyasıda var çalışıtırınca anında dediklerini uyguluyor adıda aviator olması lasım

Blacksymbian' Alıntı:
bunun için yazılmış program benzeri exe dosyasıda var çalışıtırınca anında dediklerini uyguluyor adıda aviator olması lasım

ark. yüklemiş onun gibi bişi xp güncellendi filan demiş gü bitmiş güncelleştirmeye girmiş xp güncellendi demiş ama xp acılmamış ona bunu buldum yaptım memnun kaldı.Kendi acımdan öle proları sevmiyom hazıra konma filan böle olunca daha güzel uraşıyon :D

hmm walla bilmiyodum.bu bana çok lazım yaw.pc işi yaptıım için bana lazım olucaktır.saol vengeance

yaw zati serial ı girince lisanslı olmuo mu beaa bu windowss ??
bide yaw peki etkinleştirme işi neye yarıyo? Yani yapsak nolur yapmasak nolur ?
vengeance bu arada paylaşım çok iyi ;) .. yani ukalalık yapıom sanma merak ettim ondan soruom! eline sağlık!!

hemen arşive aldım dostum çok saol

WARTOX' Alıntı:
yaw zati serial ı girince lisanslı olmuo mu beaa bu windowss ??
bide yaw peki etkinleştirme işi neye yarıyo? Yani yapsak nolur yapmasak nolur ?
vengeance bu arada paylaşım çok iyi ;) .. yani ukalalık yapıom sanma merak ettim ondan soruom! eline sağlık!!
wartox eğer windowsu etkinleştirmezsen 30 gün sonra kendiliğinden kullanılmaz hale gelio.yani o 30 günlük zmn içinde illaki onu etkinleştirmen gerekli.hem bütün şifrelerin işe yarıyacağıda söz konusu diil.etkinleştirmek için yüklediğin windows'Un seriali gerekli.başka bi şifre işe yaramz yani.normalde de orjinal bi windows'u kopyaladığın zmn o cd iş yapmaz.yani kopyaladığın cd'nin seriali kopyasında iş yapmaz.işte arkadaşta saolsun onu açıklamış ;)

walla abi dediğini anladım ama benimki kopya WİN XP! Bide CD-Key yazıo kağıtta onu yazıom 3-5 kere aynısını kullandım we hepsini kabul etti snrm çünkü sonuncuyu 2 ay flndır kullanıom :D ?? neden sence mendo ??

Kardeş bilgi için teşekkürler. 6. adımda aşağıda görülen seri kodlarından birini girin demişsin. Fakat herhangi bir kod vermemişsin? Bu konuda yardımcı olursan sevinirim...

kod yazmakta ii miş, ben kopya xp pro yükledim, hiç güncelleştirme falan sormadı sormuyor ne iş anlamadım :)

dediklerinizi aynen yaptım ve etkinleşti çok teşekkürler

ya arkadaşlar bu etkinleştirmeleri yaptım iki kere daha önce ve günü dolduğu zaman gene açılmadı pc ama etkinleşti olarak gösteriyodu....

bunlar boş işler microsoft enyimi

yazdıklarının hepsini yaptım aynen dediğin gibi oldu.Ama güncelleştirme yapamıyorum lisanslı değil diye uyarı çıkıyor.yani sonuç alamadım?yardımcı olursan sevinirim.

yazdıklarının hepsini yaptım aynen dediğin gibi oldu.Ama güncelleştirme yapamıyorum lisanslı değil diye uyarı çıkıyor.yani sonuç alamadım?yardımcı olursan sevinirim.

İnternet explorer üzerinde sağa tıkla özellikler de, programlar /eklentiler yönet/windows genuine advantage active x denetimini devre dışı bırak. bütün hepsini güncellersin.

Valla bende bi xp pro cd si var hep ayni cd key i kullaniom bi sorun yok. Guncellestirmeleride tıkır tıkır alio netten. Makineyi 3 aydir formatlamadim bi sorun yok xp de ne iştir anlamadim :D

arkadaşlar hiç öle uğraştırmayın kopya cd olsa bile micrasoft müşteri hizmetlerini arıyosunuz bu arada güncelleştirmeyide açın onlar sizi yönlerdirir
siz elinizde lisanslı ürün varmış gibi işlemlere devam edin ve operatöre güncelleştirme yapamadığını bu 2 yada 3. yükmeniz olduğunu ve ayrıca pc ye herhangi bi kart eklediğinizi söleyin hem güncelliyosunuz hemde ürününüz lisanslı gibi kayda geçiyo
kolay gelsin

dostum arşivledim hemen..eline sağlık

Geri