Kopuş Fıkralar Dewamı Gelecek

DaredeviLL

Uşak Gfb
Reaction score
0
Günah Çıkarma

Adamın biri günah çıkarmaya kiliseye gitmiş.
Rahiple birlikte günah çıkarma odasına girince
anlatmaya başlamış:
"Peder, büyük günah işledim.."
"Evet oğlum... Ne yaptığını anlat bana...
Tanrı seni affedecektir..."
"Kız arkadaşımla üç yıldır çok güzel giden
bir ilişkimiz var ve aramızda ciddi bir yakınlaşma
olmadı. Dün onu görmeye evine gittim,
kızkardeşinden başka evde kimse yoktu.
Ortalıkta kimsenin olmadığını
görünce kardeşiyle beraber olduk..."
"Oh, bu çok kötü evlat... Fakat yaptığının kötü
bir şey olduğunun farkındasın. Tanrı affetsin..."
"Peder, geçen hafta kız arkadaşımı görmeye
işyerine gitmiştim. İş arkadaşlarından biri
dışında iş yerinde kimse yoktu. Ortalıkta kimsenin
olmadığını görünce iş arkadaşıyla birlikte olduk."
'Oh, bu hiç de iyi olmamış doğrusu..'
"Peder,geçen ay, kız arkadaşımı aramak için
amcasının evine gitmiştim. Yengesinden başka evde
kimse yoktu. Ortalıkta kimsenin olmadığını görünce,
yengesiyle birlikte olduk.."
Adam cevap gelmediğini görünce seslenmiş:
"Peder???? Peder , neredesiniz??
Hiç cevap yok... Kilisenin içinde rahibi aramaya
başlamış ve onu piyanonun arkasındaki masanın altında
saklanır bulmuş.
"Peder, niçin orada saklanıyorsunuz?"
"Birden ortalıkta senle benden başka kimsenin
olmadığını farkettimde!"

Yanımda Kılıyodu

Memleketin tekinde 3 kere camiye gitmeyeni idam ediyolarmış. Ama bu arada idam edilmeden önce 3 dileğini yerine getiriyolarmış. Adamın teki 3 kere gitmemiş. İdam edilmeden önce sormuşlar;
"1. dileğin ne?" Adam; "Vezirin karısını s.kicem" demiş. Vezir "Olmaz" dese de padişah; "Mecbur" demiş.
Daha sonra "2. dileğin ne?" demişler.
Adam; "Padişahın karısını s.kicem" demiş.
Padişah "Hayır" demiş. Ama herkes itiraz edince mecbur kalmış. "Son dileğin ne?" demişler.
Adam, bi vezirin götüne bakıyomuş, bi padisahın.
Vezir bakmış göt elden gidiyo;
"Ben bunu sanki camide gördüm gibi geldi" demiş. Padişah da ordan "Ne gibisi lan! Yanımda kılıyodu" demiş

Anan Olsaydı...

Adamın biri kızıyla kuyumcudan bi torba altın çalmış
kaçmak içinde bi jeep çalıp yola koyulmuşlar.
Ormanın içinde ilerlerken yollarını eşkiyalar çevirmiş.
Adam telaşla altınları kurtarmak için:
-Al kızım bu altınları orana sokda kimse bulamasın demiş.
Kızda babasının dediğini yapmış. Eşkiyalar aramış
bakmış çalacak bişey bulamamış bari jeepi çalalım
demişler jeepi çalıp kaçmışlar. Adam kızına dönmüş demişki:
-Yaa kızım anan olaydı jeepi de kurtardık...

Extacy

Tavşan ormanda koşuyormuş. Koşaken bir bakmış bir zürafa ağaca yaslanmış esrarı sarmış tam yakacakkk "Dur zürafa kardeş! Kendini bu şekilde zehirleme gel sende bana katıl beraber ormanda koşalım." Zürafa; "Olur tavşan kardeş" demiş ve tavşanla zürafa ormanda balamışlar koşmaya. Bi bakmışlar ki koşarken ileride bi tane fil. Fil açmış masayı önüne almış eline kredi kartını kokaini kırıyor, şekil veriyor tam boru haline getirdiği parayla kokaini çekecekken tavşan hemen başlamış bağırmaya. "Dur fil kardeş, kendini bu şekile sokma. Bak ben ve zürafa kardeş ne güzel koşuyoruz oramnda gel sende bize katıl." Zor bela fil'i ikna etmişler. Önde tavşan arkada zürafa, fil delice koşmaya başlamışlar ormanda. Tavşan bi bakmış ileride bi tane aslan. Koluna lastiği bağlamış, eroini damara verecekken tavşan gene başlamış konuşmaya. "Dur aslan kardeş yapma, gel sende bizimle koş ormanda." Aslan sert sert bakmış tavşana "Anasını ziktimin tavşanı" demiş, patlatmış yumruğu. Tavşan 2.80 uzanmış. Zürafa ve fil hemen sert çıkışmış aslana "Ya aslan kardeş, o bizim iyiliğimizi istiyor sende kalkıp vuruyorsun ona." Aslan cevap vermiş; "Ne diyorsunuz lan siz? O anasını ziktimin tavşan'ı ne zaman exstasy'i atsa bütün ormanı peşine takıp koşturuyor!"

Yumurtalar
Temel ile Dursun yolda yürürken sihirli bir lamba bulurlar. Temel lambayı alarak hemen ovalamaya başlar. Lambadan sinirli bir biçimde çıkan cin hiddetle "Bir sürü işim var beni niye rahatsız ediyorsunuz" diye bağırır. Temel, cine; "İsteklerimizi yerine getirmezsen seni bırakmayız" der. Cinde Temel ve Dursuna 3 er tane yumurta vererek bu yumurtaları her kırdığınızda bir dileğiniz yerine gelecek der. Yumurtaları alan iki kafadar sevinerek evlerinin yolunu tutarlar 2 ay sonra Temel ve Dursun yolda karşılaşırlar. Temel: "Dursun ne yaptın yumurtaları?" Dursun: "Birinci yumurtayı kırdım çok güzel bir evim olsun dedim oldu. İkinci yumurtayı kırdım çok güzel bir karım olsun dedim oldu. Üçüncü yumurtayı kırdım çok zengin olayım dedim şimdi çok zenginim." Temel sen ne yaptın? TEMEL:"Hiç sorma. Tam evin kapısından girerken yumurtalardan birini yere düşürdüm has*ktir dedim her yer s*k doldu. Mecburen ikinci yumurtayı kırdım al bu s*klerin hepsini geri götür dedim bütün s*kler geri gitti." Dursun: "Peki ya son yumurtayla ne yaptın?" Temel: "Ne yapayım üçüncü yumurtayı kırdım benimkini geri getir dedim..."

Gerdek

Bir gün genç bir çift evlenir ve damadın evi olmadığı için babasının evinde kalır. Babasının evinde de annesi ve 10 yaşındaki kız kardeşi de varmış. Genç çift gerdeğe girmiş ve sabah oldugunda damadın babası kahvaltıya inmelerini beklemiş. Fakat saat 11 olmuş kimse inmemiş. Ufak kardeşi de, "Ben niye inmediklerini biliyorum." demiş. Babası da "Sus senin aklın böyle şeylere ermez." demiş. Saat 16 olmuş yine odadan çıkan yok. Babası yine merak etmiş, kız kardeş de yine "Ben biliyorum" demiş fakat babası "Sen sus" demiş ve saat aksam 8 oldugunda yine odadan çıkan olmayınca kız kardeş yine "Baba vallahi ben biliyorum" demiş. Babası da artık meraktan çatladığı için "Söyle bakalım, niçin inmiyorlar?" demiş. Kızda; "Akşam abimle yengem gerdeğe girerken, yengem benden krem istemişti. Bende yanlışlıkla japon yapıstırıcısı vermişim..."

Döner
Adamın biri köyden kasabaya alışveriş yapmak için gider
yol bayağı uzun olunca adamda kasabada yemek yeyip
köyüne öyle dönmek ister bi lokantaya girer garsondan
bir çorba ister ve masasına bırakıldıktan sonra afiyetle
yemeye başlar bu arada alaycı garsonda köylüyü görünce
bununla bi dalga geçeyim de ömrü boyunca anlayamasın der.
Adam çorbasını bitirince garson hemen yanında biter ;
-ehemm efendim arkadan ne alırdınız?
köylü birden kızarır ama altada kalmaz hemen cevabı yapıştırır!
-sen önümdekini kaldır sonra döner verirsin

Çok Var
Bir Amerikali, bir İngiliz ve bir Iraklı barda oturmuş içki
içiyorlarmış.
Amerikali içkisini bitirince bardağı havaya firlatmiş, silahını çıkarıp
bardağa ateş edip parçalamış:
"Bizde bardaklar o kadar ucuzdur ki biz Amerika'da aynı bardakla iki
kere içki içmeyiz" demiş.
İngiliz de bunun üzerine içkisini bitirip bardağı havaya fırlatmış ve
ateş ederek bardağı parçalamış:
"Bizim İngiliz kumsallarında bardak yapacak cam için o kadar çok kum
vardır ki, aynı bardakla iki kere içki içmeyiz" demiş.
Bunun üzerine Iraklı da buz gibi soğukkanlı bir şekilde içkisini
bitirmiş, bardağı havaya fırlatmış, silahını çekip Amerikali ve İngilizi
vurup öldürmüş:
"Bağdat'ta bu İngiliz ve Amerikalılardan o kadar çok var ki, biz aynı
adamlarla iki kere içki içmeyiz"

Tarzan
Ceyn, ormanda Tarzan'la ilk karşılaştığında ondan çok etkilenir ve yaşamını sürdürüş şekli üzerine uzun bir sohbete dalar. Sonunda konu cinselliğe gelir ve Ceyn sorar;
- Peki, seks konusunu nasıl hallediyorsun Tarzan?
- Seks ne olmak?
Bunun üzerine Ceyn detaylı bir şekilde anlatır. Tarzan;
- Haaa, Tarzan ağaç deliği kullanmak.
Ceyn, bunun yanlış olduğunu söyler ve doğrusunu göstermek için soyunur.
Çırılçıplak kalınca yere uzanır, bacaklarını ayırır ve;
- Doğru yer burasıdır Tarzan. der.
Tarzan da soyunur, Ceyn'e yaklaşır ve Ceyn'in orasına korkunç bir tekme atar. Ceyn acıyla fırlar, dakikalarca inler. Sakinleştikten sonra sinirle Tarzan'a döner ve sorar;
-Neden yaptın bunu Tarzan?
-Tarzan kontrol etmek; arı var mı?

Tekrar
18 yaşındaki kız, annesine iki aydır adet görmediğini söyler. Annesi, çok tedirgin olur ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider. Sonuçlar kızın hamile olduğunu gösterir. Anne çıldırmıştır, bağırır çağırır ve “bunu yapan hangi domuz, bilmek istiyorum” der. Kız telefon açar ve yarım saat içinde bir Ferrari evin önünde durur, içinden hafif kırlaşmış saçları ve çok pahalı bir elbisenin içinde manyak yakışıklı bi adam iner ve kapıdan içeri girer. Anne baba ve kızla beraber otururlar. Herif, “kızınız durumu anlattı” der , “kişisel durumumdan dolayı kızınızla evlenemem”, “ancak tüm sorumluluğu üzerime alıyorum.” “Eğer bir kız çocuğu doğarsa annesine bir ev, bir yazlık villa ve 1 milyon dolarlık bir banka hesabı, eğer bir erkek çocuk olursa birkaç fabrika ve bir milyon dolarlık bir hesap, eğer ikiz doğarsa her ikisine de 500 bin dolarlık hesap ve bir fabrika vereceğim”, der.
“Ancak düşük olursa....”
O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostça adamın
Omuzuna koyar ve “o zaman tekrar s.kersin evladım” der.

BANKA

Temel sehirlerarasi seyahatinde treni tercih etmis ve yatakli olan kompartmana yerlesmis. Az sonra kompartmana cok guzel bir kadin gelmis ve tanismislar. Kadin Is bankasinda calisiyormus. Uzun bir sohbetten sonra gece olmus ve yatmak uzere kompartmandaki ranzayi acmislar. Kadin ust kata, Temelde alt kata yerlesmis. Yatmalarindan 10 dakika sonra kadin pijamasinin ustunu cikartip yere atmis. Temel bunu gorunce kadinin kendisinden birseyler bekledigini dusunerek kadinin yatagina alttan hafifce vurarak:
- "Handan Hanım"
- "Buyrun Temel bey"
- "Is bankasinin kapilari acildi mi acaba?"
- "Ne munasebet Temel bey teessuf ederim, bu davranisiniz cok cirkin"
- "Ozur dilerim Handan Hn. ben sanmistim ki ... !!!"
Yaklasik on dakika sonra kadin pijamasinin altini cikarmis ve yeniden yere atmis. Temel bunu gorunce cildiracak gibi olmus ve kendini tutamayarak yeniden kadinin yatagina hafifce vurmus.
- "Handan Hanım"
- "Buyrun Temel bey"
- "Temel bey lutfen kendinize gelin, cok ayip."
Temel olanlar karsinsinda cok zor durumdaymis ama dayanacak durumda da degilmis. Yine de sabretmis ancak 5 dakika sonra kadin bu defa camasirinin ustunu cikarmis ve atmis. Sabredemeyecek durumda olan Temel yeniden ranzaya vurarak:
- "Handan Hanım"
- "Buyrun Temel bey"
- "Temel bey bu son olsun lutfen, bir daha ayni sey olursa guvenligi cagiracagim."
Temel buyuk bir hayalkirkligi ile yeniden yatmis. 5 dakika sonra kadin camasirinin altini cikartip yere atmis ve bu defa kadinda istekliymis ama aradan 10 dakika gecmesine ragmen Temelden ses gelmeyince uyudugunu sanarak endiselenmis ve dayanamayarak seslenmis:
- "Temel Bey"
- "Buyrun Handan Hanım"
- "Temel By Is bankasinin kapilari acildi da !!!"
- "Gerek kalmadi Handan Hanım, biz ceki elden bozdurduk !!!​
:sigara: :sigara:

bir kac tane sı harıc dıerlerı yenı gordum

güsel oluyo aga ya devamını ilgiyle bekliyoruz...emeğine sağlık

dewamı gelir inşallah:D

Çok güzeldi hepside eline sğalık

Geri