Kopmayan Olursa Bi Daa Buraya Yazmıcam(Olay %100 Gerçek)

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
bugün birkaç iş nedeniyle şehir dışına çıkmıştım.nese gideceğimiz yere vardık otobüsten indik sora şehir içine inmek için bi otobüse bindik yanımızdaki yerde(2 kişiydik)saçlar geriye atılmış(yağlıydı bide)sivri burun ayakkabı (ayakkabının cilasından neredeyse ayna olurdu yani)takım elbise falan tam bi kro var.Durakta orta yaşlarda bi kadın bindi elinde poşetler falan var adamın yanına oturdu otururkende yanlışlıkla adamın ayağına bastı.Yeni cilalanmış olan ayakabının fiyaka gitti tabi:D adam 2 dk falan ayakkabıyı inceledi(sanırım nasıl olurda bu aqdum izi silerim die düşündü)baktı olmuyo kadına döndü ve aynen şöle dedi:

-Ya Yinge Ayakkabının Amına Godun Valla Yawwwww

kadın panik içinde otobüsten atladı adam ise sinirli sinirli küfrediodu tabi biz gülmekten yarılıoduk.Olay tamamen gerçektir ve bugün başımdan geçti hala gülmekten ölüorum:)

kardesım o ayakkabıları ole parlatmak zor oluo ben kendımden bılıorum :D

anlattığın kdr warmış orda olmak isterdim doğrusu :D

he yaa insanın canı çıkıyo :D:D

benzer şeylerle bende çok karşılaşıyorum ama adamın bayana o lafı demesini de tasnif etmiyorum

valla süper yaaaa :) adam belli kro bıyıklıdır kesin o :) eline sağlık kardeşim bomba yaaa

Te®Te®eN' Alıntı:
benzer şeylerle bende çok karşılaşıyorum ama adamın bayana o lafı demesini de tasnif etmiyorum

ya zaten bizde tasvip edioruz demedik sadece olay çok bomba

bu arada bıyık yoktu ama fauller orta uzunluktaydı hani kaşa faça atarlar ya(şahsen bende varda:))onun gibi faullere faça attırmış tuhaftı:D

sakın konya olmasın orası konya ağzıyla sölemiş sanki :)

t_mac' Alıntı:
sakın konya olmasın orası konya ağzıyla sölemiş sanki :)

ya olm çaktırma işte bende bilirdim konya demesini :) en iisi oranın şivesiyle yazıp isim vermeyelim:)

SıpA' Alıntı:
ya zaten bizde tasvip edioruz demedik sadece olay çok bomba
olay bomba ya orda olmak isterdim zaten adamıda çok merak etim
bu arada düzeltmeyide yapmışın tasnif mi tasvip mi bende iyi bilmiyorum:)

Hakket çok komikmiş yaaa....Keşke görseydik canlı canlı ....Gerçii ben gülemezdim de ....

Neyse paylaşım için sağolasın....Puhohahaha......Hala gülüyom yaaa...Saol...

hehe bazen banada denk gelio öle tipitipler ama bizimkiler küfr etmio :D

geçenlerde arkadaşlara gidiom önümde 2 tane sap yürüo (accık kro:)) karşıdanda köpekli bi amca gelio köpeğin cinsi lassie..! önümdeki demezmi "aha filmdekinden" :Sopa

aLoNe BoY' Alıntı:
Hhehee :D Ulen sizin oranın kroları da burdakilere benzio.. Yoqsa kökleri aynı mı :p

ortak kro işte bu arada sitedeki krolarda hep ilk mesajlarda döküldüler :):) ispikçi hemen atladı haklı adam yorumunu yapıştırdı direk olarak demesede biz bu dersi çıkardık yani:)

ya adamın o kadar doal bi söleyişi vardı ki sanki her allahın dkksı bu adam aykkabı boyayıp ayakkabıya tüküre tüküre gidio sanırsınız orda şuan yeniden olmak için 50 kaat veriridim valla:D

Geri