Kopmalık Fıkralar...

sabahci.06

New member
Reaction score
0
Temel ava çıkmış, eli boş dönmemek için kasaptan bir tavşan almış. Fadime,

- Ha pu netur, soyulmuş tavşanı nasıl avlaysun?
- Sevişirken yakaladum, çiyinmeye firsatu olmadu vurdimm onuuu.....
__________________________________________________ ___________________

TEMEL apartmanın onikinci katından düşmüş. Arkadasları hemen gelip sormuşlar:

"Ne oldu lan Temel" demişler.

Temel'de:"VALLAHA BEN DE YENI GELDIM" demiş.
__________________________________________________ ________________-

uzun bir avdan sonra Temel köyüne geri dönmüş. hiçbirşey getirmediği gibi ağızını bıçak açmıyor. Herkes biliyorki Temel dertli. Kahvede bizimki otururken kadim dostu Dursun yanına yaklaşıyor.

"Temel gözüm neyin var niye böylesin ?" .

Temel biraz ofluyor pufluyor ardından anlatmaya başlıyor

"Dursun avın son gününde bir mağradan geçiyordum , merak ettim içeri girdim"

"eeee??"

"Eesi o ki baktım içeride kocaman bir AYI tabi tam tüfeği
doğrulttum ki Ayı uyandı atladı üstüme , elbiselerimi yırttı ve remen bana tecavüz etti yaaa..."

Dursun arkadaşının derdine çok üzülmüş hemen teselliye
başlamış " Vah canım arkadaşım benim merak etme kimseye söylemem boşverceksin unutacaksın..."

Temel şöyle içli içli dönmüş gözler yaşlı.
"İyi diyorsunda Dursunum bak 10 gün geçti ne bir tatlı söz ne bi çiçek Getirdi ...."
__________________________________________________ ___________

Temel ile Dursun bir gün para kazanmak için Amerika'ya gitmeye karar verirler.Uçaktan indiklerinde Temel:

-"Ayrilalim 2 sene sonra yine burada bulusucaz" der.Dursun da

-"Tamam" der.Aradan 2 sene geçer.Temel bir taksiye atlar,bulusma yerine erkenden gelir. Aradan 5 dakika geçer bir de ne görsün bir limuzin gelir ve içinden Dursun çikar.Temel hemen sorar

-"Nasil aldin bunu?" Dursun da:

-"Bir alet icat ettim penisini sokuyosun, 5 dolar atiyosun orgazm oluyosun".Temel:

-"Tamam 2 sene sonra yine bulusucaz" der. Aradan 2 sene daha geçer. Dursun bulusma yerine yine limuzini ile gelir,aradan bir iki dakika geçer ve helikopter sesleri polis sirenleri bir sürü eskort etrafa dolusur.Bir helikopter iner ve içinden Temel çikar, Dursun sasirmistir hemen Temele sorar

-"Nasil yaptin bunu?".Temel de

-"Bir alet icat ettim penisini sokuyosun 5 dolar atiyosun, 50 dolar atmadan geri birakmiyo" demis.

__________________________________________________ _________________-

Adamin biri Pet Shop'a giderek bir Papagan almis. Satan adam ise papaganin çok küfrettigini söylemis.Bizimki yine de almis ve evine koymus.

Papagan kendisine ve gelen misafirlere sürekli "G.ünü s.im" diyormus. Bu durum 2-3 gün sürekli tekrar etmis ve papaganin "G.ünü s.im" sözleri bir türlü bitmiyormus.

Sahibi aldigi yere ne yapacagini sormus.Satici ise kafesinin üstünü 3 gün boyunca bir bezle örtmesi halinde papaganin düzelecegini söylemis.Adam papaganin kafesinin üstünü örtmüs.

1. gün 2. gün kustan hiç ses çikmamis.3. günün sonlarina dogru adam durumdan süphelenmis ve bezi biraz kaldirmis. Papagan da:

-"Noldu g.tün mü kasiniyo?" demis.

__________________________________________________ _______________-

Adamin biri evine gelir ve posta kutusunda telefon faturasini görür. Bir bakar ki 3 milyar küsür lira fatura. Beyninden vurulmusa döner. Hemen ayrintili fatura ister. Fatura gelir. Aranan bütün numaralar adamin arkadaslarina ve dostlarina aittir.

Adam :

-"Bu nasil olur? Ödeyecegiz mecburen" der.

O sirada gözü papaganina takilir. Bir an tereddüt eder.

-"Yok canim hayvancagizin günahini aliyorum" der içinden ama süphe de devam etmektedir.

-"Ya yapmissa", "Yok, yok yapmamistir...."

Gece papagani gözlemeye karar verir. Papagan kafesinden çikar ve telefonun basina gidip rehberi açar, adamin arkadaslarini tek tek arayip saatlerce konusmaya baslar.Adam sinirden çildirmis bir sekilde papagani yakalar ve kanatlarindan duvara çiviler. Papagan çarmiha gerilmis bir vaziyette duvarda asili kalmistir. Adam sinirle papagani azarlar;

- "Bir hafta burada asili kal da aklin basina gelsin. Çek bakalim cezani !"

Adam gider. Papagan bir bakar karsi duvarda çarmiha gerilmiş Isa durmakta.

Hemen muhabbete koyulur;

- "Birader sen ne kadardir buradasin?"

- "2000 yildir buradayim" der Isa.

Papagan hayretler içinde kalmistir;

- "Ohaaaa!.. Nereyi aradin lan öyle?"

__________________________________________________ _______________-

Soguk bir mart gecesinde genc erkek kediler disari cikmak icin susleniyorlar. Tam bu sirada kucuk erkek kedi birinin kolunu cekiyor.

- "Abi nereye gidiyorsunuz? bende geleyim mi?"

- "Hayir,biz disi kedilerle sevismeye gidiyoruz. sen gelemezsin"

Kucuk kedi 2. ve 3 .gunde sansini denemis ama hep olumsuz cevap.

- "Hayir,biz disi kedilerle sevismeye gidiyoruz"

Kucuk kedi yine bir aksam uzeri disariya cikmaya hazirlanan abilerine yaklasmis

- "Abi bende gelebilirmiyim" diye sormus. babacan bir kedi;

- "Hadi gel, lan sende ogren" demis.

Kucuk erkek kedi ve abileri cok soguk ve karli bir mart gecesinde sokaklarda dolasmaya baslamislar ve hemen bir plan yapilmis. Bir evin catisina cikip bekleyecekler ve asagidan disi kediler gecerken saldiracaklar. Aynen plandaki gibi catiya cikmislar baslamislar beklemeye, kar yagiyor ve hava cok soguk, aradan gecen 2 saatten sonra yoldan gelip gecen yok. Abilerinin yaninda bekleyen kucuk erkek kedi iyice usumus ve titrek bir sesle abisinin koluna durtmus;

- "Abicim ben bi on dakika daha sevisir sonra giderim" demis.
__________________________________________________ ___________-

Kirkayak gelin ile damat muhtesem bir dugunle evlenmisler. Kirkayak damat, baba evinde gerdege girmisler. Kirkayak evi iste nohut oda bakla sofa, herkes herseyi duyuyor. Uzun zaman zifaf odasindan bir ses gelmeyince kirkayak kayinpeder merak etmis ne olup bittigini.

Odanin kapisina kulagini dayamis ses seda yok.

Egilip anahtar deliginden bakmis bir de ne gorsun, kirkayak gelin en suh vaziyetinde yataga uzanmis, kirkayak damat ise yatagin yaninda yirmi dizinin uzerine cokmus yirmi elini yalvarir sekilde kavusturmus oylece duruyor. Kirkayak kayinpeder

-"Herhalde bir fantezi yasiyorlar" diyerek beklemesini surdurmus. Ikinci,ucuncu anahtar deligi kontrolunde pozisyon degismeyince kapiyi tiklatarak iceri girmis ve ogluna:

-"Bu kadar saattir ne yapiyorsun boyle diz cokmus vaziyette oglum, haydi su isi bitirsene" demis.

-"Bitirmesine bitirecegim babacigim, saatlerdir yalvariyorum, hangi bacaginin arasinda oldugunu soylemiyorki *****'!

kediler iyiymiş :)

Geri