Kopacaksınız!! +18 2 adet Fıkra/ [Seçilmiş]

WirTuEX

New member
Reaction score
0
Biraz gulun :] Umarım beğenirsiniz..

-->> Bir çocuk acaip laf sokuyormuş, okuldaki arkadaşları bundan cok rahatsız oluyorlarmış. Okul giriş ve çıkışlarında arkadaşlarını rahatsız etmemesi için çocuga özel bir taksi tutmaya karar vermişler ve taksiciyi tembihlemişler : ' Cok pis laf sokuyor ne derse desin sakın cevap verme diye.'. Taksici Tmm demiş. İlk gun cocuk başlamış taksiciye anlatmaya : ' Annem doktor olsa babam doktor olsa ben de doktor olurum, annem muhendis olsa babam muhendis olsa ben de muhendis olurum, annem öğretmen olsa babam ögretmen olsa ben de ögretmen olurum.........' Taksici dayanamaz ve ' Annen orospu baban pezevenk olsa sen ne olurdun?' Cocuk: 'Taksici Olurdum'

-->> Bir çocuk gece yatarken hep dua edermiş 'Allah'ım beni, annemi, babamı, kardeşimi, dedemi ve anneannemi koru..' şeklinde.. Bir gece yine yatarken Allah'ım beni, annemi, babamı, kardeşimi ve anneannemi koru..' demiş ve dedesini sölemeyi unutmuş ertesi gun dedesi ölmüş [Çocugun babası dua ederken oglunu duyuyor]. Sonraki gece 'Allah'ım beni, annemi, babamı ve kardeşimi koru..' demiş ve anneannesini sölemeyi unutmuş [babası bunu da duyuyor tabi.] ertesi gun anneannesi de mefta. Bir sonraki gece cocuk dua ederken bu sefer 'Allah'ım beni, annemi, ve kardeşimi koru..' demiş. Babasını unutmuş, Babası bunu da duymuş ve tedirginlikle işe gitmiş herşeyine dikkat etmiş eve gelmiş hanımına sormuş : 'Hanım bugun önemli bir olay oldu mu?' Hanımı : 'Hayır , sadece postacı öldü' demiş.

eline sağlık kardeş çok güzel :)

2. si güzeldi eline sağlık :)

Geri