Konyaspor 1-2 Fenerbahçe [Tek BaşLık][TSL 16.Hafta]

mchasso

New member
Reaction score
0
n563cg.jpg

Konya'da muhtemel 11'ler
Süper Lig'in 16. haftasının açılış maçına Konyaspor-Fenerbahçe mücadelesi sahne olacak. Konyaspor ilk yarıda hedeflediği 20 puana ilaşmak isterken, Fenerbahçe maçı 3 puanla kapatıp zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Yarın saat 20.00'de başlmayacak ve KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU 'nun yöneteceği maç öncesinde Konyaspor cephesinde eksikler var. Koray'ın sakatlığı sürerken, Cihan ve Mehmet Çoğum kart cezalısı durumunda.

Konyaspor'un, Fenerbahçe karşılaşmasındaki muhtemel 11'i şöyle:

Oğuzhan,İsmail, Ömer, Milos, Erhan, Caner, Celaleddin, Zafer, Da Silva, Erdal, Veysel

Fenerbahçe ise İstanbul'daki son çalışmasını yaptı ve akşam saatlerinde Konya'da olacak. Fenerbahçe'nin antrenmanı, Teknik Direktör Aragones'in takımla yaptığı kısa bir toplantıyla başladı. Konyaspor maçının önemine değinilen bu toplantının ardından oyuncular Carlos Cascallana eşliğinde taktik ağırlıklı ısınma ve koordinasyon hareketlerini içeren bir çalışma yaptılar. Aragones, tercümanıyla birlikte bu çalışmaya katılarak oyuncularına müdahale etti. Koordinasyon çalışmasının ardından bazı oyuncular iki takım halinde barajlara vurma ve ölü toplara yönelik özel bir çalışma gerçekleştirdiler. Cascallana'nın esneme hareketleriyle antrenman sonlanırken, bu çalışmaya katılmayan Semih Şentürk, Selçuk Şahin ve Kazım Kazım bireysel antrenör Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı olarak çalıştılar. Tümer Metin ise sol arka adalesindeki ağrı sebebiyle antrenmana katılamadı.

Fenerbahçe'de Edu ve Lugano'nun kart cezalısı olmasının yanı sıra , Semih ve Tümer'in sakatlıkları sürüyor. Kazım'ın ise hafif sakatlığı devam ediyor.

MUHTEMEL 11

Volkan, Gökhan-Önder-Yasin-R.Carlos, Deivid-Josico-Emre-Uğur (Wederson)Alex-Guiza

BİLET FİYATLARI

Kale Arkaları: 20.00 YTL
Maraton Tribün: 40.00 YTL
Yeni Yeşil Tribün: 60.00 YTL
Eski Yeşil Tribün: 60.00 YTL
Kapalı Tribün: 100.00 YTL
VİP Tribün: 250.00 YTL

şimdiden söLüyorum iddaa oynayacakLara 'Üst' oynayın...

5 Haftadır GoL Atatmayan Konya Bu Haftada Kaybetmeye Yakın Taraf, ÖzeLLikLe Fener 9 Haftadır Kaybetmeyen Ve Lige AsıLmaktan Başka Çaresi OLmayan Bir Fenerbahçe'yi De Düşünecek Olursak İddaacıLara Fenerbahçe Kazanır DemeLeri Daha MantıkLı Diyorum 1.45 Oranda Fena SayıLmaz...

Lige kötü basLadık güzeL bitireLim
eğer yenersek iLk 3 te bitirebiLiriz iLk yarıyı. .
FENERBAHCE mize BaşarıLar. . .

TIRMANIŞA DEVAM!
Fenerbahçemiz Konyaspor deplasmanında 3 puan arıyor

Turkcell Süper Lig'de 16. haftanın açılış maçında Fenerbahçemiz, Konyaspor deplasmanına çıkıyor. Konya Büyükşehir Belediye Atatürk Stadı'nda 20.00'de başlayacak maçı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Lig TV'den yayınlanacak karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi'nden de takip edebilirsiniz. Fenerbahçemiz maçı 3 puanla kapatıp zirve yarışını sürdürmek istiyor.

HEP FENERBAHÇEMİZ KAZANIYOR

Fenerbahçemiz ile Konyaspor, ligde bugün 21. maçlarına çıkacak. Süper ligde 1988-89 sezonunda mücadele etmeye başlayan ve Fenerbahçemiz ile ligde toplam 20 kez karşılaşan Konyaspor, 19 kez yenildiği rakibi karşısında sadece tek galibiyet alabildi. Fenerbahçemiz, Konyaspor'a bu maçlarda toplam 67 gol attı, kalesinde ise 21 gol gördü. İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Fenerbahçemiz, İstanbul ve Konya'da aynı skorla 4-1 kazanmıştı.

BöyLe Bi RezaLet Görmedim...Önder eLiyLe VoLeyBoL Oynar Gibi GoL Atıyor Hakem GoLü Vermiyor Sonra NoLuyorsa Hakem Bi Anda GoLü Veriyor...REZALET...

konya-fb maçında elle gol atma geleneği bozulmadı
bu kez önder attı elle

5 Haftadır GoL Atatmayan Konya Bu Haftada Kaybetmeye Yakın Taraf, ÖzeLLikLe Fener 9 Haftadır Kaybetmeyen Ve Lige AsıLmaktan Başka Çaresi OLmayan Bir Fenerbahçe'yi De Düşünecek Olursak İddaacıLara Fenerbahçe Kazanır DemeLeri Daha MantıkLı Diyorum 1.45 Oranda Fena SayıLmaz...

Fener'in Arkası SağLam, AnLayana :goz:

Fener'in Arkası SağLam, AnLayana :goz:

Önder'e maç sonu yapılan röpörtajda sorulan sorular vardı,
Ellemi attın gibilerinden soru sordular ilk olay hızlı gelişti falan filan dedi alışılmış bi cevap,
Ardından gönül rahatlığıyla gol diyebilrmisin dedi? Önder'de ''EVET'' dedi

Şaşırdım kaldım,sevinebiliyorlarla ne güzel..

maçta eLLe goL yok arkadaşLar..!
koL var.. :hhmanD
ne diyeLim anadoLu takımLarı yine eziLiyor büyükLer karşısında..

bu fener şampiyon bile olur. çekin (el)inizi artık ligden.

konya-fb maçında elle gol atma geleneği bozulmadı
bu kez önder attı elle

Attı mattı Bizimde devied in 35 metreden golünü hakem görmedi ona ne diyeceksiniz?herşey hakeme bağlı görür çalar düdüğü görmez çalmaz ...olay bundan ibaret

Ya sizde atın elinizle becerebiliyosanız tabi :D 2 hafta önce 35 metreden gol attık sayılmadı kimsenin sesi çıkmadı o zaman şimdi nie parladı herkes.Onlara olunca kötü bize olunca iyi.Ne güzel İstanbuL..!!

Geri