UmitcanKHO
New member
- Reaction score
- 0
Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu’nun “Bir Beşiktaş taraftarı olarak Toraman ile Üzülmez’i takımda görmek istiyorum” açıklaması sonrası, konunun cuma günkü yönetimde ele alınacağı öğrenildi.
Avusturya kampındaki kavgaları nedeniyle süresiz kadro dışı kalan ve uzun bir süredir futbol gündemini meşgul etmeye devam eden İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’ın gelecekleri belirsizliğini korumaya devam ediyor.
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu’nun, “Bir Beşiktaş taraftarı olarak bu iki futbolcuyu tekrar kadroda görmeyi arzu ediyorum” açıklamasından sonra siyah - beyazlı yönetimin cuma günkü toplantısında kaptanları yeniden gündeme alacağı belirtildi.
Başkan Yıldırım Demirören’in yapılacak olan toplantıda kaptanların affı ile ilgili konunun tartışmaya açılması halinde tarafsız kalarak topu yönetim kuruluna atacağı öğrenildi. Siyah - beyazlı yönetimin bu kritik toplantı öncesi Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın da görüşlerini bir rapor halinde alacağı bildirildi.
Yönetimin son yaptığı toplantıda Başkan Demirören konunun açılmasına bile izin vermemiş, “Böyle bir af yönetime saygısızlık olur. Biz kararı hep beraber aldık” ifadelerini kullanmıştı.
MİLLİYET