konuşan virüs

ilysnn

New member
Reaction score
0
bilgisayarımda konuşan bir virüs var ve kafayı yiyeceğim bi türlü susturamadım.
robot sesli bişe

ne oldu sustun bir yeremi gittin yoksa
bnm adım bu senin adın ne... gibi bir kaç tane daha farklı cümleler kuruyo ve sinir ediyo beni.

gecen gece divx progranın yeni versiyonunu yüklemek istermisin denen soruya evet diyip yüklendikten sona başıma geldi bu olay.divx playerla ilgili bilgisayarın neresinde ne gorsem sildim olmadı bilgisayarda geri yükleme yaptım olmadı.
bi çözümünü bilen arkadaş varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim

FORMAT enson seçenek artık...
PDM.Rootshel diye birşey mi ne buna sebep oluyo.

aynı sorun bendede var hacı bende çözemedim bir türlü yardımcı olacak biri varsa bi el atsın...

Sanırım tek çözümü format atmak..Virüsü öldürecek program vs bulman,kurman zaten baya bi uğraştırır seni.Ayrıca bu tür virüsler bilgisayarı kastığı için donanımların zarar görebilir.Hiç uğraşma bence..

bir iki gün beklicem belki biri bişey biliyodur yazar yada ben bi yolunu bulurum... ama yinede en iyi çözüm format gibi duruyo bakalım

msconfigten bilmediğin başlagıçta çalışan programları kapat belki öyle halledebilirsin sorununu.

msconfigden de herhangi bişey bulamadım... çok sinir bozucu bişey ya

:D konuşuor way be süper. virüsü nie kaldırasınki bırak konuşsun muhabbet etsin.

dostum biliyorsunuz ki combofix programı firüslerin korkulu rüyasıdır... combofix ile bir tarat ve sonra program ekle kaldırda yabancı gördüğün herşeyi kaldır disk birleştir çöp temizle bilgisayarı biraz elden geçir :D

olmuyo dostum her yolu denedim ama olmuyo bi türlü çözüm yolu bulamadım...hadi hayırlısı genellikle internette 5 ten fazla sekme açtıgım zaman konusuyor...

bu combofixin w7 64 bit uyumlu olanını bi bulsam deneyecemde

yok hiçbiri fayda etmiyorrrr....

bende de kaspersky war ama nafile sadece bulaşmış oalrak gösteriyo...

"brkozbek85" sendede mi bu rpoblem vardı nortonla aratınca ses seda kesildi.

arkadaşlar bende farkettim ama sadece hackhele girdigim de konuşuyo başka zaman hiç konuşturamadım

Çok fazla yasak sitelerde dolaşıyorsunuz.Bence ondan kaynaklanıyor..=)

Sesi dinleyeceğinize format atın.Format konusunda size yardımcı olabiliriz..=)

yok ya ne yasaklı sitesi girdiğim site sayısı sınırlıdır...nette dizi izleyim derken divx diye biprogram yuklemek zorunda kaldım.Eklenti hesabı.daha sonada bunu upgrade derken ne olduysa oldu...
gıcık bi durum

ne konuşuyomuş ya merak ettim virüsü :) vala işn şakası bi yana da browserini temizle kaldır tekrar kur

virüs programları bulamıyorsa virüs değildir,bir programın eklentisidir sen farkında değilsindir.

Geri