konservatuar okuyanlardan yardım istiyorum önemli

angelbily

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benm 7 senelik bağlama eğitimim var ama 1 senedir ara vermiştim ve şimdi tekrar bağlamamı elime aldım çnkü ...... eğitim fakültesi MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ okumak istiyorum yetenek sınavlarına giricem ve bana bu konuda yardım edebilecek
konservatuar okuyan abilerim ablalarım arkdaşlarım sizden yardımlarınızı bekliyorum...........

konu yanlış yerde özür dilerim mod.lardan ricam konuyu doğru yere taşımalarıdır...
tekrar özür dilerim

ben hala bekliyorum yokmu konservatuar okuyan? :(

sorunun nedir peki? onu yazmamışsın..

Kardeş bende giricem o sınava anlatim sana ne sorduklarını

1.sınavda tek ses,çift ses,üç ses,dört ses(dip not: 5 ses soracaklarını sanmıyorum) ayrıca çalma söyleme,ezgi tekrarı ve ritm tutma

birinci eleme turunu geçersen;

2.sınavda bu sefer zor sesler sorulacak yine tek,çift,üç ve dört sesler
uzun ezgi ve ritm

Son olarak mülakat ve hayırlı olsun

İnşallah sende bende kazanırız bu sene

http://guzelsanat.erciyes.edu.tr/sinav_kitap.asp

kardeş buraya bakabilirsin.ayrıca her üniversitenin müzik bölümüne gir orada bulursun aradığını.

sana verdiğim link erciyes üniversitesi.bura eğitim fakültesi değil.ama 4 sene lisans eğitimini alırsın 2 senede tezsiz yüksek lisans yaparsın sonra kpsss ye girip öğretmen olabilirsin.

eğitim fakülteleri ise

gazi üniversitesi

inönü üniversitesi

niğde üniversitesi

konya selçuk üniversitesi

sivas cumhuriyet üniversitesi,

bunlara bi bak.

ayrıca sana tavsiyem girmek istediğin üniversitede hazırlık kursları var orayada muhakkak git.

başarılar.

5 ses sormazlar.en fazlası 4 ses olur.

saol verdiğin bilgi için ama benm birazdaha bilgiye ihtiyacım var yanıi daha önce bu havayı solumuş yada okuyan varsa onların yardımlarını bekliyorum
sanada allah kolaylık versin herşeyin hayırlısı..... peki sen hangi üniv. de giriceksin?

ben ilk İTÜ de deniycem bide izmir 9 eylül

inş......241. puan aldım kardeş pek iii sayılmaz ama idare edicez...sen kaç aldın peki?

İTÜ TMDK mezunuyum. o sınav havalarını çok soludum. Samoo_55 arkadaş gayet güzel özetlemiş sınavlarda sorulacak şeyleri. Yeteneğin varsa zaten sorun olmaz. Müzik kulağı çok önemli.Bol bol piano ile ses çalış. Sınavda görevli pekçok öğretim görevlisi arkadaşımdır. 5 ses sormazlar sorsalar bile duyamamak dezavantaj değildir ama duyanlar için avantaj tabi.. İTÜ'nün yanı sıra sakaryayı da denemeni tavsiye ederim daha basittir..

Geri