Komsunun Pc Si

fatall

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlarsiteye yeni üye oldun iyi derecede bilgisayar sahibiyim kafama bi soru takıldı..komşumuzun bilgisayarına ona herhangibi exe.com vs yollamadan baglantı kurabilirmiyiz mesela komsunun bilgisayarının birde paylaşımda olan mp3 klasörü var oraya ulaşabiliyorum sadece okuyabiliyorum ve ipadresiniice dos penceresinden ping ve bilgisayar adını yazdıgımda geliyor 192.168.1.35 çıkıyor buna nasıl baglantı kurabilirim bir ara remote anything varmı ama ondada slave.exe yi bi kere çalıştırınca kendi bilgisarım gibi kullanıp kontrol edebiliyordum.varmı yapacagım başka bi işlem.

oh ne güzel iş.

ilk konu ilk yardım çağrısı.

önce bi aramıza takıl. mesaj sayın bi 30 u bulsun sonra yardım istersin.

ordan bakınca burası. burası aşevi gibimi görülüyor.

burası form adresi . paylaşım adresi

ne verdin ki , ne istiyosun.

arkadaşa yardım edilmesinde sakınca yok bence

en azından ne istediğini biliyor :)

ama biraz paylaşımın olmalı arkadaşım bişeyler istemen için :goz:

ilk önce şunu söylüyeyim
zalim yeni üyelere karşı biraz yapıcı davran..

Arkdaşım sen ip karşı tarafın ip adresin yazınca sadece o kişinin paylaşıma açtıgın klasörleri görürsün.ve karşı pc ye bir exe. yedirmedigin sürece o pc yi kontrol etmen bana göre imkansız birde sp2 liyse pc o zaman işin daha zor
karşı tarafa bişy yedirmen lasım pc yi kontrol etmek istiosan.

bu aradada hoşgeldin.

FLeTCh®' Alıntı:
arkadaşa yardım edilmesinde sakınca yok bence

en azından ne istediğini biliyor :)

ama biraz paylaşımın olmalı arkadaşım bişeyler istemen için :goz:

evet ne istediğini biliyor.:D

asıl ne ne istediğini bilmiyenler sorun yaratıyor değilmi. :D

benim yazdığımı savunup beni eleştiriyorsun. :eek:

zalim sen , elinde pc ile dogmdın herhalde , biraz seni agresif gördüm yahuuu

zalim' Alıntı:
evet ne istediğini biliyor.:D

asıl ne ne istediğini bilmiyenler sorun yaratıyor değilmi. :D

benim yazdığımı savunup beni eleştiriyorsun. :eek:

benim yazdıklarımla ilgili bi sorunun mu var :eek:

Yaa arkadaş yardımistemekten çok beyin fırtınası yaratmak istemiş...Hemen terslemeyelim arkadaşı..Paylaşımları gelecek elbet...;)

HAdii biz buu konu üzerinde yoğunlaşalım...:D

teşekkürler

yazılım konusunda süper olmasamda donanımda bayagı iyiyimdim o konuda paylaşımlarda bulunabilirz 96lardan beridir pc ile meşgulum .galiba bana iyi bi port fucker lazım durum onu gösteriyor bahsettigim programda pc ye girmek için biport lazım birde adam akıllı port scanner. şimdiden teşekkürler.

gece yaptıgım araştırmalard baktımki r3x diye bi program varmışhenüz denemdim ama işe yarayacak gibi programı bulmadan komşu açıktı ve port scannerla tarattım 139-445 portları bul açık galiba yazıcı ve doya paylaŞIM PORTUYMUŞ SIRADA İYİ biport delici lazım .

yeni üyelere destek verelim :) kardeş bilgim yok bilseydim ederdim yarim :)

Geri