Komplodur komplo...

metalic

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Dünyayı bilmeyen, dünyanın maskarası olur. Kötülüğ
Komplodur komplo...

"Ne malum PKK'nın işi olduğu?"

"Üstlenmedi ki..."

*

Ahali, Ergenekon’la Mergenekon’la kafayı bozdu; inanmak için "PKK’dan resmi açıklama" bekliyor!

*

Yılbaşından beri kaç şehit var?

71.

22 Temmuz seçiminden beri?

132.

Daha nasıl inandırsın PKK?

*

Biri şöyle yazmış mesela:

"Bombalar, Adnan Menderes’in adını taşıyan Menderes Çıkmazı’nda patladı... Tam kapatma davası başlamışken, hükümete mesaj bu!"

*

Diyarbakır’da dershane önünde patlayıp çocukları öldüren bomba da, Mimar Sinan Caddesi’ne konulmuştu...

Kültür Bakanı’na mı mesajdı?

*

Gittim dün sabah Güngören’e, görgü tanıklarıyla laflıyorum... Bir vatandaş, "CIA veya MOSSAD’ın işi olabileceğini" söyledi. Dedim ki: "Sen necisin birader?" Manav... Ben kendi payıma hangi portakal Washington’dur, hangisi Yafa’dır ayırt edemem... Ama bu arkadaş, CIA’yı MOSSAD’ı şak diye ayırt edebiliyor.

Bir başkası, "Derin bu işler gazeteci, derin" dedi... Başını da böyle inceden inceden sallıyor. Belli ki, derin derin düşünüyor o sırada... "Kimden şüpheleniyorsun?" dedim. "Dinlerler minlerler, orasını karıştırma" dedi.

Bunu diyen abi, işçi emeklisi...

*

Tarikatlar cirit atıyor, din bezirgánları demokrasi kahramanı olmuş, Atatürk Hitler’e benzetiliyor, Humeyni’yle kıyaslanıyor, hapiste yatan kadını çıkarıp Meclis’e sokuyorlar, Genelkurmay Başkanı’nı içeri tıkmaya çalışıyorlar, PKK’nın katlettiği insanlarımız Karacaahmet’e sığmıyor, Avrupa hafriyatçıları almış balyozu kolonlarımıza kolonlarımıza vuruyor; bırak kıçımızdaki donu, faiz marifetiyle kanımızı emiyorlar, kanımızı... Ve her şey, alenen, kabak gibi, gözümüzün önünde oluyor.

Millet hálá, gizli güçleri arıyor!

Yılmaz Özdil
Hürriyet

Yok yok ergenekondur. Kesin ergenekondur. Sinan Aygünle Hurşit Tolon gitmişlerdir, Abdullah Çatlı 'da reenkarne olup gelmiştir. Kesin onlar bırakmıştır bombaları. Hatta Veli Küçük'ün de Hitler'in babası olduğu gibi bi duyum aldım.

Herzaman Demısımdır, Sımdıde Dıyecegım. Bırlık Olmamız Gerek! Ayrı Ayrı Savasacagımıza Halk Cepesı Kurup Bunu Polıtıkacılara Bırakmamız Gerek. Gorduk Polıtıkacıları, Onlar Ulkeyı Satmaya Yarıyor Bem Kitabimdada Satılacak ULKEM YOK!

Yılmaz Özdil ne güzel özetlemiş olayı. Ahmeti Nejat bu gün ankaraya gelecekti. Anıtkabire gitmemek için İstanbula gidiyor iş ziyareti gibi gösteriyorlar. Anlamıyorum ne yaptı ATATÜRK bunlara, Nezyen ne güzel söylemiş, "Sen anandan yine doğardın ama , Baban kim olurdu bilemezdin Şerefsiz....."

Tarikatlar cirit atıyor, din bezirgánları demokrasi kahramanı olmuş, Atatürk Hitler’e benzetiliyor, Humeyni’yle kıyaslanıyor, hapiste yatan kadını çıkarıp Meclis’e sokuyorlar, Genelkurmay Başkanı’nı içeri tıkmaya çalışıyorlar, PKK’nın katlettiği insanlarımız Karacaahmet’e sığmıyor, Avrupa hafriyatçıları almış balyozu kolonlarımıza kolonlarımıza vuruyor; bırak kıçımızdaki donu, faiz marifetiyle kanımızı emiyorlar, kanımızı... Ve her şey, alenen, kabak gibi, gözümüzün önünde oluyor.

Memleketin bu hale gelmesinde eğitimin payı inkar edilemez.eğitim tarikatların cemaatların elinde yetiştirdirdikleri binlerce beyni yıkanmış insanın devlet kadrolarına yerleşmesi tarikatların cemaatların dahada güçlenmesine neden olmuştur.

hainlik kaçınılmaz bir duruma gelmiş yazıkki yazık

Medya ne güzel yapıyor işini. Milletin aklını çelmeyi nasıl başarmışlar onun kanıtıdır bu. CIA, Mossad yok canım Ergenekon yapmış olsa gerek ! Bir de halk korkuyor aman dinleniriz diye. Adım adım geliyor anti-laik rejim, kendini göstere göstere ve halkımız susuyor.

" Susma sustukça sıra sana gelecek." ağzımıza sakız olmuştu bir zamanlar bu slogan. Ama ne kadar mantıklı olduğunu bir kez daha hatırlatıyor bize. Susmaya devam edersek " Laik Cumhuriyet"imizi kaybedeceğiz birgün. O zaman konuşsak da pek bir fayda getirmeyecek.

Cidden bugün bi kahveye gidin oturun,orada oturan bütün siyaset ulemalarınınsöylediği 3 cümle vardır mossad şöyle mossad böyle
yahudiler dünyayı idare ediyor.Türkün türkten baska dostu yok.

Tümgün fotomaç okuyan bi milletin siyasi analizi dogal olarak böyle sığ oluyor.İçinde gerceklik payıda var şüphesiz ama şuan için gecerli olan teksey ülkedeki kaos ortamıdır ve akp nin giderayak peşinden bikaç kişiyi daha sürüklemeye çalışmasıdır.

Bu son terör olayıda siyasi iktidarın yetersizliginden kaynaklanmaktadır...

Cidden bugün bi kahveye gidin oturun,orada oturan bütün siyaset ulemalarınınsöylediği 3 cümle vardır mossad şöyle mossad böyle
yahudiler dünyayı idare ediyor.Türkün türkten baska dostu yok.

Tümgün fotomaç okuyan bi milletin siyasi analizi dogal olarak böyle sığ oluyor.İçinde gerceklik payıda var şüphesiz ama şuan için gecerli olan teksey ülkedeki kaos ortamıdır ve akp nin giderayak peşinden bikaç kişiyi daha sürüklemeye çalışmasıdır.

Bu son terör olayıda siyasi iktidarın yetersizliginden kaynaklanmaktadır...

Hayırdır yahudi bi sevgili mi buldun? Bu gerçeği o fotomaç okuyan gözler bile görmüş sen hala görememişsin demek ki...

Yılmaz Özdil
Hürriyet

işçi emeklisiymiş,manavmış

beyefendinin vatandaşa nasıl dev aynasından baktığına bakar mısınız...

bu yazdıklarını defalarca cevapladılar ama beylerin başka malzemesi kalmadı heralde..

ısıtıp ısıtıp veriyorlar...

-----------------------------------------------
tarikatmış
sizin o tarikat dediğiniz gerici dediğiniz cemaat bugün teknolojiyle bilimle fenle dans ediyor
hersene öss oks birincilerini çıkarıyor..

siz daha 10. yıl marşıyla ilericilik taslamaya devam edin..

sokaktaki manav da işçi emeklisi de bunu görüyor da koskoca gazetenin yazarı ve onu alkışlayanlar göremiyor .

--------------------------------------------------
genel kurmay başkanını içeri tıkmak mış..

buna kim inanır..

sizin bu paranoyaklığınızı işçi emeklisi , fotomaç okuyan manav ve kahve halkıgörüyor da siz koca koca köşe yazarları ve ona çanak tutan postal yalayıcıları görmüyor..
bugün ordu hiç olmadığı kadar özgürdür içinden ve dışından ''darbe yapalım'' diye yaygara
yapanlar..genel kurmayı öldürme planı yapanlar temizlenmiştir inşallah..
ki
ordumuz eskisinde olduğundan daha çok pkk yı kurutuyor..
her akşam bir kamp bombalanıyor..
ordu işine bakıyor gölge etmeyin başka ihsan istemiyor sizden..

----------------------------------------------------------------

avrupa harfiyatçılarıymış...

behey cahil adam ve avanesi
ihale ile satış nasıl olur?

teklifler kapalı zarflarda yapılır en fazla fiyat teklif eden firmanın teklifi kabul edilir..
tabii bizim vatanseverlerimiz
ülke satılıyor diye yaygara koparan ülke sevdalılarımız
tekliflerini düşük yaparlar
ondan sonra da
ihaleyi ucuza kapatamadık diye
vatan karış karış satılıyoor yaygarası koparırlar..

hani senin vatan millet sevgin
sen fazla para verdin de sana huop sen türksün biz illa da yabancıya satacağız diyen mi oldu..

hadi yabancı aldı tamam
sırtına atıpta memleketine mi götürdü
orada çalışan oradan ekmek yiyen yine bizim insanımız değil mi.

bizim vatanseverlerimiz nizim kuvvacılarımız vatan sevgisini oraya buraya kendi dava arkadaşlarına bomba atmak sanıyorlar ne yaparsın..

öyle vatanseverden
böyle yabancı daha iyidir..

işte bunu da fotomaç okuyan adam anlamış manav anlamış işçi emeklisi anlamış benim gibi
garip bir insan bile anlamış ta

koca koca gazete yazarları ve onun yalakaları anlamamış maalesef..

demek ki okumakla adam olunmuyor muş..

--------------------------

:goz::melek

Biz millet olarak komplo teorisi üretmeye pek bir meraklıyızdır zaten.
Gözümüzün önünde olup biten olaylarda bile öküz altında buzağı ararız.
Oysa zaten her şey gözümüzün önünde...
Tek sorunumuz burnumuzun ucunu göremememiz o kadar...

işçi emeklisiymiş,manavmış

beyefendinin vatandaşa nasıl dev aynasından baktığına bakar mısınız...

bu yazdıklarını defalarca cevapladılar ama beylerin başka malzemesi kalmadı heralde..

ısıtıp ısıtıp veriyorlar...

-----------------------------------------------
tarikatmış
sizin o tarikat dediğiniz gerici dediğiniz cemaat bugün teknolojiyle bilimle fenle dans ediyor
hersene öss oks birincilerini çıkarıyor..

siz daha 10. yıl marşıyla ilericilik taslamaya devam edin..

sokaktaki manav da işçi emeklisi de bunu görüyor da koskoca gazetenin yazarı ve onu alkışlayanlar göremiyor .

--------------------------------------------------
genel kurmay başkanını içeri tıkmak mış..

buna kim inanır..

sizin bu paranoyaklığınızı işçi emeklisi , fotomaç okuyan manav ve kahve halkıgörüyor da siz koca koca köşe yazarları ve ona çanak tutan postal yalayıcıları görmüyor..
bugün ordu hiç olmadığı kadar özgürdür içinden ve dışından ''darbe yapalım'' diye yaygara
yapanlar..genel kurmayı öldürme planı yapanlar temizlenmiştir inşallah..
ki
ordumuz eskisinde olduğundan daha çok pkk yı kurutuyor..
her akşam bir kamp bombalanıyor..
ordu işine bakıyor gölge etmeyin başka ihsan istemiyor sizden..

----------------------------------------------------------------

avrupa harfiyatçılarıymış...

behey cahil adam ve avanesi
ihale ile satış nasıl olur?

teklifler kapalı zarflarda yapılır en fazla fiyat teklif eden firmanın teklifi kabul edilir..
tabii bizim vatanseverlerimiz
ülke satılıyor diye yaygara koparan ülke sevdalılarımız
tekliflerini düşük yaparlar
ondan sonra da
ihaleyi ucuza kapatamadık diye
vatan karış karış satılıyoor yaygarası koparırlar..

hani senin vatan millet sevgin
sen fazla para verdin de sana huop sen türksün biz illa da yabancıya satacağız diyen mi oldu..

hadi yabancı aldı tamam
sırtına atıpta memleketine mi götürdü
orada çalışan oradan ekmek yiyen yine bizim insanımız değil mi.

bizim vatanseverlerimiz nizim kuvvacılarımız vatan sevgisini oraya buraya kendi dava arkadaşlarına bomba atmak sanıyorlar ne yaparsın..

öyle vatanseverden
böyle yabancı daha iyidir..

işte bunu da fotomaç okuyan adam anlamış manav anlamış işçi emeklisi anlamış benim gibi
garip bir insan bile anlamış ta

koca koca gazete yazarları ve onun yalakaları anlamamış maalesef..

demek ki okumakla adam olunmuyor muş..

--------------------------

:goz::melek

şakamısın dostum işçi emeklisi ise işçi emeklisi dicek manavsa manavcı dicek isimlerinimi vericek hepsinin bunumu demek istiyorsun.

________

dostum avrupa da istedigin kadar zengin olsanda bir ewin mülkiyet olarak tapusunu satın alabiliyosun o bina yıkıldıktan sonraki hakkını merak etme sana vermiyorlar istersen istedigin ülkeye bakkta ögren kulaktan dolma bilgilerle laf yazma.

o fabrikalarda biizim işçilerimiz çalışıyor iyi demissin de o güsel yabancılar gelsin birde aldıkları fabrikalar gibi fabrika kursunlar ya bu ülkede işşizligin azalmasına yardımcı olsunlar ya nie yapmıyolar hazıra konmak güsel geliyor. dostum neden hep kar yapan şirketleri yabancılar alıyorlar düşünsene. dewlet neden kar etmeyen şirketleri özelleştirmiyor söylesene.

yabancılar gelicekse 90 lı yıllarda almanlar japonlar gibi gelsinler bu ülkede gelip fabrika kursun bugun almanya ve japon ların türkiyeden çıkma planı yapmaya baslasalar en az 5 yılda çıkarlar ama hiç bişey yapmadan direk satın alanlar ne yaparlar satıp parayı çeker giderler.

diger yorumlrına çok fazla bilgim olmadıgından yorum yazmıyorum sakın atladım sanma. bilgim olmayan konulara yorum yazmak pek huyum degildir benden sana tavsiye bilgin olmayan konularda araştır ardından yorum yaz

güzel kardeşim adamın söyleyiş tarzına bak

bunu söyleyen kim işçi emeklisi, manav,fotomaç okuru
resmen aşağılama var...

-------------------------------

özelleştirmede de bizde mülkiyet hakkı vermiyoruz diye biliyorum 50-60 sene işletme ve %100 hisse de değil diye biliyorum.

sanmam ama komple de satılıyorsa
niye bizim vatan severlerimiz almıyor
paraları mı yok
koç tan
sabancı dan
karamehmetlerden
eczacıbaşından
aydın doğan dan bahsediyorum...

----------------------------------------------

hiç te araştırasım yok başka bir zaman canım araştırma yapma isterse
özelleştirme koşullarını araştırırım
bulduğumu
lehime yada aleyhime buraya koyarım.. inşallah.

inanamıyorum.

bu kadar kör olunamaz.

tarikatlar ilim irfan yuvası????

yabancılara verilen ihaleler, satılan milli kurumlar ülke menfaatine???

vay beaaa. ne kadar körmüşüm??? gerçekleri görememişim ????

Bu ülkede terör kaç yıldır kan akıtıyor hatırlayan varmı acaba....

km memnun zaman okuyan wakit okuyan halk zamlarla bogusuoz ama ekonomi hala super :D

dogru dıyoprsun bencede bır komplo bunlar

körlüğe devammı???

inanamıyorum.

bu kadar kör olunamaz.

tarikatlar ilim irfan yuvası????

yabancılara verilen ihaleler, satılan milli kurumlar ülke menfaatine???

vay beaaa. ne kadar körmüşüm??? gerçekleri görememişim ????
Acaba körmüsün kör taklidimi yapıyorsun körlük işinemi geliyor.Çünkü kör olmadığını farkederlerse olmaz değilmi.
1- Tarikatler ilim irfan yuvası??? demişsin evet ilim irfan yuvası bir bak etrafına Türkiye birincileri dünya matematik olimpiyat birincileri kimin okullarından çıkıyor.Senin gibi tarikatlere saldıranlar bile çocuklarını bu tarikat dediğin kişilerin okullarına gönderiyorlar.Çünkü başarıları ortada hala körlüğe devammı??
2- Yabancılara verilen satılan milli kurumlar ülke menfaatinemi??? haklısın yanlış yapıyoruz tıpkı erdemir gibi oyak bank gibi yabancılar yerine yerlilere bedavaya peşkeş çekip yerlilere verip onlarda yabancılara versin hatta oyakbank gibi bir bankayı doğuda mehmetçiklerimizin ölümüne neden olna mayınları pkk ya satan firmaya satmamız lazımdı bilemedik hala körlüğe devammı???

Geri