komikkkkk

okyanusy@

New member
Reaction score
0
bir genç adam ormanda yolunu kaybetmiş gece oluncada mecburen kalacak yer aramaya başlamış ve bir kulubeye gelmiş kapıyı çalmış ve evin sahibine ne olur beni bir gece misafir et dışarısı çok soguk demiş adamda arkadaş ben seni nasıl misafir edeyim zaten tek göz evde 3 karımla yaşıyorum demiş genç adam yalvarmış yakarmış evin sahibide acımış adamı içeri almış ve karılarından birine demişki arkadaşa buzdalabinin yanına bir yatak serin orda yatsın demiş neyse gece olmuş herkes yatmış adam 3 karısıyla yatarken karılarından birinin canı züküşmek istemiş adamda yahu hanım misafir var olmaz desede karısını ikna edememiş adamda karısına adamın yanına git buzdalabının işigi ile adam uyumuşmu kontrol et demiş karısı bakmış ve yataga dönmüş ve kocasına uyuyor demiş ve züküşmüşler bu kezde 2 karısı tutturmu ben lede züküş diye adam git sen de bak buzdalabının işıgı ile adam uyuyorsa olur demiş neyse 3 de tutturmuş onlarla züküştün benimle de züküş diye iyi deimiş git sende bak bakalım uyuyormu misafir demiş karısı gitmiş gelmiş adam onuda halletmiş sabah olmuş kahvaltı hazırlamışlar hep beraber kahvaltı sofrasına oturmuşlar evin sahibi gence sormuş nasıl yegenim rahat uyuyabildinmi demiş gençte ya sorma dayı demiş gece susuzluktan uyuyamadım demiş adamda neden yegenim buzdalabı yanındaydı kalkıp içseydin demiş genç te yau dayı nereye içiyon suyu buzdalabının kapagını açanı siktin açani siktin demiş

Geri