Komik itiraflar (15)

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Küçük kızımın, çantamda gördüğü ve merak edip sorduğu o nesneye panik olup makyaj temizleme pamuğu dedim mi? Dedim. Peki aylar sonra ben makyajımı temizlemek için pamuk ararken "Anne çantan da var ya" deyip koşarak çantamdan getirdiğin tamponu gördüğümde niye şaşırdım? Niye?

Adres sormak için girdiğim gözlükçüye ayıp olmasın diye, gözlüklerle ilgileniyormuş gibi yaptım mı? Yaptım. 10 dakika süren uğraşı sonunda, bana hiç ihtiyacım olmadığı halde gözlük sattı mı? Sattı. Üzerine soğuk bir su söyledi mi? Söyledi. Suyumu içip, aradığım adresi bile soramadan eve döndün mü? Döndüm.

Sevgilimle hararetli bir şekilde tartışıyoruz. "Artık geceleri arkadaşlarla dışarıda geç saatlere kadar oyalanmak yok!" diyorum; "Kimin için söylüyorsun?" diyor. Sustum ve susuyorum.

Şuanda kocamdan dayağımı yedim ve uslu uslu itiraf.com'dan itirafları okuyorum. Kendimden ve her şeyden nefret ediyorum!

Sevgilime göre; kadınların beyinlerinde kesinlikle fazladan bir saçmalama lobu varmış, yoksa bu kadar saçma sorular sormamız mümkün değilmiş.

Anladım ki abla-kardeşi aynı anda idare etme olayları sadece Tarık Akan'lı Türk filmlerinde olurmuş. Feriştahı gelse cin gibi bir abla ve cin gibi bir kardeşini aynı anda idare edemezmiş, ve k.çına tekmeyi yermiş. Gökten üç elma düşmüş, üçü de kafama düşmüş. Arz ederim.

Elime bir mendil alıyorum ve yüzümde çıkan bir sivilceyi sıkmaya çalışıyorum. 2 yaşındaki yeğenim soruyor; "Ne yapıyorsun?", "Patlatıyorum." diye cevap veriyorum. İzliyor, izliyor ve bombayı patlatıyor. "Eee? Duman çıkmadı."

Beraber film izledik, "Ben anlamadım bu filmi." dedi. "Psikolojik bir film ve çok fazla dallanarak işliyor konuları, istersen tekrar izle kesin anlarsın o zaman" dedim. "Bana gerizekalı mı demek istiyorsun?" dedi. Ben anlamıyorum bu kadınları arkadaş.

Önce "ablacığım" diye başladı, sonra "abloş" olduk. En sonunda da bu sabah "Günaydın gıııı! dedi bana. Allah'ım birisi bu muhasebe müdürüne ne olur söylesin, elimde kalacak az kaldı...

Daha ben motoru durdurmadan kendini arabadan atıp her tartışmamızda "Bir kere centilmenlik yapıp kapımı açmadın!" diye trip yapan bir karım var. Yordu beni bu evlilik ya...

Eh be babaanne, gecenin üçünde beyaz içliğinle evin içinde dolaşırsan tabi ki beni şahadet getirirken yakalarsın. Fesupanallah ya!

(Ç) alıntıdır

Daha ben motoru durdurmadan kendini arabadan atıp her tartışmamızda "Bir kere centilmenlik yapıp kapımı açmadın!" diye trip yapan bir karım var. Yordu beni bu evlilik ya...

:clap :clap

Eh be babaanne, gecenin üçünde beyaz içliğinle evin içinde dolaşırsan tabi ki beni şahadet getirirken yakalarsın. Fesupanallah ya!

eline sağlık son olay :D:D

hepside çok güzel ya, bu serideki tüm yazıları okuyorum kaçırmadan. teşekkürler.

Geri