Komik itiraflar (13)

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
"Göğüslerini kaldırtmamız lazım." diyen kocama, "Senin de şeyini kaldırtmak lazım!" dedim, konu kapandı. :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Saat sabahın 4 buçuğu ve bir kavga sesiyle uyanıyorum. Sokakta arabaları durdurup kontrol yapan polis memurlarına 130 promil alkollü bir kadın şoför yakalanıyor ve polislere bağırmaya başlıyor. Şiddetli bir tartışmanın ardından kadın, polis memuruna bağırıyor. ''Seni Allah'a havale ediyorum!'' Polis abiden gelen cevap gecikmiyor. ''Ben de seni nöbetçi savcılığa havale ediyorum.''

Son bir haftada 2 aylık maaşımı hırsızlara kaptırmama, 1 aylık maaşım kadar borcum olmasına, önümdeki 1 ayı geçirecek param olmamasına rağmen; bugün hala gülebiliyorum diye bir arkadaşım "Ne kadar kaygısızsın!" dedi, gülmeye ondan daha çok ihtiyacım olduğunu düşünmeden.

Televizyonda zaping yaparken babaannenin gördüğü bir sanatçıyı tarif şekli: “Sandalyeye tecavüz eden kızı açsana!” Emir büyük yerden deyip istediğini yapıyoruz.

"Dünya alem "Q" klavye kullanıyor, sen hala "F"le yazıyorsun." diye neredeyse benimle alay eden ve bilgisayarımda kendi kullandığım hesabımı Türkçe klavyeye çevirdiğim için sürekli kavga çıkaran, kamu personeli için açılan sınavda aldığım iyice puanı hiçbir şekilde beğenmeyerek memur olma hevesimi her daim kursağımda bırakan eski adayı kocama ilanen duyurulur: Klavye sınavında aldığım yüksek dereceyle küt diye memur oluverdim, bu da sana kapak olsun!

10 yaşındaki oğlumun, geceleri yatağını ıslattığı için altına bez bağlıyorum. Ne yaptıysak gece işemelerinden kurtulamadık. Uyumadan önce altını bağlarken mızmızlandığı için, uyuyunca habersiz bağlıyordum altını. Dün gece yine uyurken altına bez bağlıyordum ki, birden uyandı. Çaktırmamak için "Oğlum çişin var mı? dedim. "Bezimi bağla anne, şimdi çişe kalkamam!" demesin mi? Resmen aldatılıyormuşum!

Annem her fırsatta "Ben senin yaşındayken iki çocukla dul kaldım!" diye sitem ediyor. "E o da bir şey mi? Ben diktatör bir anneyle evde kaldım. Hadi sen çok bunaldığında ağzımızın üstüne bir tokat vurup, susturup bir köşeye oturtuyordun bizi. Ya ben seni nasıl susturayım?" diyorum. Bir tokat daha yiyorum.

Çift kişilik çarşafı bile katlamak zor ve eziyetliyken, çift kişilik hayatı neden seçtim hala çözemedim.

Bir hafta önce rengini değiştirdiğim saçlarımı dün farkedip "Saçlarının rengini mi değiştirdin sen? Orana burana bakmaktan saçlarını hiç fark etmedim." diyen sevgilime kızsam mı, yoksa ödüllendirsem mi bilemedim.

Beş kız arkadaş evlilik üzerine koyu bir sohbete koyulduk. Altı aylık evli olan arkadaşımız "Arkadaşlar kesin evlenin." dedi. İlk defa evli olan birinden güzel bir söz duydum diyordum ki "Aranızdaki tek salak ben olmak istemiyorum!" diye devam etti.

130 kadar eşarp, 20 kadar uzun etek, 10 kadar mini etek, 30 kadar ayakkabının her çeşidi ve bunları tamamlayan elbise türleri... İşte bunların hepisi benimdir, benim. Evde olduğum zaman hepsini giyerim, kokların, zevkimi alırım. Ben kim miyim? Ben kendini türbanlı bir kadın hisseden bir adamım. Haberiniz olsun hanımlar, beyler. :durdurun:durdurun

"Dün garip garip rüyalar gördüm." dediğinizde "Domaltmalı mıyıdı?" diye soran oluyorsa tam abazalığın hüküm sürdüğü yerdesiniz demektir. Aman dikkat edin.

Bir alkış da giydiğim hafif göğüs dekolteli body için “Bunlar benim, kocam kullanıyor ama siz de bakabilirsiniz” mesajını vermeye çalıştığımı savunan kıskanç kocama gelsin lütfen.

5 erkek Taksim'de bar kapısında yanyana dizildik bir sigara içimi vakti kadar ülke meselelerini tartıştık hatta futbol şampiyonunu belirledik hemde sarhoş kafayla. Üstelik birbirini hiç tanımayan 5 erkek. Bu sigara yasağının çok faydası oldu canım, inkar edilemez... Memleket meselelerine daha bir eğilme gördüm kendimde.

(Ç) ALINTIDIR

hepside birbirinden guzeldi cok tskler.. serilere devam :D

eline sağlık :D:D ama hikayeleri az koyarsan giren üyeler sıkılmaz ve okur mesela 4 yada 5 tane komık ıtıraf koysan daha güzel olur hem herkez yorum yazar

mıllet bakıo cok uzun sıkılıyor okumadan cıkıyor o yuzden

Bu BaşLığın Hiti İLk İtiraf OLmuş Serbeyim=)

eline sağlık :D:D ama hikayeleri az koyarsan giren üyeler sıkılmaz ve okur mesela 4 yada 5 tane komık ıtıraf koysan daha güzel olur hem herkez yorum yazar

mıllet bakıo cok uzun sıkılıyor okumadan cıkıyor o yuzden

haklısın oda bir bakış açısı :durdurun:durdurun

Geri