Komik Haberler

GeHeNNa

New member
Reaction score
0
Cem Yılmaz Giyindi! (Gerçek Haber) (20.04.2005)
Okul yıllarından beri ilk kez kravat takan ünlü şovmen, ''K.çım büyük ondan 501 bile giyemedim'' dedi Cem Yılmaz erkek dergisi Boxer'e kapak oldu. Ünlü komedyen okul yıllarından sonra ilk kez kravat bağladı, siyahtan vazgeçti. "Bana hiç bi b.k yakışmıyor. Moda olan hiçbir şey giyemedik biz ya. Hayatımda bir kere 501 giyemedim. Deli gibi moda olduğunda bile." diyen Cem Yılmaz 'Neden?' sorusunada şu şekilde cevap verdi: K.çım büyük. Sadece bu giydiklerim yakışıyor galiba. Giydirdiniz gördük. Aslında ben sizin yerinizde olsam o resimlerin altına şöyle yazarım: "Niye hep siyah giydiğini anladınız mı şimdi?"

--------------------------------------------------------------------------------

Türüt Yargıtay'dan Kovuldu (Gerçek Haber) (20.04.2005)
Sahne aldığı programda espri yapmaya çalışan İsmail Türüt’ün “Lamba Kafa” şeklinde seslendiği kişi başsavcı çıktı. Yargıtay’a kadar giderek özür dileyen türkücü, özrü kabahatinden büyük olduğu için kendini affettiremedi. Türüt’ün “Bizim oralarda saygın kişilere lamba kafa denir” açıklaması hemşehrisi olduğunu bilmediği başsavcıyı daha da kızdırdı. Memleketi Rize’de özel bir gecede sahne alan İsmail Türüt, protokol masasını horon tepmeye davet etti. Tanıdığı isimleri “Sayın valim, sayın milletvekilim” şeklinde saygılı bir üslupla sahneye çağıran Türüt, aynı masada oturan başsavcıyı tanıyamadı ve kelliğine gönderme yaparak “Uy, lamba kafa sen de gel” dedi. Ankara ziyaretinde Yargıtay’a giderek “Lamba kafa” dediği savcıdan özür dilemek istedi ama işleri daha da karıştırdı. Başsavcı, eğilip bükülerek “Efendim, siz benim sözlerimi anlamadınız. Bizim memlekette önde gelen saygın isimlere ‘lamba kafa’ denir diyen Türüt’ü “Ben de Hopa’lıyım. Kimi kandırıyorsun? Özrün kabahatinden büyük. Asabımı bozmadan çık git” sözleriyle odasından kovdu. Kaynak:haberturk.com

--------------------------------------------------------------------------------------------

Yılın Transferi Askıda.. (11.07.2004)
Transferin flaş takımı Galatasaray bir bomba daha patlatmaya hazırlanırken bomba elinde patladı. Uzun süredir Galatasarayla adı geçen ve tüm otoritelerce yeryüzündeki en moron kaleci olarak gösterilen Niharahua'lı kaleci Bakakal'ı transfer etmek isteyen Galatasaray bu transferden de sonuç alamadı. Bakakal konu ile ilgili olarak "Bizim ortanca yeğenin arkadaşının arkadaşı hastalandı, bu yüzden burada kalmak zorunda kaldım" dediği öğrenildi.

--------------------------------------------------------------------------------

Artık Onun da Sevgilisi Var! (Gerçek Haber) (30.06.2004)
Mattel şirketi, Barbie’nin yeni erkek arkadaşı Blaine’in ABD’de Ağustos ayında 14,99 dolardan satışa sunulacağını açıkladı. “Bronz tenli Blaine’in sörf yapmayı Hawai’de öğrendiğini, ardından California’ya taşındığını ve en sevdiği yemeğin pizza olduğunu” belirten şirket, “Ken’in artık Barbie’nin sadece arkadaşı olacağını” duyurdu. Kaynak:ntvmsnbc.com

Misilleme (Gerçek Haber) (01/06/2004)
Gece geç saatlerde Boğaz Köprüsü’ne giden bir grup GS taraftarı dev boyutlardaki Fenerbahçe bayrağını boğazın sularına bıraktı. 2001-2002 sezonunda gelen şampiyonluğun ardından Boğaz Köprüsü’ne astıkları dev boyutlardaki Galatasaray bayrağının Fenerbahçeliler tarafından indirilmesini unutmayan Sarı - Kırmızılılar, önceki gece benzer bir operasyon düzenledi. Gece geç saatlerde Boğaz Köprüsü’ne giden GS taraftarı , dev boyutlardaki Fenerbahçe bayrağını boğazın sularına bıraktı. Videoyu indirmek için tıklayın. Kaynak:Tekbuyuk.com

Gizli Numara (06/05/2004)
Dün akşam saatlerinde Çorum'da yaşanan bir olay duyanlara 'bu kadar olur' dedirtti. Lise öğrencisi C.S. telefonunu aldı eline başladı rehberde kayıtlı tüm numaralara çağrı bırakmaya. Son kişiyide çaldırdıktan sonra karşılık gelmesini bekledi. Aradan 2 saat geçmesine rağmen bir tane bile çağrı gelmemişti. C.S. hıçkırıklar içinde demek bu koca dünyada bir tane arkadaşım bile yok, artık yaşamamın hiçbir anlamı kalmadı diyerek evdeki tüm sarımsak ve soğanları(yaklaşık 2 çuval) yiyerek intihar etti. C.S. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından C.S.'nin telefonunu inceleyen polisler telefon ayarlarından numaranın gizlendiğini tespit ettiler. Polisler faili ya da failleri arıyor. Belkide bu caniler aramızda dolaşıyor olabilir!

Esnedi, ünlü oldu (Gerçek Haber) (01/05/2004)
ABD Başkanı George Bush için düzenlenen bir toplantının görüntülerinde sürekli esneyen, kafasını sallayan ve uyuklayan bir çocuk, tüm ABD’nin ilgisini çekti. CBS televizyonunda David Letterman’ın geç saatlerde yayımlanan “Late Show” adlı programında gösterildikten sonra tüm ülkenin ilgisini çeken çocuğun, Florida’nın Orange İlçe Başkanı Rich Crotty’nin oğlu olduğu ortaya çıktı. Kaynak:ntvmsnbc.com

'Çakır' İçin Saygı Duruşu (Gerçek Haber) (17/04/2004)
“Kurtlar Vadisi” dizisinin kahramanı Çakır’ın ölümü nedeniyle, Adapazarı’ndaki bir halı saha turnuvasında saygı duruşu yapıldı. Adapazarı’nda, Kurtlar Vadisi adlı diziden etkilenen bir grup, dizinin adını alarak katıldıkları futbol turnuvasında, dizinin kahramanı Çakır için saygı duruşunda bulunarak, yönetmeni protesto ettiler. Kaynak:ntvmsnbc.com

Canlı Yayında... (Gerçek Haber) (11/03/2004)
Trabzon'da yerel Akça Televizyonu'nda haftada bir yayınlanan ‘‘Müzik Ziyafeti' programını hazırlayan mahalli sanatçı İsa İlhan, geçen haftaki programında Temel fıkralarını aratmayan bir sürprizle karşılaştı. Her programında olduğu gibi izleyici istekleri almaya başlayan İlhan, canlı telefon bağlantıları yapmaya başladı. Bir kaç telefondan sonra bir bağlantı daha yapan ve türkü isteği almayı bekleyen İlhan, ‘‘İsa abi, ben sizin mahalledeki tüpçü Rıfat. İstediğin tüpü eve götürdük fakat patron, ‘veresiye olmaz, parasını alın' dedi. Şimdi dükkándayız. Televizyonda seni görünce bunu söylemek için aradım’’ sözlerini duyunca şoke oldu. Neye uğradığını şaşıran İsa İlhan programa beş dakika reklam arası verdi. Kaynak:hurriyetim.com

Camide Cep Yasağı (Gerçek Haber) (18/1/2004)
Bazı kentlerden sonra Osmaniye'de de camilere cep telefonu ile girmek yasaklandı. Osmaniye Müftüsü Şaban İşlek, ‘‘Allah ile kul arasına cep telefonu sokmayın. Hiç olmazsa ibadet sırasında kapsama alanının dışında kalın’’ dedi. Camilerde çalan cep telefonlarının manevi havayı olumsuz etkilediğini, cuma namazında cep telefonu yasağının hutbe konusu olacağını da belirten Müftü Şaban İşlek şöyle dedi: ‘‘Teknolojik gelişmeden yararlanalım ama insanlarımızı rahatsız etmeden.’’ (kaynak : "hurriyetim.com")

Sigara Sevdasına... (11/10/2003)
Bugün Karabük'te akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı. Emekliliğine 1 yıl kalan demir çelik fabrikası işçisi Demir Ören çok trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Her Ramazan olduğu gibi iftarı fabrikada yapmak zorunda kalan Ören yemeğin ardından bir sigara içmek istedi. Sigarasını yakmak için bir türlü ateş bulamayan talihsiz adam 600 tonluk press makinesinin arasından emeklemek suretiyle geçerek, ucundaki 2450 santigratlık fırında sigarasını yakmaya çalıştı ve hayatını yanarak kaybetti. Olayı duyan ailesi sinir krizleri geçirdi. Demir Ören'in küçük kızının gazetecilere "ben ona sigara içme, sigaraya vereceğin paraya git bana lolipop al dedim" şeklindeki sözleri gazeteciler arasına duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.

Kilo ile Cep Telefonu (Gerçek Haber) (10/9/2003)
Mersin'de bir esnaf, kilo ile cep telefonu satışı başlattı. Dükkânında cep telefonu satan Kasım Ekinci, işyerine astığı afişle ''Kilo ile cep telefonu satışı''nın başladığını duyurdu. Ekinci bu kampanyadan sonra satışlarının patladığını söyledi.
Amacının herkesin çağın teknolojik imkanından yararlanmasını sağlamak olduğunu belirten Ekinci, ''Herkes cep telefonu sahibi olsun istiyorum. Satışlardan memnunum adeta patlama oldu'' dedi. Ekinci, elinde bulunan belirli marka telefonları gramını 1 milyon 960 bin liradan sattığını ifade ederek, ''Vatandaş büyük ilgi gösteriyor. Oldukça dikkati çektik. İnsanlar arkadaşlarıyla veya akrabalarıyla birlikte oluyor ve gelip kiloyla telefon alıyorlar'' şeklinde konuştu.

yaw ne diim yorumsuz cinsinden olmuslar

tam bizlik haberler, daha fazlasi icin mikser.com

ehuehu reklam gibi oldu biraz :p

Geri