KOmik FIkralar.....

komando11

New member
Reaction score
0
ChefTali

Bir Fabrikanin bir chefi varmis. Bu chefin adida Tali' mis. Chef oldugu icin ona herkes chefTali dermis.
Birgün bu chef ise gelmemis. Iscilerden birisi merak edip telefon etmis.
Chefin karisida "R" harfini cikaramiyormus.
Isci sormus: "ChefTali nerde?"
Karisida sunu demis:

"ChefTali yok, ben kayisiyim..."

Üc ihtiyar arkadas sohbet ediyorlardi. Yasliligin sikintilari üzerine konusirlarken birincisi:

-O kadar ihtiyarladim ki, az önc yedigim yemegi hatirlayamiyorum Ikinci ihtiyar onu tastik ederek:

-Sen yine benden iyisin. Merdivenden yukari cikiyorum. Yorulunca dinleniyorum. Ama bu sefer de asagi mi iniyordum, yoksa yukari mi cikiyordum,
onu unutuyorum. Ücüncü ihtiyar onlardan iyi halde oldugunu ima icin söze girdi.

-Siz hepten tükenmissiniz. Allah a sükür ben öyle degilim,
dedi ve eliyle üc defa tahtaya vurduktan sonra da
kapiya dönerek,

-Kim o? dedi.

Genç bir adam, yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur. 75 yaşındaki amca hanımından bir fincan daha çay isterken "Çiçeğim, bir bardak daha verir misin?" der. Sonra da "güzelim, hiç şekersiz lütfen" diye ekler.

Kendisine 65 yaşındaki tatlı hanımının getirdiği tavşan kanı çayı alırken de "gülüm, sana çok zahmet oldu" diye ekler.

Genç adam, yaşlı amcanın karısına
kullanıdığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir "Amcacığım, kaç yıllık evlisiniz?" diye sorar.

Yaşlı ama dinç adam,"40 seneyi geçtik evladım" der.

Genç adam: "Vallahi maşallah, Allah
muhabbetinizi arttırsınız. Sürekli çiçeğim, güzelim, canım gibi güzel sözlerle hitap ediyorsunuz galiba.

"Yanakları pembeleşmiş teyze "Doğru, bir kaçyıldır hep bana böyle hitap ediyor" deyip mutfağa doğru yöneldiğinde yaşlı amca genç adamın kullağına doğru eğilerek:
"Şiişşt,çaktırma, 2 sene önce adını unuttum, hala hatırlayamıyorum

3 Muhendis..

Makine, Elektrik ve Bilgisayar mühendisi üç arkadaş arabayla giderken, araba bozulur.
İlk olarak makinacı derki "bu makina mühendisinin işi bana bırakın."
Ve motor , aksam, devir, şu-bu derken başarısız olur ve işi bırakır.
Elektrik mühendisi;
"herhalde elektrik sisteminde sorun var ben hallederim " der.
Akü sigorta marş hepsini kurcalar işe yaramaz.
Diğer ikisinin kendisine baktığını ve sıranın geldiğini anlayan bilghisayar mühendisi;
-"Arkadaşlar, arabadan bir çıkıp takrar girsek" der

Devekusu

Temel bir gün devekuşu avlamak için Avusturalya 'ya seyahata çıkar. Av sırasında biraz gezdikten sonra bir bakar ki, 10-15 tane devekuşu. Hemen arabayı durdurur ve silahını doğrultur. Temel'i ve silahı gören devekuşları ürkerek kafalarını kuma gömerler. Yani kendi akıllarınca saklanırlar.
Temel sağa sola bakar ve kendi kendine sinirli sinirli söylenir;
- Ula, nereye citti bu hayvanlar daaa!..

Mektup...

Sayin degerli, saglam cigerli, bazen kederli, bazen sekerli, gül sisesi, kalbimin kösesi, yas üzüm tanesi,
salkim sarisi, gönül taci, fena kizlarin ilaci, pek kiymetli arkadasim.

Mektubuma baslarken seni beni, ucakta ki dümeni, gemide ki yelkeni, tarlada ki dikeni, gurbetten hasret
cekeni, kemani sazi, ördegi kazi, sürmeli gözü, tomurcuk gülü, bahcede ki maydonozu, dünyada ki en güzel
kizi yaratan cenabi ALLAH'tan, neseli günler dilerim.

Arkadasim önce kalbimin en serin kösesinden, gülyagi sisesinden, sana göndermis oldugum sonsuz
selamlarimi sunar, kokulu kandan, beyaz kistan ayaz, gülden nazik, pamuktan yumusak, yeni acmis güller
gibi, oglan kizi mendil sallar gibi, o nazik ellerinden hic incitmeden 120 beygir gücünden sikarim. Arkdasim
nasilsin, iyimisin, dolumusun bosmusun, bülbül gibi kusmusun, dünya gibi genismisin.

Sende ben degersiz arkadasindan soracak olursan... ben cok hastayim.
Öyle düstüm ki ne sen sor, ne de ben söyleyeyim. Günlerdir gönlümü gam keder sardi, doktora göründüm. Su
recetegi yazdi, bu ilaclar burda bulunmuyor onun icin sana yaziyorum.

Recete su:
60 esek arisi, 100 yumurta sarisi, 20 misir darisi, 1 sise konyak, 5 tanesi manyak, 4 saat gece yarisi, 1 tabak et kavurmasi, 1 kilo tuz, 2 kilo muz, 12 kilo karpuz,
bunlari bir findik icerisine koyup acele gönder, derdimin dermanidir. 60 gün kaynat, 70 gün oynat, 80 gün
karistir, 90 gün baristir, 100 güne kalmasin hemen arastir

Geri