Komik bir Harita daha..!

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
Gün geçmiyor ki salak milletlerden salak haritalar,atmasyon sonucu oluşmuş veya kuyruk acısından gelen aptallıkların etkisiyle söylenen saçma cümleler olmasın..
Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti'ni bölmeye çalışanlar eskiden daha az pay almayı doğru bulurlardı ancak görüyorum ki bu insanların şerefleriyle arsızlıkları orantılıymış
her geçen gün daha da kirlenen güzel dünyamızın yegane dürüst milleti olan Türk milletini bu tür olaylarla kirletmek isteyen âciz insanlara cevabı sdc biz Türkler değil DÜRÜST dünya insanları da veriyormuş( bkz.http://www.youtube.com/watch?v=RZtQhMfmRps )

i166844_olar305n305nharitas305.jpg

Bu Haritayı Çizen Zatı Muhteremi ...ötünden ..ikim
yawşaklığında Bu kadarı a.q.

bizden anca ...... alırlar üstüne otururlar:mad::mad::mad:

asdsadasdad

madem o kaday çoq iştioLay o kara payçaLayını soqaLım yi yeyLeyine rahatLaşınLay oLuy mu _?? :eek:ut:

youtube da ing bilen varsa cevabını çaksın bu şeref yoksunlarına.... ben görevimi yaptım nick-apakas :goz:

FLeTCh®' Alıntı:
youtube da ing bilen varsa cevabını çaksın bu şeref yoksunlarına.... ben görevimi yaptım nick-apakas :goz:
ben niye msj atamıom youtube'a :s
her nese sen ve diğer bizimkiler gerekn cevabı vermişler,
bi de oradaki japon arka tşk edebilsem..:(

o....pu çocukları hainler kürdistanı alsınlar bir yerlerine monta edsinler bu arada yunanlılar haledaha dersini almadımı

walla yoruma ihtiyaç bile yok aslında...resmen komedi yapmış dallamalar...gereken cevabı da almışlar saten...bi de benim kufur etmeme gerek yok sanırım....

arkadaslar ben bir kurdum ama boyle haritaymis suymus buymus beni hic zerre kadar ilgilendirmiyor bence bosverin sizde takmayin kafaniza :goz:

mazlum5' Alıntı:
arkadaslar ben bir kurdum ama boyle haritaymis suymus buymus beni hic zerre kadar ilgilendirmiyor bence bosverin sizde takmayin kafaniza :goz:
kardeşim bizim kürtlerle sorunumuz yok,olamaz da
Türk olmayanlar tarafından kandırılan vatandaşlarımızla münakaşamız var..

LaZiSH' Alıntı:
kardeşim bizim kürtlerle sorunumuz yok,olamaz da
Türk olmayanlar tarafından kandırılan vatandaşlarımızla münakaşamız var..

Haklisin ama o zihniyetler kac yildir degismedi degiseceginide sanmiyorum bugun sirt sirta verseydik kim bilir nerelerde olurduk ama iste :eek:ut: :eek:ut:

hocam bunlar bos isler bunlar anca boyle kendilerini tatmin ederler...bu yunanlilarin yasamalarina bi sebep yokda bakma avrupa birligi ayagina geciniyolar...

onların tek derdi kendilerine kufur edilmeleri
kufur elidikce hoslarına gidiyor cunku onların tek anladıgı dil bu

Geri