Komik Anılar

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
Annem

Hızlı hızlı ayakkabılarını giymeye çalışırken bana sesleniyor; ''Ben 5 dakikalığına komşuya gidiyorum, yarım saat sonra yemeği ocaktan almayı unutma sakın!"

Ayıp kızım

Balkonda seslice gazını çıkartan canım kocam etraftan duyulduğunu anlayınca, "Aa kızım, çok ayıp!" demez mi! Aklına gelen ilk yalanı söyledin de mübarek, saat gecenin ikisi, çocuk uykusunda mı pırtlattı?

Taytanik

Karşılıksız çeki için aradığım müşterimizin otomatik santrali devreye girdiğinde fon müziğinde "Titanik" filminin müziği çalıyor ve kimse telefonları açmıyor. Aldık biz mesajı arkadaşım tamam batmışsınız.

Eşek şakası

Sevgilime şaka olsun diye sünger takviyeli ufak boy sütyen aldım. Ertesi hafta bana uzattığı hediye paketinin içerisinde penis büyütücü krem vardı. Bu şaka hiç hoşuma gitmedi...

Asker kahvaltısı

Sabah kahvaltısında süt, bal ve kayısı menüsünü düzenlemek sureti ile tüm kışlayı tuvaletlere hücum ettiren kişiyi alkışlamak istiyorum ama alkışlayamıyorum.

Ödeşelim

Doğum günümde kız arkadaşımdan bir buket çiçek geldi. Ben sevgilimin gönderdiğini sanarak, küçük bir kız çocuğu gibi sevindim, tabii notu okuyuncaya kadar. Yaşadığım hayal kırıklığını ona ödetmek için, askeriyeyi aradım hemen ve telefona istedim onu. "Çiçeklerin çok güzel aşkım, o kadar mutlu oldum ki bitanem, harikasın." dedim. "Ben seni 2 dk. sonra arayacağım." dedi ve kapadı. Babasını aramış, kendi adına bana çiçek gönderip göndermediğini sormuş ve babasından hayır cevabını alır almaz beni aradı. Kudurmuş gibi "Kim gönderdi sana çiçeği, hangi hayvan? Bulup ağzını burnunu dağıtacağım onun!" diye bağırmaya başladı. Yeterince delirdiğine inandığım an gerçeği anlattım ve kahkahalarla dalga geçtim. Ödeştik sevgilim.

Dayanamadım

Saat gecenin ikisi. 50 yaşlarında bir kadın durduruyor ekip otomuzu ve "Kızım 17 yaşında. X isimli biri kızımı kandırdı. Öğrendim falanca adrestelermiş, bir sürü adam daha var yanlarında. Kızımı heder edecekler, ne olur yardım edin bana!" diyor. O kadar ağlayıp gözyaşı döküyor ki dayanmak mümkün değil, hemen verdiği adrese gidiyoruz. Genç kız annesine "Ölürüm de yine senin yanına gelmem!" diyor. Bize de 2 gün önce reşit olduğuna dair kimliğini gösteriyor. Sonradan öğreniyoruz ki, öz annesi kendi kızını pazarlıyormuş. Kızcağız da sevdiği çocuğa kaçmış. Delikanlı da sevmiş kızı, kabul edip çekmiş çıkarmış kızı o bataklıktan ve nikahı da basmış. Hayatımda ilk defa, hem de annem yaşında bir kadına el kaldırdım. Rahmetli babamın vasiyetiydi oysa, kız kardeşimle ettiğim bir kavganın sonunda bana "Oğlum bizde kadına el kalkmaz, sakın bir daha görmeyeyim, duymayayım!" demişti. Affet beni baba, dayanamadım!

ellerina sağlık son hikaye hayatın tam içinden gopup gelen bişedi

Geri