Komedi filmi gibi anket!

Cαη

New member
Reaction score
0
291c3s9.jpg

Valencia'nın, David Villa'yı Barcelona'ya satması sonrası kulübün taraftar sitelerinden birinin "Villa'nın yerine hangi golcüyü istersiniz" diye yaptığı anketi Türk taraftarlar istila etti. Gün içinde bu anketi farkedip internet forumlarında organize olan F.Bahçeliler, bir Valencia taraftarı gibi, takımdan ayrılmasını istedikleri Güiza'yı oy yağmuruna tutup listenin ilk sırasına taşırken; durumu haber alan Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları da siteye akın etti ve organize bir biçimde anketteki 'diğer' seçeneğini tıkladı. Bu sayede ankette 'diğer' şıkkı açık ara ön plana çıktı. Gece geç saatlerde ise yoğunluk nedeniyle sitenin anket linkinin çalışmaması da dikkat çekti.

çok güldürüyosunuz beni valla =)

Fenerbahçe Guiza'yı Bırakmaz Çok Seviyo Birçok Talibi Olmasına Rağmen Hala Göndermiş Değil :)

bugün kahvaltı ederken ntvspor'da altyazı geçiyordu guizanın demeci. aynen şöyleydi: sanırım fenerbahçede emekli olucam 2013'e kadar sözleşmem var. yediğim lokma boğazımdan geçmedi. iştahım kapandı işe gelmek istemedim. ben böyle zulmü galatsaraylıya yapmam Aziz başkan bize yapıyo

bu olayı sadece bizim millet yapar zaten:D:D:D:D

Beyler güizanın gözlerde şaşılık war herhalde. Kaleyi yanlış yerde görüyo. :D

fenerlilerin baska careleri kalmadı zaten :D
adamı intihar bombacısı gibi görüyorlar :D

Geri