Komşularınızla aranız nasıl?

Komşularınızla aranız nasıL??

• Çok şanslıyım kafa dengi komşularım var :D

Kullanılan: 19 28.8%
  • Hiç birini tanımam. : )

Kullanılan: 38 57.6%
  • Diğer ßeLirtiniz

Kullanılan: 9 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    66
Yaşadığımız yer : İstanbul
Nüfus : 70 milyon
Valla insan ßöyle kalabalık ßi memlekette arka sokağında oturan komşusunu bile tanımıyor :D

KomşuLuk öLü Bizim Semtde =(

sürekli kiracılar değiştiği için kim nedir necidir tam keşfediyoruz gidiyolar. bi tane genç bi çift taşındı herife merdivenlerde rastladığım zaman selam verirdim bi sabah baktım ayakkabıları bağlıyo günaydın dedim,dur daha afyonum patlamadı dedi.. sonraki aylarda adsl me ortak olmak için geldi bana ben de o afyon muhabbetini hatırlattım. nedense eskisi gibi komşuluk ilişkilerini ve dokusunu yakalamak zor gibi.

Vala Ben Eve Bile Geceyaısı Uğradığım İçin Pek Tanışmak Nasip Olmadı :)

Komşularımın Hiç birini tanımam Tanıdıklarımda Benden uzak Allah'a Yakın Olsunlar:goz:

hçbirini tanimiorm

sag ve sol taraftaki komsular genc olduklari icin annemle ve babamla hic bir komsuluk iliskisi yok ama birkac ev (soldan) sonraki komsularimizla iliskimiz var. tabiki oda annem ve babam sayesinde, ben kendim sadece merhabalasiyorum cok konustugum yok yani...

alakam yok kendılerıyle bı yonetıcı aydatı almaya gelıo :D

komşuluk öldü artık sadece yaşlı kesim biliyor komşuluğu şimdiki nesil selam bile vermiyor

bizim komşu cok gürültü yapıo. evinde gürültü patırtı eksik olmuo. Haftasonları hele uyuz oluom sabahın korunda baslıolar bögürmeye!!!

hiç birini tanımıyorum tanımakta istemiyorum.Allaha yakın bana uzak olsunl@r...

Geri