Kolot: Adalı aday olur!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Beşiktaş eski Futbol Şube Sorumlusu Celal KOLOT, Yıldırım Demirören’in açıklamalarına, naklenfutbol.com’dan Özkan Öztürk aracılığı ile cevap verdi.

Beşiktaş’ta deyim yerindeyse kazan kaynamaya devam ediyor. Bugün UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki 4'üncü maçında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı ile karşılaşacak Beşiktaş’ta, Başkan Demirören’e yönetim içinden ve eski yöneticilerden tepki yağıyor.

Beşiktaş eski Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, Yıldırım Demirören’in açıklamalarını naklenfutbol.com’dan Özkan Öztürk’e değerlendirdi.

“Yönetimdeysen muhalefet yapmayacaksın”
Başkan Demirören’in dün verdiği röportajda başta 2. Başkan Metin Keçeli olmak üzere yöneticilerini ağır bir dille eleştirmesini değerlendiren Kolot, “Burada ilk defa başkanı haklı buluyorum. Eğer yönetimdeysen orda muhalefet yapmayacaksın çıkıp dışarıdan yapacaksın. Eğer orda yönetici isen orada eylem yapacaksın, iş yapacaksın, sanat yapacaksın. Hem ben yönetici kalırım, hem de Başkanı eleştiririm böyle bir şey yok” dedi.

“Başkana sallayan yönetime girdi”
Demirören’in başkanlığını yaptığı yönetimin öylesine kurulmuş bir yönetim olduğunu belirten Kolot, “Sayın Metin Keçeli, Sinan Vardar, Ahmet Akpınar, BJK TV Müdürü Tuğrul… Ne kadar muhalefet yapan varsa, başkana sallayan varsa yönetime girdi. Ne bekliyorsunuz ki böyle bir yönetimden. Bence gayet normal bir şey”

“Türkiye’de ki zengin mantığı”
Başkanın en büyük hatalarından birinin kendini eleştirenleri yanına alması olduğunu söyleyen Kolot sözlerini şöyle devam etti, “Bu Türkiye’de ki bir zengin mantığıdır. Yani babadan kalma zengin mantığıdır. Bakın ben eleştireni yanıma aldım. Patronu ben oldum. Gazete patronları yapar genelde bunları. İsimleri vermek istemiyorum siz bilirsiniz. Bu adamı neden yanına aldın seni eleştiriyor der, O da, benim yanımda bak maaşlı çalışıyor der. Türkiye’de böyle”

“Dünya Değişti Başkan Değişmedi”
Başkanın yaptıkları hakkında ilginç açıklamalarda bulunan Kolot, “Başkanın yaptığı en kötü şey, kendi kayınbiraderi Kıvanç Oktay da futbol şubesi sorumluluğu yaptı, ben de yaptım, Serdar Adalı da yaptı. Başkan bu konuda hep dirseği atar, bu benim rakibim olacak atayım bir dirsek çekilsin yan tarafa. Türkiye değişti, dünya değişti başkan değişmedi.”

“Serdar Adalı Aday olur”
Serdar Adalı’nın Başkanlığa aday olacağı şeklindeki yorumları değerlendiren Kolot, “Adalı, içerde itilmiş gözüküyor, arkadan hançerlenmiş gibi hissediyor. İçerde Metris’te olmak kolay değil tabii. Çıkınca öyle bir fikri olur ama kolay değil tabii. Serdar Adalı başkanlığa adaylığını bence koyar. O fikir oluşacaktır kafasında muhakkak ve parasını koyacaktır, aday da olacaktır. Ama herhangi bir şey duymadım bilmiyorum. Bu benim ön görüm çünkü içerde kendini böyle ispat edecektir.”

“İyi Yönetilmiyor… Adayım”
Beşiktaş’ın iyi yönetilmediğini belirten Kolot, “Benim her zaman başkanlık için çalışmam var. Beşiktaş için seçim zamanı gelince görüşeceğiz. Burada Beşiktaş’ı düşünüyoruz. Yoksa ben başkan adayı olmuşum veya taraftar olmuşum çok önemli değil. Burada başkan adayı olmak, Beşiktaş’ı gördüğümüz yanlışlardan geri çevirmektir. Kolay değil günlerce saatlerce sürecek plan yaparız. Fulya’dan tutun, Ümraniye inşallah elden gitmez, başkan herkes 10 dolar versin diyor, gidiyorsun mal bulamıyorsun. 10 dolar niye diyorsun, millet burada Türk parası harcıyor. Yıldızlardan ben de memnun değilim diyor. Beşiktaş’ın iyi yönetilmediği her halinden belli. Altyapıda maç yapmak yasaklandı, gençleri fona satıyoruz onlarda gidecek. Elde hiç bir şey kalmıyor. Gerçi bugün maç var ama konuştuğumuz şeylere bak. Ama kendisi böyle istiyor, böyle bir röportaj yapıyorsa tepki geleceğini bilir. En çok tepki kendi yönetiminden geldi zaten onları halledecek. Ama akşam Dinamo Kiev maçı var.”

Akşam ki Dinamo Kiev maçını da değerlendiren Kolot, “ Çok tehlikeli bir maç orda ki maçtan çok daha farklı bir skor olabilir. Çok güzel, çok hızlı kontra atağa çıkıyorlar. Bu maçta daha çok korkuyorum” dedi.

Kaynak

Geri