Kolera'nın Aqzından...

DeeRPaRtY

IRC Operator
Reaction score
0
Kolera'ya Cewap Gecikmedi...

Kolera :
29 Haziran Gece saat 01:00 understation adındaki sözde rap radyosunda sanatcılardan izin alınmaksızın yeni çıkan kafile albümünün tanıtım adı altında yayını yapılmıştır.Şimdi amaç nedir?
amaç bizce tanıtım değildir.

Koleradan açıklama:
dün akşam understation hiçbir izin almadan kafile albümünü 01:00dan sabaha kadar çalmıştır,bu bir arsızlık,bu bir ş*r*fsizliktir,bu asla bir tanıtım değildir,bunu yapan kişileri şiddetle kınıyorum.Bu ayıp kendilerinindir,insan bir sorar biz ulaşılamayan insanlar değiliz,budenli baltalama politikalarını tanıtım diye jelatinlemek çok çocukça işte bu kadar...

--
Kimse çıkıpta rap için yapıldı demesin yapan kişi belli yaptıran kişi belli yapan kişinin önceden yaptıkları ve stratejisi belli,sözde dj vasfı taşıyan kişiliksizlere mail atıp yayını durdurun dediğimizde kimse kale almadı hiç bir şey karşılıksız kalmaz kalmayacaktır.
S*G*P*K*JM*RR*P.*RG YONETIM

Bizimde Cevabımız Budur ....

Valla bu yazıyı Şerefsizlik diye Kolera yazdıysa bu söz Koleranın kendisine aittir.

Biz Romantizmayıda aynen yayınladık , Feyz Alıda , Karantina Embryo yuda . Yerli Plakada çıkınca onuda yayınlayacağız. O zaman problem yoktuda şimdimi problem oldu . Linkleri dağıtan asıl şerefsizler radyodan aldıkları çok düşük kaliteli kayıtlamı korsancılık yaptılar ? Biz her albüm çıktığında aynı uygulamayı yapıyoruz ve hiç böyle şerefsizce saldırı ile karşılaşmadık.

Yinede efendiliğimizi bozmayacağız çocukla çocuk olmak bizim işimiz değil .

Asıl komik olanı ise Sagopanın sitesini kendi ezikliğini kapatmak için kullanan zavallının araştırma yapmadan 2 ay önce radyodan çıkarttığımız adamın link dağıtmasını bizlere mal ederek kendini haklı çıkartmaya çalışma çabası ...

Adam zavallılığı o kadar ileri götürdüki Sagopanın sitesi ana sayfasında Sagopa haberleri olacağına Pislick ve Understation u karalama haberleri var

Burası Radyo Korsan dağıtım merkezi değil . Ve radyoyu bu arkadaşlar değil biz yönetiyoruz .

Boşa rüzgar yapıp gereksiz paranoya yaşıyorlar 24 kb kalitesindeki yayından kayıt olsa ne olur ?

Onuda geçtim radyoda zaten devamlı eski albümlerindeki parçalar çalıyor. Normal FM radyolarında yayınlandığındadamı aynı tepkiyi verecekler yada sevinmeyeceklermi ? Normal radyolardan kayıt çok daha net yapılmakta . Onuda geçtim korsan link yayınlayacak olanlar albümü alıp linkliyorlar zaten . Kalitesiz radyo yayınını kim ne yapsın ...

Evet yayını ben yaptırttım yolladığınız mailleride garip niyetiniz belli olduğu için kaale almadım vede almayacağım hiçbir zaman ...

Siz bu işlerle uğraşacağınıza , yaptığımız tanıtım için bizlere teşekkür etmelisiniz. Sayemizde birçok insan albümü tanıyıp almaya karar verdi .

Son sözüm Allah yolunuzu açık etsin . Siz baltalamaya biz desteklemeye devam edeceğiz. Siz bizlerden nefret etmeye devam edeceksiniz bizlerde sadece gülüp tüm Türkçe Rap severlere aynı uzaklıkta olmaya devam edeceğiz..... Siz Yerli Plakayı dağıtmak için kendinize yol yapmaya devam edin nede olsa şerefsizliğin sınırı yok

Fatih

Bencede, 'Kimse SacmaLamasın Ceza - Saqopa Ayrımı Diye Birsey Yok...'

Yine dargınlık çıkmasın..

Ellerine sağlık

o yayını bende dınLedım... hatta albumun cıktıgını ordan ogrendım we sarkıları acaıp tutmustum zaten sabahında elımdeydı album.. o ayrı ama bence o radyo kesınlıkle ceza fun olarak calısıyor..

yok ya ne alaka ceza fan olarak çalışsa o radyo ceza'nın maxi single albümü çıktığında yayına giren her dj ardı ardına aynı parçaları çalmazdı zaten genel olarak radyo kolera ceza ayben sagopa ve fuat ağırlıklı çalıo Türkçe rap bölünmez.

-=C4ŠĦ=-' Alıntı:
yok ya ne alaka ceza fan olarak çalışsa o radyo ceza'nın maxi single albümü çıktığında yayına giren her dj ardı ardına aynı parçaları çalmazdı zaten genel olarak radyo kolera ceza ayben sagopa ve fuat ağırlıklı çalıo Türkçe rap bölünmez.
sus len topcu ;) öle falla hatta onu bana sen yolladın ne dıye kayıtlı ceza fun dıye dııl mı söle bakam :p sen bıle öle kaydetmısın bıze ne dıon ;) bariz sekilde ceza ha sago ya karsılarmı en azından bellı etmıolar ama bı taraf secseler ceza yı secerler ;)

İspiyoncu Bu Konuda Sana Biraz KatıLıorum. Hatta Bi Kaç Dj Ceza-Fan Mod.'u.

Ama CezaFun Radyosu Deqil.
Ha Bi Seçim YapıLsa Tabi Ceza Biraz Daha Aqır Basar ...

Geri