Kolej havası yakaladık

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
mustafa_denizli002.jpg

Teknik direktörümüz Mustafa Denizli, takımımızın havasından çok memnun...

Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde, daha önceki haftalarda olduğu gibi yine basın mensuplarıyla sohbet etti.

Tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli, bir basın mensubunun kadro tercihleriyle ilgili ve farklı oyunculara ilk 11'de yer vermesiyle ilgili bir soruya, "Ben buraya takım yapmaya değil, takım olmaya geldim. Zaten kendi içimizde de bu olayı çok net görebiliyoruz. Günün en az 15 saati bu konu üzerinde duruyorum. Benim tercihlerimde bu yöndedir" dedi.

Denizli, şampiyonluk yarışındaki rakibi Sivasspor'un puan kaybını bekleyip beklemedikleri ile ilgili bir soruya ise şu yanıtı verdi:

"Birilerinin puan kaybetmesini bekleyerek yaşamıyoruz. Hayatımız kazanmaya endeksli. Felsefemiz hep bu yönde."

Tecrübeli çalıştırıcı, 2009 yılının başından itibaren iyi bir periyot yakaladıklarını, ama son oynanan Kocaelispor maçının ilk yarısında bu iyi periyodun biraz dışına çıktıklarını ifade ederek, "2009 yılı Ocak ayının başından itibaren iyi bir periyodumuz var ve bu süreci devam ettirmek istiyoruz. Kocaelispor maçının ilk yarısında da bu periyodun biraz dışına çıktığımızı söyleyebilirim. Ama elbette böyle durumlar yaşayacağız. Her takımın iniş ve çıkış dönemleri vardır. En yüksek noktaya çıktığımız zaman da bu süreci uzatmaya çalışırsınız. Biz o çizgiyi muhafaza etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Denizli, bir basın mensubunun, "Hayal ettiğiniz takım nasıl olmalı?" sorusuna esprili bir şekilde, "Hayal ettiğim takım, tüm oyuncularımı sahaya sürdüğüm takımdır" yanıtını verdi.

Mustafa Denizli, yine bu soruyla ilgili olarak, takım içindeki durumun çok iyi olduğunu vurgulayarak, "Kadromdaki her oyuncum bir kaç pozisyonda oynayabilecek durumda. Bu da bize artı bir değer kazandırıyor. 18 kişilik kadroyu 30 kişi düşünebilirsiniz. Aynı zamanda futbolcularımın ne hissettiğini gol sevinçlerinden görebilirsiniz. Sahadakiler ve yedek kulübesindekiler ayrı yerlerde olup birbirleriyle buluşamasalar da, sevinçlerinin oranı aynı şekilde oluyor. Bu da ne hissettiklerinin en önemli göstergesidir" diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, bir basın mensubunun, takım içindeki havanın Metin-Ali-Feyyaz dönemindeki gibi olduğunu belirtmesi üzerine, "Takımın genel havası o dönemi çağrıştırıyor diyebiliriz. Camiamızın ve taraftarlarımızın bu şekilde hissettiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Mustafa Denizli, dün oynanan derbi maç sonrası Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın yaptığı açıklamalarla ilgili yorum yapmaktan kaçınırken, kendisinin böyle şeylerle ilgilenmediğini ifade etti.

Denizli, "Beşiktaş'ın emeklerine saygısızlık yapılıyor mu?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Böyle bir düşüncem yok. Biz öncelikle kendi emeğimize kendimiz saygı duyuyoruz. Dışarıdan yapılan açıklamalar bizi ilgilendirmiyor."

Bu arada Mustafa Denizli, Sivasspor'un ligin en iyi performansını gösteren ekip olduğunu sözlerine eklerken, Sivasspor'un baskıyı hissetmeye başladıklarını söyledi. Denizli ayrıca Sivasspor için zorluk derecesi yüksek bir dönemin başladığını dile getirdi.

Tecrübeli çalıştırıcı, Bursaspor maçı öncesi Siyah-beyazlı taraftarların yine bir organizasyon yapma düşüncesinin hatırlatılması üzerine, "Eğer taraftarlarımız maçtan önce yürürse, bizde onlarla birlikte yürürüz. Zaten hedefimiz aynı ve birlikte yürüyoruz" şeklinde espirili bir yanıt verdi.

Bir basın mensubunun, "Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, Beşiktaş'ı tanıması sizin için bir dezavantaj oluşturuyor mu?" şeklindeki sorusuna Denizli, "Türkiye'deki her takım, rakiplerini aşağı yukarı tanıyor. Bu durum Bursaspor için çok büyük bir avantaj olacağını sanmıyorum" yanıtını verdi.

Kaynak

Geri