Kolbastı işlerinden etti

Dean Winchester

SupernaturaL
Reaction score
0
İnternetteki video paylaşım sitesinde ‘Ameliyathanede kolbastı’ başlığıyla yayınlanan ve iki kişinin ameliyathanede ‘kolbastı’ oynarken çekilmiş görüntülerinin bulunduğu hastanenin, Kocaeli’nin yeni ilçelerinden Darıca’daki özel bir hastane olduğu ortaya çıktı.

8058419.jpg

Başhekim, çalışanlardan birinin dört ay kadar önce iş akdinin sona erdirildiğini, diğer kişinin de 20 Mayıs’ta işine son verildiğini bildirdi. İşine son verilen kişi savunmasında, şakalaşmak ve stres atmak için kolbastı oynadıklarını, kötü bir niyetleri olmadıklarını söyledi. Başhekim görüntüleri çekenin de görevden ayrıldığını söyledi.

videosu daha önce verilmişti bende işlerinden olacaklar demiştim.salak adamlar tamam oynayın da bari video ya çekmeyin.Ha çektiniz başhekime nasıl ulaşıyo anlamış değilim.salağın önde gideni bunlar...

sanki milli oyunumuzmuş gibi her yerde Kolbastı ! :saskin

dun bı kanalda gormustum once masada yatıyor sonra onu kaldırıyor falan :D:D

videosu daha önce verilmişti bende işlerinden olacaklar demiştim.salak adamlar tamam oynayın da bari video ya çekmeyin.Ha çektiniz başhekime nasıl ulaşıyo anlamış değilim.salağın önde gideni bunlar...

doğru söylüyon hadi bir salaklık yaptınız başhekime neden gittiniz salak herifler....

onlarında stres atmaya hakkı var ama napsınlar :D

Evet yani, her şeyin bi kuralı var tabikide...

Ameliyat edicek bi hasta yoksa adam hastane hastane dolaşıp adammı ameliyat edicek görevli olduqu hastanede eğer görevini ihmal edildiği düşünülen bir durum var ise çıkartıLabilir ama yoksa böyle bir video çekilmesinden dolayı işlerine son verilmesi çok saçma olmuş..

Geri