kodakimages.com Hacked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
helal olsun ne diyelim vallaha sonuçta ilinen bi site ama sebep?

Hayır author.exe açığın adı arkadashım. Sebebe geLince sebebe gereq yok bence.

Tebrikler Arkadasım

dik oyna usagum hoşuma gitmeye başladın. :)

Kruis Orayı St_AngEr HackLEdı Sen basLık Acıyorsun Fso Follos oldu OrtaLık...!

Kim hackLemiş :) Fso ile hacklediğimi kim söyLedi ?

Vayy büyüksün abi ne diyim :D

ahah a sen shimdi laf soqduunu mu sanıosn FSo davs bunlar lamer ishi hea bide ben buraya index atalı 2 ay oldu ama bilen bilir..!! sen ne qullanıorsn zehirmi aahaha

Eheh git Sabit konuya hackledikLerime baq bak da sunuculardan bi tane Microsoft var mı seninkileri de görsek :D

ahah ben hacker diilim qochum benm ishm qorumaq senin gibi lerden hea bide sabitteqileride gördüq onlarında choqu FSo yada davs oyusden uztma ıstersen..!!

ya polemi deil de wild ne güsel solemish dimi adm ın sabittte :D

Arkadaşlar ya siz anlamıosunuz yada ben anlatamıorum! FSO ile tek bi ftp ye dosyayı attıktan sonra makinada ne kdr domain varsa hackersiniz[!!!!!!!!!] FSO bundan 2-3 yıl once çıktı ve havası taa o zmnlar sonmustu ama sanırım hala host işinden anlamayan insanların 400-500 kb lık bi patch i yuklememesinden boyle insan hacker oluo işte..!! :p Fazla çalıştıgını zannetmeyin bunun tek yaptıgı FSO çalıştırcak sunucu bulmak...

hakLısın St_Anger Php Fso Yapıyor kendını Cok Akıllı zannedıyor!

acik konuscam bu adamin yaptigi hic bisiyi begenmiyorum...
(hac i index olarak kullandigi vakitler takindigi kisilik icin.)
yorumda yaparim, yapma diyen cikmasin

Yaf lamer adam işte ne olacak :) önüne gelen masum müslüman Türk sitelerini Haç şeklinde resimler koyup hackleyen lamerin teki :d

bu siteyi sen mi hackledin?? en azından kuris falan yazardın da neyse bu sefer böyle olsun

Fso Ile HackLenmıs Bır Sıte Soyledıgı Yontem Ile Alakası Yok...! LamerLıgın Bu kadar Mıllet Bırsey bıLmıyor

:) büyük hackerLar hepinize seLam :D

Az laf çok iş beyler az laf çok iş . Hepiniz 1 ben 1.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri