Kocaman: ''Bu Takım Işık Saçıyor''

admiral

New member
Reaction score
0

Yeni transferlerle güçlerine güç kattıklarını vurgulayan teknik direktör Aykut Kocaman, “Tüm futbolcularım istekli ve arzulu. Sadece futbol düşünüyor, futbol konuşuyoruz” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, istediği oyuncuların transfer edilmesi ve takımın yeni sezon hazırlıklarındaki performansından dolayı çok mutlu. Topuk Yaylası’nda dün sabah gerçekleştirilen antrenman sonrası basın mensuplarıyla sohbet eden başarılı hoca, oyuncularına övgü yağdırdı.

‘ÇOK MU GERGİN GÖRÜNÜYORDUM’

Geçen yıl yaşanan olaylar nedeniyle Topuk Yaylası Tesisleri’nin tam anlamıyla farkına varamadıklarını söyleyen Kocaman, “Bu yıl tesislerin güzelliğinin farkına varabildik. Gerçekten dünya standartlarında bir tesis. Bir futbol takımının ihtiyacı olan her şey burada var” ifadelerini kullandı. Kocaman, bir gazetecinin “Hocam gerginliğiniz gitmiş, yüzünüzde bir rahatlama görüyoruz’ demesi üzerine, “Gerçekten çok mu gergin görünüyordum. Tabii ki bu sezon daha rahatız. Sadece futbolu düşünüyor, futbolu konuşuyoruz. Bu takım ışık saçıyor. Hepsini arzulu ve istekli gördüm. Sezon başlayıncaya kadar herkesin tam olarak hazır olacağına inanıyorum. Takımı geçen yıldan daha istekli buldum. Çok arzulular. Yeni transferlerle gücümüze güç kattık” sözlerini sarf etti.

‘HİÇ BU KADAR GÜLMEMİŞTİM’

Bir televizyon kanalında program yapan Şoray Uzun’un kendi taklidini yapmasını eşiyle beraber kahkahayla izlediğini belirten Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Hiç bu kadar gülmemiştim. Benim taklidimi çok başarılı bir şekilde yapmış” dedikten sonra Şoray Uzun’un tiplemesini yaptığı düşme hareketini gösterdi.​

Geri