Kocaman İstedi Ama

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Aykut Kocaman sezon başında Roland Koch'un kalmasını çok istedi. Bu olmayınca daha çok salon çalışmalarında uzmanlaşmış Alper Aşçı'nın göreve getirilmesi ise takıma katkı sağlamadı.

KONDİSYONER YOK

Bu sezon Fenerbahçe’de gözle görülen bir konu da takımın açıkça
güç problemi yaşaması... Sarı-Lacivertliler’in, bir türlü istenilen futbolu
ortaya koyamamasının yanı sıra teknik direktör Aykut Kocaman’ın istediği oyunu sergileyecek saha içi kondisyon da takımda bulunmuyor. Daha doğrusu futbolculara bu kondisyonu verecek bir çalıştırıcı yok.

AŞÇI DENEYİMSİZ

Mevcut kondisyoner Alper Aşçı, salon çalışmalarında uzmanlaşmış,
akademik kariyeri olan başarılı bir hoca. Ancak Aşçı, takıma sadece
salonda kondisyon yüklemesi yapabiliyor. Çünkü uzmanlık alanı içinde saha içi kondisyon yok. Ayrıca daha önce çalıştığı takımlarda da saha içi deneyimi bulunmuyor.

Futbolcular gerçek ihtiyaçları olan çeviklik, çabukluk ve dayanıklılık gibi
saha kondisyonunu doğru şekilde alamadan karşılaşmaya çıkıyor. Zaten bu durumdamaçlarda açık şekilde gözüküyor.

KOCH’A TEKLİF YAPILDI

Aslında sezon başında Aykut Kocaman böyle bir sıkıntının doğacağını tahmin ederek Roland Koch’a teklifte bulunmuştu. Daum’un yardımcılığını yapan Alman kondisyoner hem saha için hem de salon çalışmalarında gerçek bir uzman.

"DAUM'LA GELDİM, DAUM'LA GİDERİM"

Zaten Daum’un Fenerbahçe’deki başarısının en büyük mimarlarından biri de Koch’tu. Ancak Daum’un takımdan gönderilmesinin ardından Koch’a yapılan teklife, Alman çalıştırıcının yanıtı “Daum’la geldim, Daum’la giderim” oldu. Kısacası Fenerbahçe, bu sezon yeni bir Koch bulamamanın sıkıntısını çekiyor.

HtSpor

Geri