Kocaeli 2-3 Fenerbahçe (Tek Başlık)(TSL.7.Hafta)

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Turkcell Süper Lig'in 7. haftasında maçları yönetecek hakemler belirlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 18 Ekim Cumartesi günü İzmit İsmetpaşa Stadı'nda Kocaelispor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek.
Bülent Yıldırım'ın yardımcılıklarını Selçuk Kaya ve Muhittin Gürses yapacak. Serkan Çınar ise maçta 4.hakem olarak görev alacak.

Kaynak

Kocaelispor-Fenerbahçe 39. kez!!!

Turkcell Süper Lig'in 7. haftasında bugün karşı karşıya gelecek olan Kocaelispor'la Fenerbahçe, lig tarihinde 39. kez puan mücadelesi yapacak.

Fenerbahçe ile Kocaelispor, bugün yapacakları maçla birlikte lig tarihinde 39. kez karşı karşıya gelecek.

İki ekip arasında bugüne dek ligde yapılan 38 karşılaşmanın 19'unu Fenerbahçe, 7'sini Kocaelispor kazanırken, taraflar 12 maçta da eşitliği bozamadı.

Fenerbahçe'nin attığı toplam 67 gole, Kocaelispor 29 golle karşılık verdi.

İki takım arasında 2002-2003 sezonunda yapılan son lig maçlarını Fenerbahçe deplasmanda 2-1, kendi evinde de 1-0'lık skorlarla kazandı.

KOCAELİ'NDEKİ MAÇLAR

Her iki ekip arasında Kocaeli'nde yapılan 19 maçta, taraflar birbirlerine karşı 7'şer galibiyet alırken, Körfez'de 5 maç da berabere sonuçlandı.

Fenerbahçe, Kocaelispor karşısında ligdeki tüm yenilgilerini deplasmanda yaşadı.

İsmetpaşa Stadı'nda yapılan maçlarda Fenerbahçe 27, Kocaelispor ise 22 gol attı.

Bu arada Fenerbahçe, Kocaelispor'a karşı hem genel toplamda, hem de deplasmandaki son yenilgisini 27 Mart 1998 tarihinde 2-1'lik skorla aldı.

NTVSPOR ve Ajanslar
18 Ekim 2008 Cumartesi

off yaa
kocaeLi 1-0 F.Bahce

taner güLLeri dk 22
:( :(

allaaam yareppim nolucak bööle yaa. bir beşiktaşlı olarak üzülüyorum gerçekten. fb taraftarına yazık başka şeye değil. bari bu maçı alın beşiktaş yenmiş kadar sevinicem. bu lafları başka yere çekmeyin ciddiyim ben.

ya moruq defoL gid ya........

reziller yaa
nasıl da gülüyorum nasıl da seviniyorum bilemezsiniz
oleeeyyy oleeey kocaeli:D

ya adamLar 1-0 önde bide bastırıoLar yaaa..
yazıkLar oLsun aragones ne haLe getirdin bizi.............

Offfffffff 1-0 Oldu S::SS:

reziller yaa
nasıl da gülüyorum nasıl da seviniyorum bilemezsiniz
oleeeyyy oleeey kocaeli:D

ya arkadaşım ne dalaga geçiyosun. benim kadar fenerbahçeyi sevmeyen bi insan daha yoktur ama fenerin harcadığı paralara, taraftarına üzülüyorum. hala aragonesle devam kararı alan yönetimi de kınıyorum. maç 90 dk. belli olmaz şimdiden ama oyun da yok yaa. fenerdeki topçular kimsede yok ama oyun yok. futbol takım oyunudur demek ki neymiş fb takım olamamış. bunu da tek sorumlusu aragones dir.

ya arkadaşım ne dalaga geçiyosun. benim kadar fenerbahçeyi sevmeyen bi insan daha yoktur ama fenerin harcadığı paralara, taraftarına üzülüyorum. hala aragonesle devam kararı alan yönetimi de kınıyorum. maç 90 dk. belli olmaz şimdiden ama oyun da yok yaa. fenerdeki topçular kimsede yok ama oyun yok. futbol takım oyunudur demek ki neymiş fb takım olamamış. bunu da tek sorumlusu aragones dir.

Ya FB'liler Sizde Haklısınız Ama Bu Kadarda Olmaz:D

Aziz Aragones'e O Kadar Para Vereceğine, Kocaeli'ye 200 Milyar Verse Maçı Alırdı(işin espirisi tabi):D

Her iki takımada başarılar

Fener Bu Sene Şaka Gibi Devam Ediyor Bu Maçtanda Mağlup AyrıLırLarsa NeLer OLacak Çok İLginç Doğrusu Aragones'i GönderemiyorLar Maddi Açıdan KüLfeti Çok FazLa Ve Yerine GeLebiLecek Pek FazLa ALternetifi De Yok Ayrıca Takımda Kimse Top Oynamıyor Takımı KompLe YoLLama Gibi Bir OLayda OLamayacağına Göre Ve Transfer Dönemi De Kapandığı İçin Gerçekten Fener İçin Çok İLginç Ve DikkatLi DavranıLması Gereken Bir Döneme GiriLeceği Benziyor...

Yakında şu şarkı söylenebilir Kadıköy'de
'Yar saçların lüle lüle Aragones sana güle güle'

Adama 10 gün bile yetmedi hala sakat dolu haLa sakat dolu pek sürmez fazLa durmaz die dusunuyorum

Geri