LioN
New member
- Reaction score
- 0

Kamui Kobayashi, İtalya'daki etkileyici yarışın ardından takımının Singapurda'da güçlü olmasını beklediğini açıkladı.
Japon pilot Monza'da dokuzuncu sırada finiş görürken, takım arkadaşı Sergio Perez yarışı ikinci sırada tamamlayarak podyuma çıkmayı başarmıştı.
Marina Bay'ın pist karakteristiğinin Monza'ya göre çok farklı olmasına rağmen Kobayashi, Sauber'in Singapur'da da ön plana çıkan takımlar arasında olacağna inandığını ifade etti.
"Monza'daki harika yarış sonrası herkes çok hevesli. Singapur oldukça zorlayıcı bir pist. Özellikle de yavaş virajlar."
"Geçtiğimiz yıllarda arabamız buraya pek uyum sağlamıyordu ancak bu yılki araç C31 çok farklı. Burada rekabetçi olmamak için hiçbir sebep göremiyorum."
Monza'nın flaş ismi Perez'de takım arkadaşıyla paralel düşüncelere sahip olduğunu söyledi.
"Genel olarak cadde yarışlarını severim ve Singapur bunlar içinde fiziksel açıdan en zorlu olanı. Ancak iyi hazırlandım. Ayrıca arabanında burada sorunsuz olmasını bekliyorum. bu prestijli yarışta takımım adına yeni bir başarı elde etmek istiyorum."
turkiyef1.com