ko açılmıyor:(

by.Ok@N

New member
Reaction score
0
Arkadan Konuşmak Yalnız Ahlaksızlık Değil, KORKAKL
bilgisayara knightı yükledim.
pc vista olduğu için uyumluluk modundan xp uyumluluk modu ile çalıştır dedim.
ama knightı açtığımda bi hata veriyor.
resmini çektim.
379a76fe1191.jpg

kim bana yardım edebilir.

Ekran kartı sürücün ve DirectX 9.0c kurulu mu?

orada yazdığına göre DirectX ve ekren kartı sürücünüzü kontrol edip öyle deneyin diyor..

ekran kartının markası ne ise onun sitesinden güncelleyebilirsin
Ekran kartı güncelleme ile daha fazla bilgi için forumda arama yapınız!!!

Ayrıca bu Can't create 3D3 Device - please, check Directx or display card driver hatasının ekran kartınızdan kaynaklandığını size şu resimlerde gösterebilirim...

1- Başlat -> Çalıştır Diyoruz...!

2- Çalıştır Kısmına dxdiag yazıp Enter'e basıyoruz...!

3- Açılan Pencerede Sistem Kısmından DirectX Sürümümüzü Kontrol Edelim (DirectX 9.0c olmalı)

4- Ekran Sekmesine Tıklayalım Ve DirectX Özellikleri Başlığı Altında Bulunan Kırmızı Dikdörtgen İçine Aldığım Alanarın Sağ Kısmında Daire İçine Aldığım Kısımlarda Ne Yazdığına Bakalım. Eğer Etkin Yazmıyorsa;

* DirectX Sürümünüzde yada,

* DirectX Kurulumunda yada,

* Windows Kurulumunuz Sırasında Ekran Kartınızın Kurulumunda bir hata oluşmuy olabilir... yada

* Ekran Kartınızın Güncellemeye İhtiyacı Vardır.

Yapılabilecekler!!!

* DirectX Son Sürümü Yüklenebilir,
* Ekran Kartı Güncellemesi Yapılabilir.​

Ayrıca Knight Online İçin Gerekli DirectX Sürümleri Şöyledir;
* Windows 98/ME DirectX 8.1 (11,5 MB) :clap Download İçin Tıkla...
* Windows 2000/XP DirectX 9.0 (35 MB) :saskin Download İçin Tıkla...
* DirectX 9 Aug (Agustos) 2007 [Rapid Hızı Ve HH Güvenesi İle] :clap Download İçin Tıkla... (rar pass: hackhell.com)

Not: Bilgilerime Dayanarak Sizlerle Çözümü Paylaşmaya Çalıştım. Hep Dediğim Gibi Bu Tarz Windows Teknik Konularını Knight Online Bölümüne Değilde Forumda İlgili Bölüme Açarsanız İlgili Moderator Arkadaşlar Size Daha Detaylı Bilgi Verebilirler. Konunun Çözümü Hakkında Eksiklerim Olabilir!!! Ama Bu Yapılabilecek 2 Yol Sizi Çözüme Ulaştırmalı.

İyi Forumlar...!

burda hersey yazıyo sorununu çözecektir....

Yalnız şöyle de olabilir mesela ben Vista kurup Counter-Strike kurduğum zaman oyun yavaş oynanıyordu ama ekran kartını güncellediğim zaman hiç yavaşlık sorunu olmuyordu.Vista'da DX 10 olduğu için uyumsuzluk yapabilir DirectX 9 yüklemeyi denemelisin.

ben lap topu xp sp 3 yaptım
yinede aynı hata veriyor lütfen yardım edin

ekran kartın harici mi, yoksa dahili mi?

directX 9.0c kurdurysan ve aynı hatayı almaya devam etmekteysen fazla yapabilecek bişey yok, bende aynı dertten muzdaripim, tomb raider oyununu imdirdim dirextX hatası aldım bir çözümü yok yani anla ekran kartın directx destekliyecek

ekran kartının markası ne ise onun sitesinden güncelleyebilirsin
Ekran kartı güncelleme ile daha fazla bilgi için forumda arama yapınız!!!

Ayrıca bu Can't create 3D3 Device - please, check Directx or display card driver hatasının ekran kartınızdan kaynaklandığını size şu resimlerde gösterebilirim...

1- Başlat -> Çalıştır Diyoruz...!

2- Çalıştır Kısmına dxdiag yazıp Enter'e basıyoruz...!

3- Açılan Pencerede Sistem Kısmından DirectX Sürümümüzü Kontrol Edelim (DirectX 9.0c olmalı)

4- Ekran Sekmesine Tıklayalım Ve DirectX Özellikleri Başlığı Altında Bulunan Kırmızı Dikdörtgen İçine Aldığım Alanarın Sağ Kısmında Daire İçine Aldığım Kısımlarda Ne Yazdığına Bakalım. Eğer Etkin Yazmıyorsa;

* DirectX Sürümünüzde yada,

* DirectX Kurulumunda yada,

* Windows Kurulumunuz Sırasında Ekran Kartınızın Kurulumunda bir hata oluşmuy olabilir... yada

* Ekran Kartınızın Güncellemeye İhtiyacı Vardır.

Yapılabilecekler!!!

* DirectX Son Sürümü Yüklenebilir,
* Ekran Kartı Güncellemesi Yapılabilir.​

Ayrıca Knight Online İçin Gerekli DirectX Sürümleri Şöyledir;
* Windows 98/ME DirectX 8.1 (11,5 MB) :clap Download İçin Tıkla...
* Windows 2000/XP DirectX 9.0 (35 MB) :saskin Download İçin Tıkla...
* DirectX 9 Aug (Agustos) 2007 [Rapid Hızı Ve HH Güvenesi İle] :clap Download İçin Tıkla... (rar pass: hackhell.com)

Not: Bilgilerime Dayanarak Sizlerle Çözümü Paylaşmaya Çalıştım. Hep Dediğim Gibi Bu Tarz Windows Teknik Konularını Knight Online Bölümüne Değilde Forumda İlgili Bölüme Açarsanız İlgili Moderator Arkadaşlar Size Daha Detaylı Bilgi Verebilirler. Konunun Çözümü Hakkında Eksiklerim Olabilir!!! Ama Bu Yapılabilecek 2 Yol Sizi Çözüme Ulaştırmalı.

İyi Forumlar...!

ya arkadasım sunları yap sırasıyla düzelecektir.....

Geri