Koçum LincoLn AsLansın Sen Be!!! [Siz Bu Adama Daha Verin Gazı!!!]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Lincoln yine gelmedi!

Cimbom'un problem yıldızı, geleneği bozmadı.

haber_ic_154348.jpg

Galatasaray, 2009-2010 sezonunu bu sabah saat 11.00'de bailayan antrenmanla açtı. Sarı-kırmızılı kulüple sözleşme imzaladığı günden beri kamplara geç katılen Cassio Lincoln, yeni sezonun ilk çalışmasında da yer almadı.

Yönetim, sadece milli futbolcuların 25 Haziran'a kadar izinli omasına rağmen mazeret bildirmeyen Brezilyalı futbolcuya para cezası verecek. Ancak '10 numara'nın kendisine tebliğ edilecek cezayı umursadığı söylenemez. Geçen sezonun başında İstanbul'a 10 gün geç gelen ve bu nedenle para cezasına çarptırılan vukuatlı oyuncu, ligin ikinci yarısında ise milli maç arasını fırsat bilerek izin almadan ülkesine gitmişti. Cassio Lincoln, çalışmalara 10 gün geç geldiği için 110 bin euro daha ceza almıştı.

G.Saray'da biletinin kesildiği yorumları yapılmasına karşın teknik direktörlük görevine Frank Rijkaard'ın gelmesinin ardından konuşan Lincoln, "Hiç bir yere gitmiyorum" açıklamasını yaptı.

Haberturk

Eksik olmaın gelmesin yaa.
Gelmediğine cidden çok sevindim.En azından takım içindeki huzur ortamını bozmaz da oyuncular biraz daha rahat eder...

siz o 1 buçuk milyon bonservisle dalga geçiyodunuz :D

ben dedim size hemen kabul etmeliydi gs şimdi onuda kaçıracak benden sölemesi...

İnşallah Gider Futbolcular Lincoln den nefret ediyor arkadaşlar Böyle bir adam takıma çok zararlı bence

1.5 milyon çok bile bu oyuncuya demiştim yattara alextende iyi topçu ama o kadar disiplinsiz ki trabzonda bile zor tutunuyor

bu hareketler bizim ülkemize hakaret gitsinde avrupada İspanya,ingiltere vs.. adamı ne yaparlar

Çok hayta adam,
Yaşı kemaLe ermiş ama pek yaşının gerektirdiği gibi düşünemiyor,
Profesyonel bir futboLcu değil,Bizim Kazım gibi,

Haber değeri taşımayan bir olay.. Zamanında gelse haber olabilecek değere sahip olabilirdi belki.. :D:D

Bu kdr sorumsuzLuk oLmaz. . .

Ekonumik durum iyi oLcak koycan kapının önüne. . .

ilk geldiği zamanlar ne güzeldi tam dedim bir yıldız geldi gs için çok iyi olacak dedim.keşke gelmeseydi.çok zararı var lincolnün çoookk.

Geri