Boschwer
M€SHGUL
Sevgili known kardesim özelmesaj gönderemedigim icin kusura kalma burdan konuya baslik atdim öncelikle belirteyim, daha öncede yine keske yapmasaydin bunu known diye baska bir konuda baslik acmisdim, paylasdigim microsoft office 2007 enterprice sp1 entegreli istek üzerine forumda olmamasina karsin paylasimimi verildi diye yersiz yere cöpe atmandancevap yazamadigim icin durumu düzeltememisdim; Chamur da buna konuya baska dil paketi eklenebilir diye Düsündügünden kapanmasini yerinde görmüsdü ve seni hakli bulmusdu, lakin bildiginiz gibi degil bu isler daha önceki konuda yine derdimi anlatamadigim icin özel mesajlarim kapali oldugundan size ulasmam imkansiz. ayrintili yazamamisdim paylasdigim office2007 icine ingilizce oldugu icin verilenlerin tümü türkce idi ve sp1 dahil edilmis ingilizce enterprice yokdu, arama sonuclarinda ilk gördügün bir iki basligi getirip verildi diye iyice karsilastirmadan böyle kapatman, kesinlikle hos karsilayacagim bir durum olmakdan cokdan cikdi, senin ne kadar program paylasdigini biliyor ve takdir ediyorum bu konuda KIMSEYE YARANMAK DIYE BIR DERDIM YOK lakin, Benimde paylasimlarimda konularimi sen verdin o verdi su verdi bilme kim verdi diye yukardaki konuda oldugu gibi alip cöpe atman kurallar geregi,uygun bir davranis konuyu senin verdigini biliyorum ama babylon lisans isini cözememis olman indirenlerin yorumlarindanda anlasilacagi uzere ve kendi tespitim dogrultusunda eksik kaldigini gösteriyor, bu baglamda böyle bir programin lisans sorunu cözülmüs tam manasiyla full bir sekilde paylasmim olmam seni niye bu kadar kurallarina bagladi, onu anlamakda zorluk cekiyorum, kurallara itirazim yok eyvallah, lakin paylasdigin programi ya tam mansiyla takip et,copy paste yoluyla bazen olmuyor, kendin denemeden paylasdigin bir cok programini biliyorum ki hepsini denemeni de isteyen yok,, ..örnek veripde olayi büyütmek derinlestirmek istemiyorum,
yine baska bir konuda security basliginda paylasdigim G-DATA 2010 programini forumda paylasmama ragmen sende konu acip üzerine full diye paylasdin,, nasil fulladin onud anlamadim ya,,yakindan alakasi olmayan trial le yapdigin versiyon daha öncede vermisdim yukarda bahsettgim 1-office2007 enterprice sp1 G-Data 2010 Security 3-Babylon v8. multi bahsettgim konular üyelerimizi tatmin etmiyor,yapilan yorumlara göre degerlendirsek,,,moderator olarak isin zor oldugunu basinda da seni takdir ettgimi yine belirtir, kapattdigin konunun tekrar paylasima acilmasini önemle rica ediyorum, umarim bu daha sagduyulu davranir konu kapama gerekceni sadece verilmis olmana baglamazsin,, lisans sorunununa deginen gelen yorumlardan ve kendi tesbitime görebenim senden sonra paylasdigim konu full olmasi ve lisans sorunu yasatmamasi sebebiyle forumda paylasima acilmasi senin paylminda dahil ,hatta daha önce bir iki arkadasinda benim paylasimlarima dahil edilmesini istedikleri programlarini sirf ben verdim diye sana veya buraya yazmakdan sa onarin ricasi üzerine kendi paylasima hdail ettim, böylesi verilen emek ölcütünde daha mantikli olacakdir, UMARIM BENI birazcik da olsa hakli görürsün,, yinede sen kural kuraldir diyeceksen eyvallah ,,, uzun bir Metin oldugunu biliyorum kusura bakma, ancak böyle dile getirebiliyorum özel mesaj da sorun oldugu icin gönderemiyorum konu KNown ve o Meshur süpürgesi olunca
haliyle dil dökmek uzun sürüyor, en iyi dileklerimle hayirli forumlar diliyorum,
yine baska bir konuda security basliginda paylasdigim G-DATA 2010 programini forumda paylasmama ragmen sende konu acip üzerine full diye paylasdin,, nasil fulladin onud anlamadim ya,,yakindan alakasi olmayan trial le yapdigin versiyon daha öncede vermisdim yukarda bahsettgim 1-office2007 enterprice sp1 G-Data 2010 Security 3-Babylon v8. multi bahsettgim konular üyelerimizi tatmin etmiyor,yapilan yorumlara göre degerlendirsek,,,moderator olarak isin zor oldugunu basinda da seni takdir ettgimi yine belirtir, kapattdigin konunun tekrar paylasima acilmasini önemle rica ediyorum, umarim bu daha sagduyulu davranir konu kapama gerekceni sadece verilmis olmana baglamazsin,, lisans sorunununa deginen gelen yorumlardan ve kendi tesbitime görebenim senden sonra paylasdigim konu full olmasi ve lisans sorunu yasatmamasi sebebiyle forumda paylasima acilmasi senin paylminda dahil ,hatta daha önce bir iki arkadasinda benim paylasimlarima dahil edilmesini istedikleri programlarini sirf ben verdim diye sana veya buraya yazmakdan sa onarin ricasi üzerine kendi paylasima hdail ettim, böylesi verilen emek ölcütünde daha mantikli olacakdir, UMARIM BENI birazcik da olsa hakli görürsün,, yinede sen kural kuraldir diyeceksen eyvallah ,,, uzun bir Metin oldugunu biliyorum kusura bakma, ancak böyle dile getirebiliyorum özel mesaj da sorun oldugu icin gönderemiyorum konu KNown ve o Meshur süpürgesi olunca