know bunu yapmasaydin keske

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Boschwer

M€SHGUL
Reaction score
0
cöpe ATILAN konu
GEREKCELER know tarafindan benim sahsen arama yapmadan bir paylasim yapdigim icin KAPATILDIGINA dayandirilmis
hep okurdum know konulari niye siliyor diye ? ILK ÖNCELERI TAKIP ETTGIM KAdariyla HAKLI GIBIYDI ama simdi SANIRIM simdi bir yanlislik var ortada,,
arama sonucu KnowUN arama sonucuna verilmisdir diye dayandirdigi versiyonlara beraber bir göz atmanizi özellikle rica ediyorum
VERILMIS 1.konu türkce
verilmis 2.konu 2003 versiyon u paylasilmis
verilmis 3.konu türkce portable versiyon
verilmis 4.konu office 2007 türkce
verilmis 5.konu türkce 2007
verilmis 6.konu deneme sürümü türkce

simdi PAYLASDIGIM konu BASLIGINDA da belirtmis olmama ragmen OFFICE ENTERPRISE 2007 SP 1 ENGLISH acdigim konunun böyle bahanelerle cöpe atilip emegin bosa gitdigini gördükce inanin dostlar icinden hic paylasmak gelmiyor devami esnasinda biraz daha dikkatli olalim her yapilan saglam paylasimlara gölge düsürülürse ben yanmasam sen yanmasan nasil CIKACAK KARANLIKLAR AYDINLGA diyerek insaf diyorum KnoW UMARIM degerli sayin üyelerimiz de versiyon farkini yorumlariyla yazip bana hak vereceklerdir.degilsede KnowNUN cani sagolsun. kardesim temizlerken yanlislikla süpürgesine TAKILDIK :)

vardır bi bildiği herhalde olur böle şeyler bizim de oldu çok ama nitekim yavaş yavaş alışılıyo

Neden bunu Known ile pm ile görüşmüyorsun? Burdan şikayet edince haklı mı olacaksın?

Kendisine danışsan mutlaka bir açıklama yapacak hatta bir çözüm bulacaktır.

ewet benimde birkaç konu çöp oldu ama olsun sağlık olsun bir bildikleri vardır nie bize garezleri olsunki ne çıkarları var bu işten

yanlışlık olmuş olabilir gözünden kaçmış olabilir

anladığım kadarı ile bak kendinde yazmışsın office 2007 tr iyiki yazmışsın türkçe varsa millet ingilizceyi ne yapsın

Neden bunu Known ile pm ile görüşmüyorsun? Burdan şikayet edince haklı mı olacaksın?

Kendisine danışsan mutlaka bir açıklama yapacak hatta bir çözüm bulacaktır.
DAHA önce bir konuda özel mesajla programda trojanli icerik olduna dikkatini cekmisdim getirdigi cözüm paylasimin verilmesine devam olunca özel mesajin ne kadar ciddiye ALINDIGINI anladim,, ayrica HAK arama GIBI BIR DERDIM var evet bunuda burada alenen yapiyorum .özel mesajlardaki okunmama ve verilen cevabin dogruluk derecesi is bilgisayar kullanicilarinin güvenligi tehlikeye atilgi anda biter..

Bak güzel kardeşim...

Üyelerin forumda yaptığı paylaşımlar bu forumun varlık sebebi ve gururudur.. Hiç bir yönetici haksız yere konunuzu kapatmaz. Known'un mutlaka bir açıklaması vardır.

Hatada yapmış olabilir. Bu çok normaldir. Ama ona danıştığınızda sizi tatmin edecek bir cevap mutlaka alırsınız. Bundan emin olabilirsiniz. Bu forumdaki tüm yöneticiler için geçerlidir..

millet nemi yapsin !!

ewet benimde birkaç konu çöp oldu ama olsun sağlık olsun bir bildikleri vardır nie bize garezleri olsunki ne çıkarları var bu işten

yanlışlık olmuş olabilir gözünden kaçmış olabilir

anladığım kadarı ile bak kendinde yazmışsın office 2007 tr iyiki yazmışsın türkçe varsa millet ingilizceyi ne yapsın
MILLETIN istegi paylasimcinin ruhunda olur, kendinigelistirmek isteyenlerin degisik istekelri olabilir, dünya sadece senin yasadigin dört duvardan ibaret degil türkce disinda millet in sorunlari istekelri olmasi hackhelin ruhunda genis bir aile yapisindan kaynkalaniyor, öyle bir daralma olamaz, bak mesela millet asagida hala bekliyor senin ne yapsun ingilizceye bir cevap olur umarim
nabza göre serbet dagitiyoruz cevap bekleniyor BURDA
HACKHELL DE ingilizce pprogram istekde BULUNMAK VE BU KONUDA YARDIMCI OLMAK YASAKMI sayin arkadasim, ?

Konu bayağı gerilmiş...
Bence gereksiz bir yöne doğru kayıyor..
Eğer verilen paylaşımda bir eksiklik yada benzerlik varsa konu silinir direkman...
Link kırıklığı yada benzeri ufak tefek olayları hesaba katmıyorum..
Şimdi KnowN yani Özgür PC başında fazla zaman geçiremediğinden acele ile yetişmeye çalışıyor foruma..Çalışan biri olduğu için,vaktinin çoğunu ayıramıyor..
Benimde bir sürü konumu sildi yanlışlıkla..Ama uzlaşı yolu bulundu..
Şimdi sana gelince sıra, ilk önce pm yoluyla kendisine ulaşmayı dene olmadı profilinde msn adresi var ekle ordan görüş yinede tatmin olmadıysan o zaman buraya yaz ki forumda sana yardımcı olabailecek değerli smodlarımız var..
Ama unutmayalım burası HackHeLL ve kimseye garez,kin v.s. güdülmez yada kıyak,kayırma v.s. yapılmaz...

Sloganı unutmayalım Paylaştıkça büyüyor, paylaşıldıkça seviliyoruz..
Tek ilham kaynağın bu olsun...

İyi Forumlar..!

batandiken;
senin paylaşmış olduğun konu ile bkz. ,ulash'ın daha önce paylaşmış olduğu bkz. arasında bir fark göremedim..
iki konuyuda incelersek ikiside 2007 sürüm ve sp1 içeriyor,dil konusuna gelirsek,bir süredir kullanmadığım için tam hatırlayamıyorum ama dil olarak Türkçe kullanabildiğiniz bir office uygulamasını sanırım ingilizce olarak da kullanabilirsiniz..
yani sonuç olarak bu iki program da aynı gibi görünüyor..
konuyla iligli yanlşım var ise özel mesaj atarsan sevinirim,konuyu kapatıyorum..
iyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri