Knight Onlinenin Zararli Yanlari

uchelik

New member
Reaction score
0
Günde 3 saat oynamak bile insandan neler götürüyor bakın ...

1 YILDAN SONRA

* Vucut refleksleri %10 yavaşlar.
* 5 duyumuz %10 ila 15 arsı keskinligini kaybeder.
* Beyin monitörden yayılan "Radyasron" seviyesi yüzünden sulanır bilgileri toparlayamaz olur ortalam %7,5 gerileme olur.
* Monoton bir hayat yüzünden kilo alırsınız kapanan serverler veya çeşitli sebeplerden kapbolan item'lere üzülürsünüz buda ruhsal olarak sizi yıpratır.

* SPERM kaliteniz DÜŞER bu dogru sürekli oturmak Testislerinizi ısıtır ısınan YUMURTALIKLAR SPERM kalitesini düşürmeye başlar ALLAH korusun kısır olma ihtimali var arkadaşlar . (bu yüzden taksi.dolmuş.münübüs gibi arac kullanan insanlar hep tehlike altındadır.) Evet en BÜYÜK TEHLİKE BU SANIRIM DİKKAT (inanmayan net'den bi araştırma yapsın)

* GÖZLER gözlerde büyük tehlike altındadır monitörden yayılan "Radyasron" seviyesi gözleri sürekli yorar. (BİLMEM biliyomusunuz her 1 saatte 10 dk gözleri dinlendirmek lazım.)

* Ve daha neler neler yani arkadaşlar çıkan bi nefes alın maç yapn basket oynayın HIÇ olmazsa oturun konuşun MASA ÜSTÜ oyunlar oynayın (magic gibi oyunlar degil onlarda ayrı hastalık ) Tavla-santraç-monopoli gibi zevli oyunlara yönelim MÜzik dinleyin...

Benden bu kadar...Gerisi size kalmış artık (aLınTıDIr)

bu knight oynamanın değil bilgisayarın zararları olmasın ;)

sağlıklı yaşam bölümüne taşıdım :eek:

bence de bilgisayarın zararları bu knight la ne alaka

bu oyunun ismini hep duyuyorum ama nasil bi oyundur bilmem arkadasim senden ricam PES 5 in ne tur zararlari var bide onu arastirirmisin:))))takim sistem kadro transfer oyuncu ozellikleri cift ön libero mu tek mi cift santrafor mu tekmi x oyuncunun performansı düşüyo satayim takas edeyim oyuncuyla anlasmak icin yeterli para kazanayim falan filan derken FATİH TERİM kadar futboldan anlamaya basladim serefsizim koyun beni milli takimin basina hem avrupa hemde dunya sampiyonu yapim takimi:))))))

adam bence haklı pynayında sonra okuyun yorumu arkadaşlar knight online hayat ofline benden 3 yıl götürdü bırakabildim nerdeyse psikologa gidicektim harbiden allahtan bırakabildim dünya warmış

evt senın bu yazını okuduktan sonra daha az knight oynıyacagım allah korusun kısır kalırsam :D lwl:69 job:priest server:edena ırc:human clan:ePOXWERA bu oyun yuzunden hep anemle kafga edıyom bırakcam valla :( ıd:clipper

hahahaha kısır olma ihtimali varsa tüm türk halkı k.o. oynamayı bırakır şerefsizim :)

Geri