Knight Online Bölge Güncelleme

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Bu günlerde Bölge Güncelleme konusu ile ilgili birçok soru alıyoruz. Bende bu konuyu bilmeyenler için anlatmak istedim..

Bölge Güncellemesi;
Oyuncuların bölge yani Ülke değiştirmeleri halinde yapılan bir güncellemedir..
Örneğin Türkiye'de oynayan bir oyuncu, accountunu açtığında bölgesi de otomatikman Türkiye olarak kaydedilmiştir.. Diyelim siz Rusya'ya eğitim yada gezi için gittiniz.. Oyunu açtığınızda bölge hatası aldığınızdan bağlanamayacaksınız.. Bunun için Bölge Güncellemesine ihtiyaç vardır.. Şimdi adım adım size bu güncellemeyi anlatmaya çalışacağım...

Öncelikle Resmi Siteye giriş yapıyoruz...
https://knightonlineworld.gamersfirst.com/index.php

72012704.jpg

90119774.jpg

Buradan MYKOL a giriyoruz...​

61303959.jpg

Sayfanın alt kısmındaki Bölge başlığı adı altında Bölgenizi Güncelleme tıklıyoruz...
(Burada biraz sıkıntı var.. Tıkladığımzda bizi sürekli MYKOL ana sayfaya yönlendiriyor.. Aşağıdaki sayfa gelene kadar deneyin...​

12361032.jpg

Buraya gizli sorumuzun cevabını yazıyoruz.. Tabiki siz hangi soruyu belirlediyseniz onun cevabını vereceksiniz...​

80731645.jpg

Benim coğrafik bölgemde bir değişiklik olmadığı için ben böyle bir uyarı alıyorum..​

Farklı bölgede olanlar için nasıl bir sonuç çıkacağını göremesem de bunun 2 şekilde olacağını tahmin ediyorum..

1. Ülke seçenekleri çıkacaktır ve sizden, bulunduğunuz Coğrafi Bölgenizi (ülkenizi) seçmeniz istenecektir..

2. Gizli sorunuzun cevabınızı yazıp Yolla dediğiniz anda Sistem sizin IP adresinizden nerede olduğunu algılayıp Coğrafi Bölgenizi kendisi otomatik olarak güncelleyecektir...​

NOT: Her oyuncu bu guncellemeyi ayda sadece 1 kere yapabilecek, ancak premiumlu uyeler ayda 3 defa bu değişikliği yapabilme hakkina sahip olacaklar.​

Umarım yardımcı olabilmişimdir..​

anlatım güzel olmuş teşekkürler

anlatım güzel olmuş teşekkürler...

Geri