Klavyeyi Mouse Gibi Kullanmak

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Altın Üye
Reaction score
0
Fareniz Bozulduğunda, Klavyenizi Fare Yerine Kullanmak İçin Bir Yol Var.

Olurya Fareniz Bozulur Ve Acil İşiniz Vardır. İşte O Zaman Bu Yöntem İşe Yarayabilir. Aklınızın Bi Köşesinde Bulunsun.

ff1pp4.jpg

İlk olarak “Alt+Shift+Num Lock” kombinasyonunu kullanıyorsunuz ve karşınıza gelen menüden ''Evet'' i tıkliyoruz..

28gxrb8.jpg

Sonra bu fareyi nasıl kullanabileceğinizi öğrenelim…
“2″-”4″-”6″-”8″ tuşları fare imlecini hareket ettirir. 2 aşağıya, 4 sola, 6 sağa, 8 yukarıya hareket ettirir, “ 5″ sol fare tuşu yani tıklamak istediğiniz yere geldiğinizde “5″‘e basıcaksınız eğer çift tıklamak isterseniz “+” basıyorsunuz ve çift tıklıyorsunuz, sağ tıklamak istiyorsanız için önce “-” sonra “5″ yada “+” (iki tuşa birlikte basılıyor, shift tuşunun kullanımı gibi) bundan sonra mouseniz çalışmadığınız zaman bunu kullanabilirsiniz…

eyw hocam sağolasın okulda lazım olabilir mouse çok ortadan kayboluo=)

peki bu mouse'u geri tedarik ettiğimizde aynı kısayolla mı devre dışı bırakıcaz?

ßilmiyordum ßunu Tamer abi iyi oldu ;)
Emeğine sağlık abi güzel anlatım olmuş =)

Pratik bilgiler ne zaman yarar belli olmuyor..
Birde ara ara "screen" kapanıyor onunla ilgili bir pratik çözümünüz var mı acaba?

Pratik bilgiler ne zaman yarar belli olmuyor..
Birde ara ara "screen" kapanıyor onunla ilgili bir pratik çözümünüz var mı acaba?

insert yada Num Lock tuslarindan birisiyle alakali diye biliyorum bende notebook oldugundan Fn ile aktif edebiliyorum Prt Sc tuşunu

teşekürler kardeş eline sağlık.
nasıl kapatılacağını merak eden arkadaşlar açtıkları tuşlara tekrar basarsa kapandığını görecektir, eğer numlock u kapatırlarsa farenin tekerlek görevini görüyor.

int. cafelerdeki mauslarında altını bok götürüyor sağa sola gitmiyor bu iyimiş

İşe Yarar Kardeş eline sağlık güzel paylaşımm

Geri