Klavye ve mouse kilitleniyor. Sistem geri yüklemiyor..???

trapezus

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar, bilgisayarımın klavye ve mousesi xp şifre ile açılışına kadar çalışıyor mauseyle şifre alanını tıklayıp yazmak istediğimde mouse ve klavyesi kilitleniyor ve bunu her seferinde aksatmadan yapıyor. güvenli kipte açıp sistem geri yükleme yapma istediğimde F12'ye basabiliyorum fakat gelen komut ekranına herhangi bir müdahalede bulunamıyorum. Daha sonra usb alıcılı klavye ve mause taktım bilgisayar sorunsuz açılıyor fakat bilgisayar açıldıktan sonra kablolu klavye ve mouseyi yine kabul etmiyor. kablosoz klavye ile güvenli modda açmaya çalışıyorum bu sefer bu klavye ve mausede kilitleniyor ve bilgisayar açıldıktan sonra hiçbir şekilde sistem geri yükleyemiyorum (sistem geri yükleme tamamlanamadı diyor. Format atmak istiyorum biosu açmıyor zaten biosla ilgili ekran gördüğü anda klavye mouse kilitleniyor.
Çok mağdur durumdayım.Acilen yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer
şimdiden teşekkürler.
(virüs olabileceğini düşünüyorum ama kaspersky 6.0 kullanıyorum ve bu sorun oluşana kadar hiçbir uyarı vermedi)

kardes dun gece delırdım aynı sorun bendede vardı ve sanırım bu aralar herkezde var bk dene ms-dos ta da kullanamayacaksın klavye mouseyı neyse onun ıcın avast dıye bır vırus programı var onu pc ne kur daha sonra pc yenıden baslattıgın zaman sana soracak tarama yapmak ıstıyormusun dıye o taramayı yaptır xp acılmadan eger xp acılmasını beklersen yıne yapamıyorsun daha sonra yıne sana soracak vırus bulundu dosya sılınsınmı dıye sende hepsını evet secenegını sec ve sıl daha sonra p ne format atabılırsın ama kesınlıkle tarama bıtene kadar bekle eger beklemessen yapamazsın bu arada dene masa ustunde sag tıklayınca ozellıklerdekı masa ustu ve gorunum seceneklerınıde goremeyeceksın yap dene eger olmassa bana ulas ben sana yardımcı olurum kardes [email protected]

Geri