klavye sorunu acil yardım

asi00024

New member
Reaction score
0
arkadaslar ben asus n51vn laptop aldım fakat basıma dert aldım. simdi sorun şu 8888888 lerle basım dertte her yerde 8888888888 ardı sıra diziliyor. ilk gün böyleydi. klavyede bir sorun var ve ben bunu asus teknik servisine anlatamıyorum. garantiye gönderdim aynen geri gönderdiler. bu başka bir sebebten kaynaklanoyor olabilr mi lütfen yardım edin.

nasil yani 888888 nerede çıkiyor

her yerde başlatta tıklıyorsun 8888888888888 ler. klasöre isim vereceksin 8888888888 googleden bir aratacan 888888 ler ve masaüstü klasörler arasında hızlı bir sekilde gidip gelmelr. film izliyorsun media player bir büyüyor bir küçülür ekranda çok hızlı bir sekilde gidip geliyor.

hım... hangi ildesiniz daha önce nereye garantiye gönderdiniz.

ağrıdayım istanbula gönderdim. sormayın bilgisayarı kullanılmaz hale getiriyor. videolarını ve ekran görüntülerini çektim gönderdim yine yapmadılar.

evet. öncelikle yazilimdan kaynaklanip kaynaklanmadiğini öğrenmek için windowsunuzu güvenli modda açın birde öyle deneyiniz.

cevabınız çözüm için gereklidir.

dediğinizi yaptım güvenli modda da aynı hatayı verdi. bunun klavyesinde numerik tuşlar iki yerde var. fonksiyon tuşlarının altındaki 8 tusuna bastığımda başlıyor. bir daha biraz sert basıyorum biraz duruyor ve tekrar devam ediyor. bazen bir kaç gün bunu yapmıyor. üç gündür çok sık yapmaya basladı.

ilginç bir durum anlamadım...

bu araçlar sorununuzu çömediyse:

1- denetim masasindan kullanici denetimlerine giriniz admin dışındaki tüm hesaplari siliniz.
2- yeni bir admin hesabi tanimlayiniz
3- yeni admin hesabinizi kullanarak eski varolan admin hesabinizi siliniz.
4- tüm hesap silme işlemlerinde kullanici dosya ve ayarlarini sil seçeneğini seçiniz.
5- var olan bilgilerinizin kaybolmamasi için kullanicilar (user) klasörünün içindekileri c: sürücüsünde yeni bir klasör açarak onun içerisine kopyalayip yedekleyiniz.

bu işlemlerden sonrada sorununuz çözülmezse tekrar mesaj yaziniz.

bütün dediklerinizi yaptım. sorun yine devam ediyor. dün gece hackhelle giremediğim için yeni giriyorum.

ayrıca bu sorun 3 işletim sisteminde de var.

3 işletim sistemi derken kendi notebookunuzda 3 sistem mi yüklü?

yok xp ayrı vistada ayrı ve windows 7 dende ayrı ayrı yükledim denedim
3 yazılımda orijinal dvd ve cd den yükledim

kardeşim o zaman senin bilgisayarın 8 tuşunda bi sorun var ya basılı kalıyo yada bi yerinde bi arıza var basılı kalmış gibi oluyo

asus teknik servisine gönderdim. full test yapıldı donanımsal bir sorun yok deyip geri postaladılar...

notebookunuzun o bölgeleri herhangi bir sıvı temasiyla karşilaşti mi?
numpad ve fonksiyon tuşlarinda bulunan iki tuşada bakiniz diğerlerinden farkli bir görünümü varmi? yükseklik veya alçaklık olarak ayrica tuşa bastiğinizda diğer tuşlardan farkli bir ses duyuyormusunuz?

belirtilen tuşlara bastiğinizda herhangi bir takılma var mı ?

tuş arasina herhangi bir cisim girmiş olabilir toplu iğne ve benzeri gibi lütfen bunlari kontrol ediniz.

bütn her tarafına baktım bir farklılık yok bugün teknik servise mail attım cevap geldi tuşta bir takılma var lütfen dokunmadan service gönderin. diye. servise bir daha gönderecem bu gidişle....

teknik servise daha önce yolladim dediğiniz için başka şeylerin üzerinde durdum yoksaki sorununuzun ne olduğu aşikardir, 8 nolu tuş anahtari arizalidir.

sanirim ilk servise yolladiğinizda sadece 8 nolu tuş key arizali deseydiniz çözerlerdi.

Geri