Klavye de Harf sorunu

AFACAN31

Banned
Reaction score
0
Selam cümleten.
Sevgili arkadaslar ben Burdan vista ultimate 64 bit Türkce versiyonu indirip pc me yükledim,sonrada aktiv yaptim su an TIKIR TIKIR calisiyor.Emegi gecenlere sonsuz tsk ediyourm.Ama su an Klavye sorunum var.Z ya basinca Y cikiyor .böyle bi kac tane daha harf problemim var.klavye almanca sistem Türkce olunca bu dogal galiba,.Bunun bir caresi varmi arkadaslar,Bu sorunuma nasil cözüm bulabilirim Lütfen bilgisi olanlar yardimci olsunlar.
hepinize cok tsk ediyorum..

ayrica HID-Klavye V€ optik Mouse beraber ayni frekansda kullaniyorsan yani USB - girisi uzakdan frekansliysa klavyenin pillerini Degistir yeniden Codla.bu arada virus scan yapdir görev yöneticisinden asiri CPU yükselmesi görülüyorsa anormal birsey dikkatini cekiyorsa takip edip kayit defterindeki ayarlarin degistirilmedigine bakmalisin..aksi takdirde yeniden uyarlamak sart,
istersen klavyenin markasini üretici firma adini , Yazabiliyorsan ona göre buradan ilgileneyim
muhtemelen multimedia klavye kullaniyorsun.dil bölge ayartlari kendine göre yapmissan ülke ayarlarina dil ayarlarina (ALMANCA) Yapmissan tamam,.bazen kenDi klavyeMarkasinin aktüell driverini yüklemek gerekebiliyor ,donanim dan driver deinstal ettikden sonra bilgisayari tekrar baslat yeniden otomatik driver arayip yükle bakalim sorun düzelecekmi ?

Geri