Klasor secenekleri sorunu bilgisayarda rastlanabilecek olaylardandir.Bu sorunun nedeni: bir dosyanin windows dosyalarini etkilemesi bozmasi harddiskte olusan sorunlar ani elektrik kesintileri... gibi sebebler sayilabilir.Asagidaki resimde goruldugu gibi klasor seceneklerinin windowsda olmadigini goruyoruz.Denetim masasi-Performans ve bakim OK
Bu sorunu asmak aslinda kolay.Oncelikle benim sistemim windows xp proffesional burada calistira geliyoruz.Resimde goruldugu gibi gpedit.msc yaziyoruz.
Bundan sonra bu secenegin degistirip yapilandirilmadi seklinde isaretliyoruz.
Tamam dedikten sonra tekrar ayni yere geliyoruz.We : ) Klasor Seceneklerinin geri geldigini goruyoruz.
Bu sorunu asmak aslinda kolay.Oncelikle benim sistemim windows xp proffesional burada calistira geliyoruz.Resimde goruldugu gibi gpedit.msc yaziyoruz.
Grup Ilkesi gelecek.Oradan resimdeki yolu takip ediyoruz.Kullanici yapilandirmasi-yonetim sablonlari-windows bilesenleri-windows gezgini- burada klasor seceneklerini araclar menusunden kaldir secenegi gelecek.Orada resimde goruldugu gibi etkin secenegini goruyoruz.
Bundan sonra bu secenegin degistirip yapilandirilmadi seklinde isaretliyoruz.
Tamam dedikten sonra tekrar ayni yere geliyoruz.We : ) Klasor Seceneklerinin geri geldigini goruyoruz.