Klasör Seçenekleri Görev Sorunu

<<<DeFThELoG>>>

New member
Reaction score
0
Hayvanları Sevelim, Benim Gibisini Zor Görürsünüz
wjawzt.jpg

İlk görevin aç olması gerekirken, ara ya varsayılan yüklenmiş.. Haliyle çift tık yapıldığında arama penceresi açıyor...

29bfxag.jpg

Klasör seçeneklerinden dosya türlerine girildiğinde ise varsayılan gözüken find yani ara silinemiyor yada değiştirilemiyor..

2ykay4p.jpg

Sistem geri yükleme yapamam sistem geri yükleme devre dışı bırakılmış.

Bu sorunu başka türlü nasıl hallederim..

Teşekkürler
.​

dostum valla bir çok pcde karşılaştım bunla ve hepsi virüs sebebi ayarları değiştiriyor ve gördüğüm kadarıyla perfect xp kullanıyorsun bunda da kodlarla çok oynamışlar o yüzden oda böyle şeyler yapabiliyor. ama perfect xp kesin demiyorum yanlış anlaşılmasın.

dostum valla bir çok pcde karşılaştım bunla ve hepsi virüs sebebi ayarları değiştiriyor ve gördüğüm kadarıyla perfect xp kullanıyorsun bunda da kodlarla çok oynamışlar o yüzden oda böyle şeyler yapabiliyor. ama perfect xp kesin demiyorum yanlış anlaşılmasın.

Helal olsun Pefect XP olduğunu bi sen anladın, klasör sunu kod değişimiyle ilgiliymiş..

Yazılım yüklemesi sırasında oluşan bir hata sebebiyet vermiş..

Modifiye işletim sistemlerine paydos dedirtmiştir bana...

O sebepten herkese teşşekkür...

İlgine teşekkürler ustad..

modifiye işletim sistemleri bilgisayarı çok kastırıyo ve registiri çok şişiriyo ben 3 ay civarında kullandım şikayetler gelmeye başladı durdurdum kullanmayıen güzeli sade xp... yardımcı olduysak ne mutlu

Geri