Klasör boyutu

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
İş yerinde kullandığım bilgisayarda klasörün boyutu ne olursa olsun sağ tıklayıp özelliklere girdiğimde 37 kb.gösteriyor. Bu tüm klasörler için aynı. içinde dvd olsada boyut 37. kb. Virüs taramasıda yaptırdım ama düzelmedi. Sebebnin bilen varmı acaba.

Sistemine virüs bulaşmış.. hangi virüs programını kullanıyosun ? Kis 2009 veya Nod32 indirip güncelleştirmelerini tamamladıktan sonra taratmanı öneririm...

Eğer sonuç alamazsan

Öncelikle önemli dosyalarını yedekle ardından Tüm hdd ye format atmanı öneririm..

virüs vardır arkadaşım ne olabilir başka

ΜεтάĻïڪţ;3879110' Alıntı:
Sistemine virüs bulaşmış.. hangi virüs programını kullanıyosun ? Kis 2009 veya Nod32 indirip güncelleştirmelerini tamamladıktan sonra taratmanı öneririm...

Eğer sonuç alamazsan

Öncelikle önemli dosyalarını yedekle ardından Tüm hdd ye format atmanı öneririm..

nod32 vardı onu kaldırdım kaspersky kurdum baya virüs varmış buldu bundan sonra nod32 out oldu benim için

Her virüs programının kendine göre artıları vardır. Ama Kaspersky ve F-Secure tavsiye ederim. Sonuçta probleminizi çözümüşsünüz. Önemli olan buydu.

evet bende nod32 cilerdenim ama su an gerçek su kis nod32 ye göre su an daha iyi bir şekilde çalışıyor. En iyi güvenli ortamı sağlayanlardan.. Dediğin gibi her virüs programının artısı ve eksisi var..

Geri